Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό με τα ''διαφορετικά'' πάρκα να πώ την αλήθεια το περίμενα αλλιώς όμως ας κάνουμε υπομονή η σεζόν 

μέσιασε και σιγά σιγά θα πάρει τον δρόμο της και θα δείξει αν είναι ο σωστός η ο λάθος,

Επιμένω και πάλι και ίσως θεωρηθώ γραφικός πως η σειρά χωρίς τα δυνατά χαρτιά πρωτίστως

του Χόπκινς και κατόπιν του Εντ Χάρις για εμένα είναι ''γυμνή'' στο 5ο επεισόδιο που δεν υπήρχε ο Εντ Χάρις μου φάνηκε

πως βλέπω άλλη σειρά ελπίζω να μην καταντήσουν την σειρά σαν το lost, walking dead κλπ.

• Like 1
  • Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το χειρότερο για τη σειρά όπως κ για όλες τις σειρές θα είναι το ξεχείλωμα .Εχω μια ελπίδα ότι δε θα συμβεί μιας κ μιλάμε για hbo που δε συνηθίζει να το κάνει στις σειρές του . 

Δημοσ.

Ρε πάτε καλά τι ξεχείλωμα μιλάτε ακόμα 1.5 σεζόν σειρά ; Λες και έχει καλύτερες αυτήν την περίοδο και σας ξυνίσε το Westworld 

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλά ενοείται οτι το ww ειναι οαση μπροστα σε οτιδηποτε αλλο παιζεται αυτη τη στιγμή αλλα το τελευταιο επ. ηταν κάπως λιγο filler.

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν μου φάνηκε τόσο φόλα επειδή ήταν εξαιρετικό το 4ο, πάντως πραγματικά δε θύμιζε σε τίποτα WW το 5ο. 

Η πλάκα είναι ότι στο tvtime την καταβρήκαν με τους σαμουράι κι όλοι έλεγαν πόσο βαρετά ήταν τα σημεία με Dolores κλπ. Το εκθειάζουν το επεισόδιο :o

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κι εμένα έχει αρχίσει να με κουράζει. Ειδικά η Ντολόρες. Η Μέιβ μου τραβάει περισσότερο την προσοχή αν και ως ιστορίες θα έπρεπε να συμβαίνει το αντίθετο. :unsure:

Επίσης, την παρουσίαση των θεματικών πάρκων την περίμενα διαφορετική κι όχι μια γρήγορη ξεπέτα απ' το καθένα σε κάποια επεισόδια. Θα μπορούσαν με κάποιο τρόπο να κρατήσουν πολύ βασικούς χαρακτήρες και κάθε σεζόν να είναι ανεξάρτητη, με διαφορετικό σκηνικό, μέχρι να φτάσει σε ένα φινάλε (μερικά χρόνια αργότερα) που θα τα δέσουν όλα μαζί. Πιστεύω έτσι θα ήταν πολύ καλύτερο.

Επεξ/σία από p4n0s86
  • Like 1
Δημοσ.

Ενώ έχει κάτι ωραίο αυτή η σειρά σε κάθε επεισόδιο έχουμε την ντολορες να κοιτάει το υπερπέραν και να είναι σε φαση(θα τους γ@@@σουμε) και δεν γίνεται τίποτα :mellow:

Δημοσ.
11 ώρες πριν, p4n0s86 είπε

Κι εμένα έχει αρχίσει να με κουράζει. Ειδικά η Ντολόρες. Η Μέιβ μου τραβάει περισσότερο την προσοχή αν και ως ιστορίες θα έπρεπε να συμβαίνει το αντίθετο. :unsure:

Επίσης, την παρουσίαση των θεματικών πάρκων την περίμενα διαφορετική κι όχι μια γρήγορη ξεπέτα απ' το καθένα σε κάποια επεισόδια. Θα μπορούσαν με κάποιο τρόπο να κρατήσουν πολύ βασικούς χαρακτήρες και κάθε σεζόν να είναι ανεξάρτητη, με διαφορετικό σκηνικό, μέχρι να φτάσει σε ένα φινάλε (μερικά χρόνια αργότερα) που θα τα δέσουν όλα μαζί. Πιστεύω έτσι θα ήταν πολύ καλύτερο.

Κάπως έτσι το φανταζόμουν κι εγώ μου φαίνεται πως δεν τους κόβει καθόλου χε! χε! :D

Δημοσ.

Χάλια το 5ο - έχει περάσει μισή σαιζόν και ουσιαστικά έχουμε δει ένα σωρό παράλληλες ιστορίες & flashback χωρίς να βγαίνει νόημα.

Κατ' ουσίαν μέχρι στιγμής έχουμε δει 2 πραγματικά καλά επεισόδια.

Λείπει πολύ ο Χοπκινς.

• Like 1
Δημοσ.

Θα συμφωνησω για το 5ο οτι ηταν κατωτερο των προσδοκιων,αλλα μεχρι στιγμης βλεπουμε μια εξαιρετικη σεζον που εχει πολλα πραγματα να δειξει ακομη.

Σαν την πρωτη σεζον που για εμενα ηταν σχεδον αρτια,δεν νομιζω να ξαναδουμε παντως.

**Μολις τελειωσα το 6ο κ ηταν επεισοδιαρα με....απροσμενες επισκεψεις!!!

Δημοσ.

Πάρα πολύ καλό το 6ο και για 'μένα. Το έχουν παραμπλέξει αλλά ταιριάζει στη σειρά. Όλα δείχνουν ότι υπάρχει πλάνο.

Ξεμπερδέψαμε και με τους Σαμουράι ως φαίνεται!

Δημοσ.
Στις 24/5/2018 στις 10:08 ΠΜ, john1987 είπε

Χάλια το 5ο - έχει περάσει μισή σαιζόν και ουσιαστικά έχουμε δει ένα σωρό παράλληλες ιστορίες & flashback χωρίς να βγαίνει νόημα.

Κατ' ουσίαν μέχρι στιγμής έχουμε δει 2 πραγματικά καλά επεισόδια.

Λείπει πολύ ο Χοπκινς.

Αποσο καταλαβα απο τα credits του επομενου επεισοδιου αλλα και απο το κλεισιμο του 6ου, θα  μας ξαναεπισκεφθει εστω και για λιγο ο κυριος Αντωνης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...