Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Λογικά μαγεύτικες απο το θέμα western (και όχι μόνο οκ). 

nope... Ποτέ δεν ξετρελάθηκα με τα western... 

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πήγα σήμερα Hondos center και είχε πιάνο που έπαιζε μόνο του το ¨Ισως¨ του Βαρδή.

Με είχε πιάσει νευρικό & γέλαγα μόνος μου κανα μισάωρο.

• Like 3
Δημοσ.

Πήγα σήμερα Hondos center και είχε πιάνο που έπαιζε μόνο του το ¨Ισως¨ του Βαρδή.

Με είχε πιάσει νευρικό & γέλαγα μόνος μου κανα μισάωρο.

γιατί είναι αστείο αυτό;

Δημοσ.

γιατί είναι αστείο αυτό;

Προφανώς το συνέδεσε με το πιανάκι που έπαιζε μόνο του στη σειρά... τώρα γιατί είναι αστείο θα σε γελάσω :P

Δημοσ.

γιατί είναι αστείο αυτό;

Γιατί μετά το westworld, όταν ακούς πιάνο που παίζει μόνο του περιμένεις να σκάσει η Μέιβ από καμιά γωνία.

Επίσης, έχοντας παίξει, σε western ουσιαστικά, μουσική όπως amy winehouse και paint it black, ο Βαρδής είναι αστείο αν τον βάλεις σε αυτό το context. 

• Like 2
Δημοσ.

Ειμαι στο 4ο επεισοδιο. Νταξει, meh, δε μου φαινεται και κατι τρελο η σειρα οπως μου την εκαναν hype φιλοι και γνωστοι.

Καλη ειναι για να περναει το βραδυ.

Το "twist" ειναι οτι τα ΑΙ θα αποκτησουν συναισθηματα δικια τους βουληση κλπ ή οτι ειναι απο αληθινα ατομα?

Δημοσ.

Ειμαι στο 4ο επεισοδιο. Νταξει, meh, δε μου φαινεται και κατι τρελο η σειρα οπως μου την εκαναν hype φιλοι και γνωστοι.

Καλη ειναι για να περναει το βραδυ.

Το "twist" ειναι οτι τα ΑΙ θα αποκτησουν συναισθηματα δικια τους βουληση κλπ ή οτι ειναι απο αληθινα ατομα?

1)Δεν εισαι ουτε καν στη μεση

2) Δεν εισαι ουτε καν στη μεση

3)Δεν εισαι ουτε καν στη μεση

Αν θες να μαθεις απο το 4ο ΤΑ  twist (γιατι δεν ειναι ενα) γιατι απλα δε διαβαζεις καμια κριτικη της σεζον με σποιλερ αντι να βλεπεις ολη τη σειρα? 

Δεν μπορω να καταλαβω καποιους...ή τελειωσε τη κ ελα πες την αποψη σου ή αν δε την γουσταρεις σταματα τη...

Αν δε δεις και το τελευταιο, ακομα δεν εχεις τη παραμικρη ιδεα του τι συμβαινει κ που το παει...κ αυτο αρεσει σε πολλους,πριν σου τα δωσει σου καιει πρωτα τον εγκεφαλο.

• Like 2
Δημοσ.

Η σειρά δεν έχει τίποτα που δεν έχεις ξαναδεί. Απλά είναι πολύ προσεγμένη ως παραγωγή, με καλούς ηθοποιούς και καλές ερμηνείες οπότε δεν θα έλεγα πως κάποιος χάνει τον χρόνο του. Για κάποια επί μέρους σημεία που έχω τις ενστάσεις μου έχω αναφερθεί στο παρελθόν οπότε δεν υπάρχει λόγος να τα ξαναλέω.

Απο εκει και πέρα όπως συμβαίνει τις περισσότερες φορες κάποιοι που το φιλοσοφούν περισσότερο βρίσκουν σημαντικά μηνύματα κτλ και κάποιοι άλλοι σαν εμένα απλά περνάνε μία ώρα σχετικά ευχάριστα.

Δημοσ.

1)Δεν εισαι ουτε καν στη μεση

2) Δεν εισαι ουτε καν στη μεση

3)Δεν εισαι ουτε καν στη μεση

Αν θες να μαθεις απο το 4ο ΤΑ  twist (γιατι δεν ειναι ενα) γιατι απλα δε διαβαζεις καμια κριτικη της σεζον με σποιλερ αντι να βλεπεις ολη τη σειρα? 

Δεν μπορω να καταλαβω καποιους...ή τελειωσε τη κ ελα πες την αποψη σου ή αν δε την γουσταρεις σταματα τη...

Αν δε δεις και το τελευταιο, ακομα δεν εχεις τη παραμικρη ιδεα του τι συμβαινει κ που το παει...κ αυτο αρεσει σε πολλους,πριν σου τα δωσει σου καιει πρωτα τον εγκεφαλο.

Ειπα οτι ειναι καλη για να περναει η ωρα. Επισης ειπα οτι ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ δε μου εχει κανει καμια εντυπωση οπως μου τα περιγραφανε καποιοι, δεν ειπα οτι τη σταματαω, δεν ειναι και τοσο χαλια, απλα με παιρνει λιγο ο υπνος σε καποια επεισοδια.

Παντως αν πρεπει σε μια σειρα να δεις ολη τη σεζον για να σε τραβηξει και να αλλαξει η αποψη σου τοτε ζητω που καηκαμε. Φαντασου δηλαδη μια σειρα να εχει 23 επεισοδια και να αρχιζει το ενδιαφερον μετα τα 12.

Και αυτο πρεπει να το ξερει καποιος πριν αρχισει μια σειρα.

Οσο για τα σποιλ, δε με ενοχλουν αλλα ουτε μπαινω και ποτε στο τριπακι να ψαξω μονος, με αφηνουν αδιαφορο.Απλα το συγκεκριμενο το εγραψα απο περιεργεια και ηθελα να ξερω αν επεσα μεσα.Παραπανω δε θα ασχοληθω.

Anyway, ουτως ή αλλως θα τη δω μεχρι το τελος γιατι σειρες που ξεκιναω δεν τις αφηνω στη μεση, παντα τις τελειωνω, εκτος και αν φανε cancel :)

Δημοσ.

Για το αν βαριεσαι κτλ εχει να κανει κιολας και απο το τι περιμενεις απο μια σειρα και το τι σου αρεσει να βλεπεις γενικοτερα! Κατι που σε εμενα ειναι ιδιοφυες σε εσενα μπορει να φαινεται βαρετο, λογικο ειναι αυτο, γουστα ειναι αυτα.

• Like 3
Δημοσ.

Για το αν βαριεσαι κτλ εχει να κανει κιολας και απο το τι περιμενεις απο μια σειρα και το τι σου αρεσει να βλεπεις γενικοτερα! Κατι που σε εμενα ειναι ιδιοφυες σε εσενα μπορει να φαινεται βαρετο, λογικο ειναι αυτο, γουστα ειναι αυτα.

Κυριως το τι αρεσει στον καθενα δηλαδη τα γουστα του.Τα περισσοτερα ατομα εχουν συνηθησει να βλεπουν ταινιες-σειρες με γρηγορο ρυθμο-εξελιξη και οποτε βλεπουν αργο ρυθμο και λιγο μπλα μπλα τους φαινεται κατευθειαν βαρετο.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...