john1987 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Που είναι η εξαιρετική σαιζόν που βλέπουμε; Εγώ βλέπω μια σαιζόν με 15 subplots όπου δεν ξέρεις τι σου γίνεται και είναι πολύ ασύνδετα. Το σενάριο φαίνεται να μην έχει κατεύθυνση ενώ σαν ρυθμός/μοντάζ δε σε κρατάει σε αγωνία παρά τα πιστολίδια. Προβλέπω να μας πετάξουν 2 επεισόδια με έντονο wow effect για το υπεργαμάτο masterplan του Dr. Ford αλλά δεν αρκεί. 1
lostresam Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Στις 1/6/2018 στις 12:15 ΠΜ, john1987 είπε Που είναι η εξαιρετική σαιζόν που βλέπουμε; Εγώ βλέπω μια σαιζόν με 15 subplots όπου δεν ξέρεις τι σου γίνεται και είναι πολύ ασύνδετα. Το σενάριο φαίνεται να μην έχει κατεύθυνση ενώ σαν ρυθμός/μοντάζ δε σε κρατάει σε αγωνία παρά τα πιστολίδια. Προβλέπω να μας πετάξουν 2 επεισόδια με έντονο wow effect για το υπεργαμάτο masterplan του Dr. Ford αλλά δεν αρκεί. Αφου δεν αρκει κ γενικα δεν ψηνεσαι γκρινιαζοντας ολη την ωρα για το ποσο βαρετη ειναι,γιατι συνεχιζεις να τη βλεπεις? Τις ιδιες αντιδρασεις ειχαμε κ στην 1η σεζον..Το προβλημα ειναι οτι καθεσαι κ βλεπεις κ τη 2η, γιατι κ η 1η ηταν "αργη με πολλα subplots κ υπεργαματο masterplan του Ford" Αν ειναι δυνατον να σχολιαζεις για το WW οτι "παρα τα πιστολιδια δεν εχει αγωνια",λες κ ηταν ποτε σειρα δρασης. 2
john1987 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 9 ώρες πριν, lostresam είπε Αφου δεν αρκει κ γενικα δεν ψηνεσαι γκρινιαζοντας ολη την ωρα για το ποσο βαρετη ειναι,γιατι συνεχιζεις να τη βλεπεις? Τις ιδιες αντιδρασεις ειχαμε κ στην 1η σεζον..Το προβλημα ειναι οτι καθεσαι κ βλεπεις κ τη 2η, γιατι κ η 1η ηταν "αργη με πολλα subplots κ υπεργαματο masterplan του Ford" Αν ειναι δυνατον να σχολιαζεις για το WW οτι "παρα τα πιστολιδια δεν εχει αγωνια",λες κ ηταν ποτε σειρα δρασης. Η πρώτη πρόταση είναι copy paste από εκατοντάδες μηνύματα εδώ μέσα και δε θα μπω στη διαδικασία να απαντήσω.. Η 1η σαιζόν ήταν μεν αργή αλλά είχε συνοχή. Είναι πολύ απλό αυτό που λέω. Ακριβώς αυτό λέω ότι δεν ήταν ποτέ σειρά δράσης αλλά για να κρατήσουν το ενδιαφέρον μας βάζουν μέσα σαμουράι να σφάζονται και πιστολίδια ατελείωτα.
positron Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Το S2 E07 πάντως όλα τα λεφτά. Ζουμερό και λύνει απορίες. 1
noFEARgr Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 6ο και 7ο από τα καλύτερα της σειράς με τον ‘’θεο’’ να δίνει ρέστα ηθοποιιας για άλλη μια φορά Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2018 από noFEARgr 2
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Αντε να τελειωνει σιγα σιγα να κατσουμε και εμεις που κανουμε υπομονη να δουμε τα επεισοδια μαζεμενα.
zvarthangalos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 4 ώρες πριν, noFEARgr είπε 6ο και 7ο από τα καλύτερα της σειράς με τον ‘’θεο’’ να δίνει ρέστα ηθοποιιας για άλλη μια φορά Με το που εμφανίστηκε ο ''θεός'' άλλαξαν τα πάντα στην σειρά απλά respect. 2
fingolfingr Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Η σειρά είναι γαματη αλλα δεν είναι για όλους. Δεν είναι σειρά που θα καθήσεις να δείς απλά για να περασεις την ώρα σου. Η 2η σεζόν όπως και η 1η, όταν τελειώσει θα μπορείς να την ξαναδείς καταλαβαίνοντας αρκετά περισσότερα. Παρατηρώντας πράγματα που δεν είχες δεί στο 1ο πέρασμα. Ναι η 2η σεζόν είναι πιο μπερδεμένη. Για εμένα όμως αυτό ανεβάζει το σασπενς μιας και θέλω όλο και περισσότερο να καταλαβω τι γίνεται. Κάποια είναι βαρετά, καποια όχι. Όλα όμως προσθέτουν κάτι. Κάθομαι με φίλους και συζητάμε μετά από καθε επεισόδιο, κανουμε θεωρίες και υποθέσεις, λέει ο ένας στον άλλο πως καταλαβε εκείνος το επεισοδιο και τονιζουμε λεπτομέριες που ο αλλος μπορεί να μην προσεξε. Το κανουμε και με αλλες σειρές αλλα τόσο πολύ είχαμε να το κανουμε από την εποχή του Lost. Και ναι από όταν εμφανίστηκε ο θεός καταλαβες ότι τώρα ξεκινάει το καλό πραμα. 2
gpgalanis Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Αυτό που "κάποια πράγματα δεν είναι για όλους" λες και κάποιοι έχουν βρει το νόημα της ζωής είναι πιο γραφικό και από την Σαντορίνη! Όταν μάλιστα στην κουβέντα μπαίνει και η μεγαλύτερη τηλεοπτική απάτη (Lost) η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλα.! ΥΓ. Η σειρά στα 2 τελευταία επεισόδια έχει πάρει τα πάνω της πάντως Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2018 από gpgalanis 1
AtiX Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, gpgalanis είπε Αυτό που "κάποια πράγματα δεν είναι για όλους" λες και κάποιοι έχουν βρει το νόημα της ζωής είναι πιο γραφικό και από την Σαντορίνη! Όταν μάλιστα στην κουβέντα μπαίνει και η μεγαλύτερη τηλεοπτική απάτη (Lost) η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλα.! ΥΓ. Η σειρά στα 2 τελευταία επεισόδια έχει πάρει τα πάνω της πάντως Δεν μίλησε για αυτό ο φίλος πάρα πάνω... και ναι δεν είναι όλες οι σειρές για όλους... ΠΧ το Legion, εσένα σου αρέσει? εμένα πάρα πολύ ενώ από την άλλη δεν μου αρέσει το GOT... αυτό δεν σημαίνει ότι είναι κακή σειρά, απλα δεν είναι του γούστου μου...
noFEARgr Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Ειδικά το legion είναι για πολύ συγκεκριμένο κοινό και χαίρομαι που πήραν το ρίσκο να γυρίσουν κάτι τέτοιο και από ότι φαίνεται αρκετός κόσμος το γουστάρει . Το westworld σε καμία περίπτωση δεν είναι legion στην ιδιαιτερότητα αλλά και πάλι όντως δεν είναι για όλους. Οποίος γουστάρει έξυπνους διαλόγους και τρομερό cinematography θα του αρέσει και το westworld. Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2018 από noFEARgr 1 1
john1987 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 4 ώρες πριν, fingolfingr είπε Η σειρά είναι γαματη αλλα δεν είναι για όλους. Δεν είναι σειρά που θα καθήσεις να δείς απλά για να περασεις την ώρα σου. Η 2η σεζόν όπως και η 1η, όταν τελειώσει θα μπορείς να την ξαναδείς καταλαβαίνοντας αρκετά περισσότερα. Παρατηρώντας πράγματα που δεν είχες δεί στο 1ο πέρασμα. Ναι η 2η σεζόν είναι πιο μπερδεμένη. Για εμένα όμως αυτό ανεβάζει το σασπενς μιας και θέλω όλο και περισσότερο να καταλαβω τι γίνεται. Κάποια είναι βαρετά, καποια όχι. Όλα όμως προσθέτουν κάτι. Κάθομαι με φίλους και συζητάμε μετά από καθε επεισόδιο, κανουμε θεωρίες και υποθέσεις, λέει ο ένας στον άλλο πως καταλαβε εκείνος το επεισοδιο και τονιζουμε λεπτομέριες που ο αλλος μπορεί να μην προσεξε. Το κανουμε και με αλλες σειρές αλλα τόσο πολύ είχαμε να το κανουμε από την εποχή του Lost. Και ναι από όταν εμφανίστηκε ο θεός καταλαβες ότι τώρα ξεκινάει το καλό πραμα. Δεν αντιλέγω - ωστόσο αυτό που λες είναι και θέμα του πως πλασάρεται μια σειρά προς το ευρύ κοινό. Διαφωνώ ότι προσθέτουν κάτι όλα - πρόσφατο παράδειγμα το μακελειό με τους σαμουράι. Κατά τη γνώμη μου ό,τι είπαν στα 7 επεισόδια μπορούσε άνετα να ειπωθεί σε 3-4 χωρίς fillers και ανούσια subplots. Επίσης θεωρώ ότι η σειρά είναι πιο καλή όταν γίνεται "φιλοσοφική" παρά δράσης αλλά φαίνεται ότι σε αυτή τη σαιζόν θέλησαν να δώσουν πιο πολλή δράση.
fingolfingr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, john1987 είπε Δεν αντιλέγω - ωστόσο αυτό που λες είναι και θέμα του πως πλασάρεται μια σειρά προς το ευρύ κοινό. Διαφωνώ ότι προσθέτουν κάτι όλα - πρόσφατο παράδειγμα το μακελειό με τους σαμουράι. Κατά τη γνώμη μου ό,τι είπαν στα 7 επεισόδια μπορούσε άνετα να ειπωθεί σε 3-4 χωρίς fillers και ανούσια subplots. Επίσης θεωρώ ότι η σειρά είναι πιο καλή όταν γίνεται "φιλοσοφική" παρά δράσης αλλά φαίνεται ότι σε αυτή τη σαιζόν θέλησαν να δώσουν πιο πολλή δράση. Το μακελειό ίσως να ήταν ανουσιο. Εδειξε όμως την εκταση των δυναμεων ενός χαρακτήρα. Επίσης η 1η σεζόν εκλεισε με σαμουράι οποτε πολλοι ήταν αυτοί που περίμεναν να δούν περισσότερο shogun world. Δεν μπορείς να τους ικανοποιήσεις όλους. Εγώ πιο πολύ φοβάμαι τις επόμενες σεζόν (που θα εχει τελειώσει και το GOT) και θα πρεπει να το "τραβήξουν" κι αλλο. Spoiler Κι εγώ βρήκα κουραστικό το επεισόδιο με τον delos. Σου επιβεβαιωσε όμως αυτό που υποπτευόμασταν από τον 1ο επεισόδιο της σειράς. Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2018 από fingolfingr
katergaris79 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Απολαυστικό το 7. Κάποιες ευκολίες με χάλασαν αλλά και πάλι μιλάμε για ένα από τα πιο δυνατά επεισόδια και των 2 σεζόν (θα μπορούσε να είναι φινάλε της 2ης άνετα). Μια ερώτηση γιατί δεν έπιασα κάτι: Ο Ford "ανέβασε" τον εαυτό του στο ψηφιακό Westworld πριν τον καθαρίσει η Dolores σωστά; Για ποιο λόγο του είπε ο Bernard ότι το ανδροειδές που έφτιαχνε στο εργαστήριο ήταν ο ίδιος ο Ford; Από τη στιγμή που αποφάσισε να ζήσει εκεί μέσα δε χρειαζόταν φυσική υπόσταση. Πώς κατάλαβε ο Bernard ότι είχε "δημιουργήσει" κι άλλο Ford; Επίσης, αυτό σημαίνει ότι ο Ford υπάρχει κάπου στον πραγματικό κόσμο και κρύβεται;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα