zvarthangalos Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Όντως καλό επεισόδιο φαίνεται πως η σειρά έχει πολύ ψωμί ακόμη.
katergaris79 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Το τελευταίο ήταν πραγματικά από τα καλύτερα της σειράς μέχρι τώρα. Μόνο σ' εμένα φάνηκε ότι lostίζει επικίνδυνα;;; (και δεν το λέω για κακό).
W0zzAp Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Ναι αυτό το επεισόδιο το καλύτερο της σεζόν μέχρι στιγμής και απτά καλύτερα της σειράς. Οι ερμηνείες Ed Harris και Peter Mullan όλα τα λεφτά. Επεξ/σία 17 Μαΐου 2018 από W0zzAp
mary Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Στις 5/16/2018 στις 10:06 ΠΜ, katergaris79 είπε Το τελευταίο ήταν πραγματικά από τα καλύτερα της σειράς μέχρι τώρα. Μόνο σ' εμένα φάνηκε ότι lostίζει επικίνδυνα;;; (και δεν το λέω για κακό). Καπου το ξαναδιαβασα αυτο αλλά πάνε και τοσα χρονια απο το λοστ. Απο ποια αποψη το λετε; Οτι υπαρχει κατι κρυμμενο και βαθυτερο στα οσα γινεται;
speedy23 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Οχι μονο αυτο. Και καποιες στιγμες/σκηνες οπως αυτο με το βινιλιο στο πικαπ να παιζει Rolling Stones/Playing With Fire (κομματαρα) εφεραν τρελα vibes καταπακτης. 3
gpgalanis Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Το να θυμίζει Lost μόνο ως κακό μπορώ να το θεωρήσω. Κατά τα άλλα ήταν επιτέλους ένα καλό επεισόδιο αν και από ότι είδα στο promo του 5 πάλι μουφα πάμε.
totalius Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Το πάλι μούφα που κολαει απο τη στιγμη που δεν υπαρχει ουτε ένα μούφα επεισόδιο εως τωρα στη σειρά ; Και γενικότερα που κολαει το σχόλιο σου απο ένα trailer ? 2
gpgalanis Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Η πρώτη σεζόν ήταν πολύ καλή. Από την 2η σεζόν μόνο το 4 ήταν καλό (τουλάχιστον κατά την άποψη μου). Όσο για την μουφα αν αρχίσουμε να μπλέκουμε και με άλλους κόσμους και να βλέπουμε τα ίδια και τα ίδια δεν βρίσκω κάτι το ενδιαφέρον. Ομοίως και με την Ντολόρες και την άλλη που ψάχνει το παιδί της. 1.5 σεζόν τα ίδια και τα ίδια και καμιά ουσιαστική εξέλιξη. Βέβαια γούστα είναι αυτά και η σειρά είναι σίγουρα καλογυρισμενη αλλά τίποτα το ιδιαίτερο. Μακάρι να κάνω λάθος.
totalius Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Ναι οκ γούστα ειναι αυτα και ο καθένας μπορεί να λέει τη γνώμη του αλλα οταν απο το 1ο κύκλο βγαίνεις μετα απο κάθε επεισόδιο και λες τα ιδια κ τα ιδια τελειώνοντας με το οτι η σειρά δεν ειναι κατι ιδιαίτερο καταντάς κουραστικός εως εμπαθής . Νομίζω το σε χάλασε απο την αρχη το WW και για κάποιο λόγο συνεχίζεις να το βλέπεις απλα για να λες οτι δεν ειναι κατι το ιδιαίτερο . . Έφτασες μάλιστα να χαρακτηρίζεις πιθανή μούφα ένα επεισόδιο αο το trailer . Κ μιλάμε για μια περιοδο που ψάχνεις με το κυαλι να βρεις αξιοπρεπές επεισοδιο οποιοσδήποτε σειράς . Κ σε χαλάνε σχεδον ολα τα επεισόδια του WW . Απορώ τι σου αρέσει απο αυτα που παίζονται το τελευταιο καιρό . 1
AtiX Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Το να είσαι απαιτητικός ή αυστηρός για μια σειρά., δεν είναι κακό... στο να μην είσαι αντικειμενικός, ξεκινάει το πρόβλημα... γνώμη μου είναι ότι δεν μπορεί να είσαι αντικειμενικός αν δεν τελειώσει η σεζόν... οπότε αφήστε να ολοκληρωθεί πρώτα η σεζόν και μετά κρίνουμε... 1
kirileman Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Για καλά επεισόδια κάθε βδομάδα, μόνο walking dead, που τα εξηγεί ωραία. Επεξ/σία 20 Μαΐου 2018 από kirileman 2
john1987 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Πάντως χωρίς να έχω δει ακόμα το 5ο μου φαίνεται κάπως χλιαρή η αφήγηση - σενάριο σε κάθε επεισόδιο, κάπως ασύνδετο. Μάλλον φταίει ότι έχουν φτιάξει υπερβολικά πολλά subplots και μας έχουν πήξει στα flashbacks (επιρροές από Lost).
firewalker Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Τέτοιο filler από τότε που μετρούσα βαλβίδες σε ένα Honda Chaly έσω να δω.
gpgalanis Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Όπως έγραψα και παραπάνω φαινόταν ότι θα είναι μουφα το επεισόδιο. Κατά τα άλλα όσο δραματική και αν θέλει να είναι η σειρά είναι δύσκολο να το πετύχει όταν μιλάμε για ρομπότ που είτε ακολουθούν κάποιο κώδικα είτε φτιάχνουν τον δικό τους καθώς εξελίσσονται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα