totalius Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 8 ώρες πριν, panagiotis54 είπε μονο εγω δηλ περιμενω να τελειωσει για να τα δω ολα μαζι ε? Σειρες σα το westworld με μεγαλες ανατροπες και τεραστιο hype δε λεει να τις περιμενεις κυριως γιατι καποιο spoiler μεγαλο ή μικρο θα το φας αλλα και γιατι εχει τη φαση του να μπαινεις σε συζητήσεις σε παρεες ή στο νετ για το καθε επεισοδιο . 1
panossar95 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Στις 4/5/2018 στις 10:35 ΠΜ, panagiotis54 είπε μονο εγω δηλ περιμενω να τελειωσει για να τα δω ολα μαζι ε? Και εγώ σε αυτή τη φάση είμαι, αλλά δε θα κρατηθώ. Όσο δεν ήξερα πότε θα βγει γιατί δεν είχα κοιτάξει επίτηδες ώστε να βγουν όλα δεν είχα θέμα. Τώρα που μου είπε φίλος ότι βγήκε κάνω μεγάλο αγώνα να μη το δω. Όχι τίποτα άλλο έχουν βγει και 3 αν δεν κάνω λάθος. Λογικά θα λυγίσω μέσα στη βδομάδα και θα πάει σερί
p4n0s86 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 2/5/2018 στις 2:21 ΠΜ, p4n0s86 είπε Έχει βάση... Spoiler What if Delos, sick and dying, decided to transplant his consciousness into a host, in this case Dolores' father? Maybe this is what Westworld is all about, immortality. People who still wants to live after their lives, so they implant their minds into eternal robots. This also explain why Dolores's Father broke down when he saw that picture. In this episode we see William's wife aka James Delis daughter. It's her, the girl in the photo! The host broke down because he saw something from a previous life! Απ' ότι φάνηκε στο 3ο επεισόδιο, πάει να βγει αληθινός ο τσάκαλος που είχε σκεφτεί αυτή τη θεωρία. Επεξ/σία 9 Μαΐου 2018 από p4n0s86
managerre Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 το west μου σκάει αστείο Δεν ξέρω γιατί δεν έχω την παραμικρή αίσθηση ότι υπάρχει κίνδυνος Επίσης όλα όσα βλέπουμε είναι μεταξύ ρομπότ Οι άνθρωποι είναι κομπάρσοι δηλαδή δεν έχουμε πρωταγωνιστή να φοβηθούμε μην πάθει κάτι Μόνο τον μαύρο που γουστάρει Γιατί είναι μαζοχα Και κλαίω που στέλνουν 10-10 μαχητές από έξω αντί να βρουν 1000 μισθοφόρους να καθαρίσουν το πάρκο να τελιωνουμε επισης οτι λεει η ντολορες ειναι σαν να τρολλαρει η 1η σεζον ηταν γαμω αλλα τωρα ειναι πολυ φειλ αυτο το πραγμα 1
totalius Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Από αυτό που λες πως ότι βλέπουμε έχει να κάνει με ρομπότ φαίνεται ότι μαλον δε το έχεις πιάσει το νόημα της σειράς . Με τον άνθρωπο έχει να κάνει κυρίως και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από το τέλος του 1ου και την αρχή του 2ου κύκλου. 1
managerre Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, totalius είπε Από αυτό που λες πως ότι βλέπουμε έχει να κάνει με ρομπότ φαίνεται ότι μαλον δε το έχεις πιάσει το νόημα της σειράς . Με τον άνθρωπο έχει να κάνει κυρίως και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από το τέλος του 1ου και την αρχή του 2ου κύκλου. μιλαω για την κεντρικη πλοκη οχι για side stories
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Επιτέλους ένα ωραίο επεισόδιο. Είχα αρχίσει να ξενερώνω.
managerre Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 26 λεπτά πριν, sir ImPeCaBlE είπε Επιτέλους ένα ωραίο επεισόδιο. Είχα αρχίσει να ξενερώνω. ελπιζω θα το δω μετα
managerre Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 ο νεος απο το 3ο επ. ειναι ο πατερας της ντολορες?
totalius Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Από το 5 λεπτο φαινεται οτι θα ειναι ενα απο τα καλυτερα επεισοδια .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα