panagiotis54 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 βασικα λιγο πριν ξεκινησει η 2η θα κανω το ιδιο γιατι ειναι αρκετα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katergaris79 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Τώρα είναι το "λίγο πριν ξεκινήσει" 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 εγω παντως δεν ειδα ακομα το φιναλε της πρωτης σεζον,διοτι περιμενα να το δω λιγο πριν αρχισει ,για να μη περιμενω 2 χρονια.χεχε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 20 ώρες πριν, star12 είπε εγω παντως δεν ειδα ακομα το φιναλε της πρωτης σεζον,διοτι περιμενα να το δω λιγο πριν αρχισει ,για να μη περιμενω 2 χρονια.χεχε 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 γιατι το παραλογο που ειναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, star12 είπε γιατι το παραλογο που ειναι; Στο ότι περίμενες έτσι κι αλλιώς. Θα είχε νόημα να μην το έβλεπες καθόλου και να το άρχιζες τώρα στα κοντά της Σ2, το να μην δεις απλά το φινάλε τι διαφορά έχει; Δεν περίμενες για την 2η σεζόν, περίμενες για το τελευταίο της 1ης. Επίσης, δεν πέρασαν 2 χρόνια. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Διαβαζω πολυ καλα λογια για τους χαρακτηρες και το cast(ψιλο αναμενομενο βεβαια)αλλα μετρια πραγματα για την συνοχη και το pacing στα επεισοδια.Για να δουμε http://www.metacritic.com/tv/westworld/season-2?ref=hp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
W0zzAp Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, Fulgore είπε Διαβαζω πολυ καλα λογια για τους χαρακτηρες και το cast(ψιλο αναμενομενο βεβαια)αλλα μετρια πραγματα για την συνοχη και το pacing στα επεισοδια.Για να δουμε http://www.metacritic.com/tv/westworld/season-2?ref=hp Το θεμα μετο pacing ειναι λιγο πολυ σιγουρο,10 επεισοδια 1 ωρας το καθενα ειναι ψιλοαναμενομενο,το ιδιο ισχυε και στην και στην 1η σεζον.Πανω κατω με βαση τις βαθμολογιες στα ιδια επιπεδα με την 1η σεζον το βαζουν.Τωρα μενει μονο να το δουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 22 ώρες πριν, p4n0s86 είπε Στο ότι περίμενες έτσι κι αλλιώς. Θα είχε νόημα να μην το έβλεπες καθόλου και να το άρχιζες τώρα στα κοντά της Σ2, το να μην δεις απλά το φινάλε τι διαφορά έχει; Δεν περίμενες για την 2η σεζόν, περίμενες για το τελευταίο της 1ης. Επίσης, δεν πέρασαν 2 χρόνια. ναι σωστα αλλα σκεψου πως αν ειχα δει το φιναλε 1μιση περιπου χρονο τελοσπαντων θα μουν στη τσιτα και θα σκεφτομουν πωπω πως περιμενω τωρα 2 χρονια να αρχισει ξανα ενω τωρα που θα το δω μεθαυριο χιχι θα σκεφτομαι α τι ωραια λιγες μερες εμειναν και ετσι δε θα χω το θεμα πωπω πως θα περιμενω τωρα 2 χρονια ενω ο 1μιση χρονος που περασε δεν μου αφηνε το σκεφτικο πωπω πως θα περιμενω τωρα 2 χρονια να το δω πονοκεφαλιασα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kmarios Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, star12 είπε ναι σωστα αλλα σκεψου πως αν ειχα δει το φιναλε 1μιση περιπου χρονο τελοσπαντων θα μουν στη τσιτα και θα σκεφτομουν πωπω πως περιμενω τωρα 2 χρονια να αρχισει ξανα ενω τωρα που θα το δω μεθαυριο χιχι θα σκεφτομαι α τι ωραια λιγες μερες εμειναν και ετσι δε θα χω το θεμα πωπω πως θα περιμενω τωρα 2 χρονια ενω ο 1μιση χρονος που περασε δεν μου αφηνε το σκεφτικο πωπω πως θα περιμενω τωρα 2 χρονια να το δω πονοκεφαλιασα Spoiler Επεξ/σία 21 Απριλίου 2018 από kmarios 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 16 ώρες πριν, star12 είπε ναι σωστα αλλα σκεψου πως αν ειχα δει το φιναλε 1μιση περιπου χρονο τελοσπαντων θα μουν στη τσιτα και θα σκεφτομουν πωπω πως περιμενω τωρα 2 χρονια να αρχισει ξανα ενω τωρα που θα το δω μεθαυριο χιχι θα σκεφτομαι α τι ωραια λιγες μερες εμειναν και ετσι δε θα χω το θεμα πωπω πως θα περιμενω τωρα 2 χρονια ενω ο 1μιση χρονος που περασε δεν μου αφηνε το σκεφτικο πωπω πως θα περιμενω τωρα 2 χρονια να το δω πονοκεφαλιασα Έλα θεέ και κύριε.Τι έγραψε ο ανθρωπας δέστε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Μαλλον στο τοπικ με τα ανεκδοτα ηθελε να το ποσταρει και μπερδευτηκε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
managerre Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 πω εχω κλαψει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gilmaru Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 19 ώρες πριν, star12 είπε ναι σωστα αλλα σκεψου πως αν ειχα δει το φιναλε 1μιση περιπου χρονο τελοσπαντων θα μουν στη τσιτα και θα σκεφτομουν πωπω πως περιμενω τωρα 2 χρονια να αρχισει ξανα ενω τωρα που θα το δω μεθαυριο χιχι θα σκεφτομαι α τι ωραια λιγες μερες εμειναν και ετσι δε θα χω το θεμα πωπω πως θα περιμενω τωρα 2 χρονια ενω ο 1μιση χρονος που περασε δεν μου αφηνε το σκεφτικο πωπω πως θα περιμενω τωρα 2 χρονια να το δω πονοκεφαλιασα Δε νομίζω ότι θα είχες αυτήν την αίσθηση, ίσα ίσα που αν τελείωνε η σειρά εκεί ενδεχομένως πολλοί να ήταν ευχαριστημένοι. Αντιθέτως τώρα, αν δεν θυμάσαι πολύ πολύ καλά την υπόλοιπη πρώτη σεζόν, υπάρχει περίπτωση να μην καταλάβεις την τύφλα σου από το φινάλε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis54 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα