najinblue3 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 30 λεπτά πριν, myrtilo είπε Είναι σιδεροκέφαλος εκτός από μπετόβλακας. Ηγείται της Doda της πρώτης εταιρείας με κεφαλαιοποίηση ένα Τρις δολάρια όπως ο ίδιος οραματίστηκε. Μπορεί να αναπτύσσει και θεματικά πάρκα όπως του Westworld και απλά δεν το ξέρουμε ακόμα. μπορει να ειναι μεγιστος μπετοβλακας η το οτιδηποτε, αλλα το ταλεντο του στη μουσικη ειναι μοναδικο, ειναι απο τους λιγους που εχει αναδειξει τρελα ταλεντα και οι παραγωγες του ειναι μια και μια ειδικα στο 808, δε ξερω αν ακους yeezy αλλα για μενα ειναι στο τοπ3 μου παραγωγων και οι μουσικες του ειναι τρομερες το συγκεκριμενο κομματι ειναι το αγαπημενο μου "runaway" λεγεται και εχει τρελο κλιπ αν εχεις χρονο τσεκαρε αν δεν το ξερεις ηδη τελος το offtopic
ant_ Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Οχι και ταλεντο στην μουσικη ο Kanye west..τι αλλο θα ακουσουμε μιλαμε για το απολυτο μουσικο σκουπιδι 1
najinblue3 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, ant_ είπε Οχι και ταλεντο στην μουσικη ο Kanye west..τι αλλο θα ακουσουμε μιλαμε για το απολυτο μουσικο σκουπιδι δε ξερω τι μουσικη ακους και δεν με ενδιαφερει, αλλα υπαρχει ενα ειδος που ο kanye ειναι αξεπεραστος πανω σε beats + παραγωγες, αν τον θεωρεις σκουπιδι μαγκια σου δε χρειαζεται να το γραφεις κ ολας, τελος εδω γτ θα τρελαθω με τις αερολογιες που διαβαζω
ant_ Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Tα beats που ειναι ετοιμα σε προγραμματα υπολογιστων και κανει κλικ με το ποντικι? αμα δει κανονικο μουσικο οργανο δεν θα ξερει πως να το πιασει εχουμε μπλεξει την βουρτσα με την.. 2
managerre Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 μαλλον εισαι 80 χρονων 'Tα beats που ειναι ετοιμα σε προγραμματα υπολογιστων και κανει κλικ με το ποντικι' LOL ο west ειναι μουσικη ιδιοφυΐα και δεν μου αρέσει καν τόσο
ant_ Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, managerre είπε μαλλον εισαι 80 χρονων 'Tα beats που ειναι ετοιμα σε προγραμματα υπολογιστων και κανει κλικ με το ποντικι' LOL ο west ειναι μουσικη ιδιοφυΐα και δεν μου αρέσει καν τόσο "μουσικη ιδιοφυια" που αν του δωσεις μια κιθαρα θα νομιζει οτι ειναι κατι εξωγηινο Mαλλον δεν ακουω την μουσικη που μου σερβιρει το συστημα σαν το "despacito" κλπ..
managerre Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 25 λεπτά πριν, ant_ είπε "μουσικη ιδιοφυια" που αν του δωσεις μια κιθαρα θα νομιζει οτι ειναι κατι εξωγηινο Mαλλον δεν ακουω την μουσικη που μου σερβιρει το συστημα σαν το "despacito" κλπ.. μαλλον δεν εχεις ιδεα απο μουσικη γενικα η νομιζεις πως η μουσικη εχει μεινει στον νταλαρα και στα φυσικα οργανα αν κρινω απο το αστοχο af παραδειγμα
D4rkshadow Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Επειδη εχετε ξεφυγει παρα μα παρα πολυ ας επεμβω... Ολα τα λεφτα απο το τρειλερ ειναι ο ed harris στην τελευταια σκηνη...γεματος στα αιματα και με μια υποψια χαμογελου 2
najinblue3 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, managerre είπε μαλλον δεν εχεις ιδεα απο μουσικη γενικα η νομιζεις πως η μουσικη εχει μεινει στον νταλαρα και στα φυσικα οργανα αν κρινω απο το αστοχο af παραδειγμα οπως ειπε και ο φιλος dark πιο πανω ας το κοψουμε εδω, ο αλλος δε θελει να καταλαβει ας μην καταλαβαει, εγω σπαζομαι ομως οταν κατι δεν τ καταλαβαινουν το περιγραφουν σαν σκουπιδι και θελουν να παρουμε και τη γνωμη τους στα σοβαρα, και το παραδειγμα δε μπορουσε να ειναι πιο αστοχο af, παμε παρακατω μην ασχολεισαι Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2018 από najinblue3 1
Questioner Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Τον Αντώνη όμως δεν βλέπω στο trailer και ανησυχώ.
panagiotis54 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 προσωπικα νομιζω δεν θα τον ξαναδουμε στο παρον....αναδρομες flashbacks κτλ ναι... παντως https://futurism.media/will-anthony-hopkins-return-for-westworld-season-2-the-arguments-ford-and-against Spoiler o αλλος ηρθε να κανει και ον τοπικ κομμεντ οταν συζηταμε για τον κανηει γουεστ 1
Chrysostomos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δυνατό το τρέιλερ. Άντε να αρχίσει η δεύτερη σεζόν!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα