Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Oι σεναριακες τρυπες/ευκολίες συνεχίζονται και στο 9ο κ αρχιζουν να καταντούν γελοίες . Σε μια συγκεκριμενη σκηνη θυμισε εντονα B movie κακης ποιότητας . Κ αυτο που μου βγαζει εντονα πλεον ειναι οτι είτε δε ξερουν ουτε οι ίδιοι προς τα που να πανε τη σειρα είτε ξερουν κ προσπαθούν να τη ξεχειλωσουν οσο περισοτερο γίνεται . 6/10 στο επεισόδιο .

Επεξ/σία από totalius
  • Like 2
Δημοσ.

Προσωπικά το 9 το απόλαυσα. Αρχικά μου φάνηκε απίστευτα άκυρο αυτό που έκανε ο William αλλά έδεσε πολύ καλά τελικά με αυτό που έγινε στο τέλος. Ακόμα και αυτό το (φαινομενικά) άκυρο κάτι ήθελε να μας δείξει.

Πάρα πολύ καλό επεισόδιο. Πάμε για γερό φινάλε.

• Like 2
Δημοσ.

Μόνο και μόνο που βλέπω τον william μου άρεσε το επεισόδιο. Οι υπόλοιπες πλευρές δηλαδή dolores και maeve τις έχω ψιλοβαρεθει,η μια μας επριξε με την επανάσταση και η άλλη με το παιδί της. Πιο πολύ μου φαίνεται ενδιαφέρον να βλέπω william και bernard παρά τους υπόλοιπους.

• Like 1
Δημοσ.

William, Ford, Bernard, Delos και όλες οι ιστορίες σχετικά με αυτούς διατηρούν το ενδιαφέρον.

Πράγματι όλα τα άλλα subplots έχουν κουράσει.

Δημοσ.

Καλά ότι αρέσει σε κάποιον δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να επισημάνει αυτά που δεν του αρέσουν. Εγώ για παράδειγμα δέχομαι ότι σε μια σειρά που παίζουν ο Άντονι Χόπκινς και ο Εντ Χάρις δεν μπορώ να περιμένω το ίδιο επίπεδο ηθοποιίας από τους άλλους. Αλλά αν εξαιρέσεις αυτόν που παίζει τον Μπέρναρντ, που κρατάει ένα επίπεδο, οι υπόλοιποι είναι για να παίζουν σε σειρά με έφηβους βρυκόλακες. 

• Like 3
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Basilisc είπε

Καλά ότι αρέσει σε κάποιον δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να επισημάνει αυτά που δεν του αρέσουν. Εγώ για παράδειγμα δέχομαι ότι σε μια σειρά που παίζουν ο Άντονι Χόπκινς και ο Εντ Χάρις δεν μπορώ να περιμένω το ίδιο επίπεδο ηθοποιίας από τους άλλους. Αλλά αν εξαιρέσεις αυτόν που παίζει τον Μπέρναρντ, που κρατάει ένα επίπεδο, οι υπόλοιποι είναι για να παίζουν σε σειρά με έφηβους βρυκόλακες. 

@lostresam

Εγώ πάντως βρίσκω τίμιους τους λοιπούς ηθοποιούς με λίγες εξαιρέσεις.

Δημοσ.

ναι μωρε, το μπλεξανε/ξεχειλωσανε πολυ το πραμα,

εγω εχω αφησει τα 4 τελευταια στην ακρη για αν και οποτε τα δω,

γενικως εχω ξενερωσει..

Δημοσ.

ε μαλλον δεν διαβαζεις αλλου τοτε,

εγω εχω δει και στο avclub που εχει θεμα για το WW και στο gtvs που ειναι το νο 1 φορουμ για σειρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο reddit δεν έχω δει κάτι ιδιαίτερο πέρα από του 5ου επεισοδίου . Όπως και να χει ο καθένας βλέπει ότι του αρέσει , στην πλειοψηφία προφανώς και αρέσει γιαυτο και θα έχει και Τρίτη σεζόν . 

Και με το τέλος της 2ης έτσι όπως ήρθαν τα πραγματα αν το κάνουν σωστά θα δούμε πολύ ενδιαφέρον πραγματα.

2 interview για το τέλος της σεζόν που εξηγεί αρκετά πραγματα και το τι θα ακολουθήσει . 

https://deadline.com/2018/06/westworld-season-2-finale-spoilers-season-3-man-in-black-reality-lisa-joy-interview-1202416356/

https://www.hollywoodreporter.com/live-feed/westworld-season-2-finale-explained-lisa-joy-season-3-1122744

Επεξ/σία από noFEARgr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...