Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, katergaris79 είπε

Απολαυστικό το 7. Κάποιες ευκολίες με χάλασαν αλλά και πάλι μιλάμε για ένα από τα πιο δυνατά επεισόδια και των 2 σεζόν (θα μπορούσε να είναι φινάλε της 2ης άνετα).

Μια ερώτηση γιατί δεν έπιασα κάτι: 

Απόκρυψη περιεχομένων

Ο Ford "ανέβασε" τον εαυτό του στο ψηφιακό Westworld πριν τον καθαρίσει η Dolores σωστά; Για ποιο λόγο του είπε ο Bernard ότι το ανδροειδές που έφτιαχνε στο εργαστήριο ήταν ο ίδιος ο Ford; Από τη στιγμή που αποφάσισε να ζήσει εκεί μέσα δε χρειαζόταν φυσική υπόσταση. Πώς κατάλαβε ο Bernard ότι είχε "δημιουργήσει" κι άλλο Ford; 

Επίσης, αυτό σημαίνει ότι ο Ford υπάρχει κάπου στον πραγματικό κόσμο και κρύβεται;

Παρακάτω τι καταλαβα εγώ

Spoiler

Ο κανονικός ford παει. Τουλαχιστον αυτό ξερουμε τωρα. Όπως λεει και ίδιος στον κανονικό κόσμο θα τρελαινόταν σε μερικές μερες. Κρατησε λοιπον ενα backup του σε μία από τις πολλες εγκαταστασεις, το "εκτύπωσε" σε ενα κοκκινο σβόλο control unit, το πήρε ο μπερναρντ και το πήγε στο cradle. Στο ψηφιακό westworld με τα backup. Και όταν είδε ότι ήταν να καταστραφεί..... έφυγε από εκεί. Ίσως να ήταν αυτό το σχεδιο εξ αρχής. Τι ανδροειδες εφτιαχνε στο εργαστήριο του στην 1η σεζόν δεν ξέρουμε. Ή τουλαχιστον δεν εχω καταλαβει εγώ. Δεν νομίζω να ήταν ενα ford Μιας και ο ίδιος λεει ότι δεν θα δουλευε σωστά. Μπορεί να ήταν ενα νέος μπερναρτ. Μπορεί κατι άλλο. Θα δούμε.

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, fingolfingr είπε

Παρακάτω τι καταλαβα εγώ

Απόκρυψη περιεχομένων

Ο κανονικός ford παει. Τουλαχιστον αυτό ξερουμε τωρα. Όπως λεει και ίδιος στον κανονικό κόσμο θα τρελαινόταν σε μερικές μερες. Κρατησε λοιπον ενα backup του σε μία από τις πολλες εγκαταστασεις, το "εκτύπωσε" σε ενα κοκκινο σβόλο control unit, το πήρε ο μπερναρντ και το πήγε στο cradle. Στο ψηφιακό westworld με τα backup. Και όταν είδε ότι ήταν να καταστραφεί..... έφυγε από εκεί. Ίσως να ήταν αυτό το σχεδιο εξ αρχής. Τι ανδροειδες εφτιαχνε στο εργαστήριο του στην 1η σεζόν δεν ξέρουμε. Ή τουλαχιστον δεν εχω καταλαβει εγώ. Δεν νομίζω να ήταν ενα ford Μιας και ο ίδιος λεει ότι δεν θα δουλευε σωστά. Μπορεί να ήταν ενα νέος μπερναρτ. Μπορεί κατι άλλο. Θα δούμε.

Στο επεισόδιο που έπαιξε προχθές, δεν του είπε σε κάποια φάση ο Bernand ότι αυτό που έφτιαχνε στο εργαστήριό του (στην 1η σεζόν) ήταν ο ίδιος ο Ford; Λάθος κατάλαβα;  

Επεξ/σία από katergaris79
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, katergaris79 είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Στο επεισόδιο που έπαιξε προχθές, δεν του είπε σε κάποια φάση ο Bernand ότι αυτό που έφτιαχνε στο εργαστήριό του (στην 1η σεζόν) ήταν ο ίδιος ο Ford; Λάθος κατάλαβα;  

Spoiler

Αυτό που θυμαμαι είναι ο μπερναρντ να του λεει "It was you! You had me bring you here" δείχνοντας το control unit.

• Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορει να μου θυμισει καποιοςο MIB τι ακριβως θελει να κανει ;

ή ήθελε ; Κ τι εγινε με τη κορή του ;

Επεξ/σία από totalius
Δημοσ.

To 8ο επεισοδιο ηταν το αμεσως καλυτερο της σειρας μετα το φιναλε της πρωτης σεζον.

Τρομερη σειερα,απλα την λατρευω!!

Δημοσ.

Η δεύτερη σεζόν πέρα του 5ου πιστεύω έχει προοπτικές να είναι καλύτερη από την πρώτη. 6,7,8 ήταν τρομερά επεισόδια 

Δημοσ.

Τετοιες σειρες θελουν υπομονη λογω του αργου ρυθμου.Σε καμια περιπτωση δεν ειναι κακη ουτε μετρια,ειναι μια παρα πολυ καλη σειρα,αλλα θελει τον χρονο της.Μετα το 4 επεισοδιο γενικα εχει ανεβει αρκετα.Το 8ο επεισοδιο ακομα δεν το εχω δει και με βαση τα λογια σας θα ειναι επεισοδιαρα.

Δημοσ.

Στην αρχη του τελευταιου επεισοδιου ελεγα "πω δεν αντεχω ακομα ενα επεισοδιο που θα συγκεντρωθουν στο χτισιμο ενος χαρακτηρα που δεν θα με ενδιαφερει" αλλα εκανα μεγαλο λαθος. Ηταν υπεροχο και τελικα η παρουσιαση δουλεψε.

• Like 1
Δημοσ.

Το ειδα και εγω και μου αρεσε πολυ.Αναπτυξη χαρακτηρα και εξηγηθηκε ενα μερος στο οποιο δεν ξεραμε τι συνεβη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τεραστιες σεναριακες τρυπες στο 8ο 

Δλδ ξαφνικα ο ινδιανος βλεποντας τη παλια του αγαπη θυμαται τα παντα . κ αλλαζει 180 μοιρες συμπεριφορα απο διαβολος σε Αγιο . Και μαθαινει τα παντα για τους κοσμους απο μια συζητηση 1 λεπτου με το μικρο delos κ βλεποντας τις εγκαταστασεις του παρκου. Κ κανει επι χρονια βολτες στο παρκο εκτος σεναρίου  χωρις να τον μαζεψει κανεις . Και μαζευουν τη δικια του ενω αυτον τον αφηνουν πισω. Και πεθαινει ψευτικα για να παει νατη βρει κ οι προγραμματιστες δε καταλαβαινουν οτι δουλευει μια χαρα. Κ μετα κανει βολτες στις εγκαταστασεις ετσι για πλακα . Κ γυρναει πισω κ εξακολουθει να ειναι στο κοσμο του χωρις σεναριο .Κ με δυο κουβεντες του αρχιζει να θυμαται κ να καταλαβαινει κ η μανα ινδιανα τα παντα

Δυστυχώς δε τον εχτισαν το χαρακτηρα. Απλα τον εφτιαξαν τσαπατσουλικα και μας το πεταξαν μεσα στη σειρα οπως εκαναν και με τους σαμουράι 

Επεξ/σία από totalius
  • Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...