zvarthangalos Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Αυτό με τα ''διαφορετικά'' πάρκα να πώ την αλήθεια το περίμενα αλλιώς όμως ας κάνουμε υπομονή η σεζόν μέσιασε και σιγά σιγά θα πάρει τον δρόμο της και θα δείξει αν είναι ο σωστός η ο λάθος, Επιμένω και πάλι και ίσως θεωρηθώ γραφικός πως η σειρά χωρίς τα δυνατά χαρτιά πρωτίστως του Χόπκινς και κατόπιν του Εντ Χάρις για εμένα είναι ''γυμνή'' στο 5ο επεισόδιο που δεν υπήρχε ο Εντ Χάρις μου φάνηκε πως βλέπω άλλη σειρά ελπίζω να μην καταντήσουν την σειρά σαν το lost, walking dead κλπ. 1
totalius Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Το χειρότερο για τη σειρά όπως κ για όλες τις σειρές θα είναι το ξεχείλωμα .Εχω μια ελπίδα ότι δε θα συμβεί μιας κ μιλάμε για hbo που δε συνηθίζει να το κάνει στις σειρές του .
noFEARgr Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Ρε πάτε καλά τι ξεχείλωμα μιλάτε ακόμα 1.5 σεζόν σειρά ; Λες και έχει καλύτερες αυτήν την περίοδο και σας ξυνίσε το Westworld 1
totalius Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Καλά ενοείται οτι το ww ειναι οαση μπροστα σε οτιδηποτε αλλο παιζεται αυτη τη στιγμή αλλα το τελευταιο επ. ηταν κάπως λιγο filler.
katergaris79 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δεν ξέρω αν μου φάνηκε τόσο φόλα επειδή ήταν εξαιρετικό το 4ο, πάντως πραγματικά δε θύμιζε σε τίποτα WW το 5ο. Η πλάκα είναι ότι στο tvtime την καταβρήκαν με τους σαμουράι κι όλοι έλεγαν πόσο βαρετά ήταν τα σημεία με Dolores κλπ. Το εκθειάζουν το επεισόδιο
p4n0s86 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Κι εμένα έχει αρχίσει να με κουράζει. Ειδικά η Ντολόρες. Η Μέιβ μου τραβάει περισσότερο την προσοχή αν και ως ιστορίες θα έπρεπε να συμβαίνει το αντίθετο. Επίσης, την παρουσίαση των θεματικών πάρκων την περίμενα διαφορετική κι όχι μια γρήγορη ξεπέτα απ' το καθένα σε κάποια επεισόδια. Θα μπορούσαν με κάποιο τρόπο να κρατήσουν πολύ βασικούς χαρακτήρες και κάθε σεζόν να είναι ανεξάρτητη, με διαφορετικό σκηνικό, μέχρι να φτάσει σε ένα φινάλε (μερικά χρόνια αργότερα) που θα τα δέσουν όλα μαζί. Πιστεύω έτσι θα ήταν πολύ καλύτερο. Επεξ/σία 23 Μαΐου 2018 από p4n0s86 1
splanis Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Ενώ έχει κάτι ωραίο αυτή η σειρά σε κάθε επεισόδιο έχουμε την ντολορες να κοιτάει το υπερπέραν και να είναι σε φαση(θα τους γ@@@σουμε) και δεν γίνεται τίποτα
zvarthangalos Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 11 ώρες πριν, p4n0s86 είπε Κι εμένα έχει αρχίσει να με κουράζει. Ειδικά η Ντολόρες. Η Μέιβ μου τραβάει περισσότερο την προσοχή αν και ως ιστορίες θα έπρεπε να συμβαίνει το αντίθετο. Επίσης, την παρουσίαση των θεματικών πάρκων την περίμενα διαφορετική κι όχι μια γρήγορη ξεπέτα απ' το καθένα σε κάποια επεισόδια. Θα μπορούσαν με κάποιο τρόπο να κρατήσουν πολύ βασικούς χαρακτήρες και κάθε σεζόν να είναι ανεξάρτητη, με διαφορετικό σκηνικό, μέχρι να φτάσει σε ένα φινάλε (μερικά χρόνια αργότερα) που θα τα δέσουν όλα μαζί. Πιστεύω έτσι θα ήταν πολύ καλύτερο. Κάπως έτσι το φανταζόμουν κι εγώ μου φαίνεται πως δεν τους κόβει καθόλου χε! χε!
Fotis13 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Το 5ο με ξενερωσε και μενα ,χαλαει ολο το concept .Θα δουμε πως θα το πανε στην συνεχεια ...
john1987 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Χάλια το 5ο - έχει περάσει μισή σαιζόν και ουσιαστικά έχουμε δει ένα σωρό παράλληλες ιστορίες & flashback χωρίς να βγαίνει νόημα. Κατ' ουσίαν μέχρι στιγμής έχουμε δει 2 πραγματικά καλά επεισόδια. Λείπει πολύ ο Χοπκινς. 1
noFEARgr Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Τα τελευταία λεπτά του επεισοδίου... προβλέπεται χαμός στο επόμενο
lostresam Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Θα συμφωνησω για το 5ο οτι ηταν κατωτερο των προσδοκιων,αλλα μεχρι στιγμης βλεπουμε μια εξαιρετικη σεζον που εχει πολλα πραγματα να δειξει ακομη. Σαν την πρωτη σεζον που για εμενα ηταν σχεδον αρτια,δεν νομιζω να ξαναδουμε παντως. **Μολις τελειωσα το 6ο κ ηταν επεισοδιαρα με....απροσμενες επισκεψεις!!!
katergaris79 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Πάρα πολύ καλό το 6ο και για 'μένα. Το έχουν παραμπλέξει αλλά ταιριάζει στη σειρά. Όλα δείχνουν ότι υπάρχει πλάνο. Ξεμπερδέψαμε και με τους Σαμουράι ως φαίνεται!
armin Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Στις 24/5/2018 στις 10:08 ΠΜ, john1987 είπε Χάλια το 5ο - έχει περάσει μισή σαιζόν και ουσιαστικά έχουμε δει ένα σωρό παράλληλες ιστορίες & flashback χωρίς να βγαίνει νόημα. Κατ' ουσίαν μέχρι στιγμής έχουμε δει 2 πραγματικά καλά επεισόδια. Λείπει πολύ ο Χοπκινς. Αποσο καταλαβα απο τα credits του επομενου επεισοδιου αλλα και απο το κλεισιμο του 6ου, θα μας ξαναεπισκεφθει εστω και για λιγο ο κυριος Αντωνης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα