Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο 2ος κύκλος εχει ξεκινήσει πολυ καλά . Μου αρέσει η τροπή που εχει παρει η ιστορία και εχει κρατήσει και ολα τα καλά απο το 1ο κύκλο .Σε όποιον δεν άρεσε ο 1ος εννοείται οτι δεν υπαρχει λόγος να συνεχίσει με το 2ο .

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχει βάση...

Αναφορά σε κείμενο
Spoiler

What if Delos, sick and dying, decided to transplant his consciousness into a host, in this case Dolores' father? Maybe this is what Westworld is all about, immortality. People who still wants to live after their lives, so they implant their minds into eternal robots. This also explain why Dolores's Father broke down when he saw that picture. In this episode we see William's wife aka James Delis daughter. It's her, the girl in the photo! The host broke down because he saw something from a previous life!

medium-clean.jpg

• Like 5
Δημοσ.

Νομιζω αυτη η σεζον δεν θα χρειαστει το "χτισιμο" της πρωτης,σε καθε επεισοδειο σου δινει κ κατι.

Ερωτηματικα απειρα κλασικα,δεν εχω ιδεα που το παει,μαρεσει ομως που υπαρχει χοντρο πραγμα απο πισω οσον αφορα την Delos κτλ.

Αναμενουμε τη συνεχεια

υ.γ 10 θα ειναι ή 5 τα επεισοδια ολης της σεζον?

Δημοσ.

Τα tamelines είναι λίγο κουραστικά για μένα και νομίζω για τους περισσότερους

κατά τα άλλα η σειρά έχει πολλά να δώσει μελλοντικά και απ' ότι  φαίνεται θα δούμε πολλές ανατροπές και εκπλήξεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και φυσικά γινεται της θεωρίας το κάγκελο . Ένα ενδιαφέρον εχει αυτο που

Συνδέει το πατέρα της Dolores  με τον James Delos . Οτι στην ουσία ειναι το ιδιο πρόσωπο . Αυτο εξηγεί και γιατι βάρεσε μπιελα ο πατέρας της οταν στο 1ο επ είδε τη φωτό αφού είδε τη πραγματική του κόρη

Επεξ/σία από totalius
  • Like 1
Δημοσ.

Μετά το 2ο είμαι πολύ ικανοποιημένος.

Η παραγωγή, σκηνοθεσία, φωτογραφία και ερμηνείες είναι ίσως ό,τι καλύτερο βλέπουμε αυτή την περίοδο στην τηλεόραση.

Τώρα το που θα το πάει το σενάριο θα το δούμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...