Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ας μου πει κάποιος χριστιανός που το έχει δει (και ξαναδεί) γιατί κόλλησα λίγο:

Λοιπόν, υποτίθεται πως στη σειρά έχουμε τρεις βασικές χρονικές περιόδους/timelines, σωστά; Το πρώτο με τον Ford νεό στο ξεκίνημα του πάρκου, το δεύτερο με τον William (νεο) και τον Logan, και το τρίτο με τον William ως Man in Black που λαμβάνει χώρα στο παρόν, σωστά;

Στο 5ο επεισόδιο, που διαδραματίζεται στο δεύτερο timeline, ο Logan μιλώντας στον William σχετικά με το πάρκο λέει πως «χάνουν χρήματα και σκεφτόμαστε να τους εξαγοράσουμε».

Στο τελευταίο επεισόδιο όμως, εκεί που τον έχει παρατήσει ο William γυμνό πάνω στο άλογο, που πάλι υποτίθεται πως διαδραματίζεται στο δεύτερο timeline, ο ίδιος του λέει πως «η Delos είναι δική μου εταιρεία».

Έχασα κάτι, εξαγόρασαν την εταιρεία σε δύο μέρες μέσα; ή όντως παίζει τα δύο αυτά σκηνικά να διαδραματίζονται σε διαφορετικό χρονικό πλαίσιο μέσα στο δεύτερο timeline?! :P

Delos δεν λέγεται το πάρκο, αλλά η εταιρία που είχε ο Logan στον "έξω" κόσμο, την οποία απέκτησε ο William και αργότερα έγιναν οι κύριοι μέτοχοι του Westworld.

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ειδα τα πρωτα 9 επεισοδια, αλλά ο βασιλης ντανος ο anti-spoiler gatekeeper, με σποιλεριασε με το λινκ του (δεν το πατησα εννοειται), ομως στο τελος του url οι 2-3 λεξουλες φερνουν την καταστροφή.

Δεν πειραζει, θα ζησω, καμμια παρεξηγηση.

Πολυ καλη η σειρα αλλά παντα προσμενω τις σκηνες εκτος παρκου, δηλ. μεσα στις hitech εγκαταστασεις. Τοπ μαγνητης οι σκηνες με χοπκινς και μπερναρντ. Ολες οι φαρ ουεστ αμερικανο-παπαριες (πλην του εντ χαρις) απλα τρωνε το χρονο μας. Ολο το νοημα της σειρας βρισκεται στους engineers!

Δημοσ.

Delos δεν λέγεται το πάρκο, αλλά η εταιρία που είχε ο Logan στον "έξω" κόσμο, την οποία απέκτησε ο William και αργότερα έγιναν οι κύριοι μέτοχοι του Westworld.

Άρα στο δεύτερο timeline η Delos δεν έχει εξαγοράσει ακόμα το πάρκο, έτσι; Θενξ, τόσο brainfuck που έχω φάει και κόλλησα στο πιο απλό :P

Δημοσ.

^ Γνώμη μου πάντως πως κάποια στιγμή θα πρέπει να μπει και ένα χρονικό όριο όμως στο πότε παύει να ισχύει αυτός ο "άτυπος νόμος" των spoilers. 1,5 μήνα μετά δεν γίνεται να μην μπορείς να εκφραστείς ελεύθερα φοβούμενος κάποιον που δεν το 'χει δει.

Ωχ μην πιάσουμε πάλι την ανούσια και εκνευριστική συζήτηση περι χρονικού ορίου των spoiler... Να εκφράζεστε ελεύθερα με άτομα τα οποία ξέρετε πως έχουν δει όσα έχετε δει και σεις :-)

• Like 3
Δημοσ.

Άρα στο δεύτερο timeline η Delos δεν έχει εξαγοράσει ακόμα το πάρκο, έτσι; Θενξ, τόσο brainfuck που έχω φάει και κόλλησα στο πιο απλό :P

Έτσι.  :P

Ωχ μην πιάσουμε πάλι την ανούσια και εκνευριστική συζήτηση περι χρονικού ορίου των spoiler... Να εκφράζεστε ελεύθερα με άτομα τα οποία ξέρετε πως έχουν δει όσα έχετε δει και σεις :-)

Είμαι σχετικά καινούριος στην παρέα σας και δεν γνωρίζω αν έχει ξανασυζητηθεί. Αν δεν τους σεβόμουν όλους πάντως και όχι μόνο όσους γνωρίζω πως το έχουν δει, θα τα έλεγα χύμα χωρίς να με νοιάζει.  :-) Απλά δυσκολεύομαι να δεχτώ τις "κατηγορίες" για spoilers τόσο καιρό μετά, για μένα δεν είναι και πολύ λογικό, ειδικά όταν δεν έχεις δει κάτι και μπαίνεις σ' ένα θέμα που ξέρεις επιβεβαιωμένα ότι θα είσαι απ' τους ελάχιστους που δεν γνωρίζουν, αλλά ok εφόσον επικρατεί αυτό, συμβιβάζομαι. Ελπίζω να αλλάξει όμως κάποια στιγμή...

Δημοσ.

Ίσως η λύση να είναι στο να υπάρχει ένα spoiler free θέμα και ένα κλειστό. Μπάχαλο θα γίνεται όμως με 2 θέματα. Η ευθύνη του να μην φάει κάποιος spoiler πέφτει στον ίδιο. Αν δεν έχω τελειώσει τη σειρά, δε μπαίνω στο θέμα για να μη την πατήσω όπως με το url που ναι μεν ο φίλος δεν το άνοιξε αλλά φαινόταν μεγάλο spoiler και εκεί. Μάλλον έπρεπε να έχει μπει σε spoiler tag.

Δημοσ.

Είδα τελευταίο επεισόδιο και έχω μια ερώτηση…

Προσοχή, είναι καρασπόιλερ…

Τι έγινε ρε παιδιά;
O Xόπκινς θα είναι στη 2η σεζόν, έστω και σε διαφορετικό Timeline ή τον πέθαναν και τέλος;
Παίρνει και πολλά λεφτά. :-p

Δημοσ.
(να μην το πατήσετε αν δεν έχετε δει τη σειρά μέχρι το τέλος!)

Βάλε το λινκ ως συντομία συνδέσμου μέσα σε λέξη (πως στο καλό είναι ο σωστός όρος...), διαβάζεται το σπόιλερ στο τέλος του τίτλου του λινκ και ήδη είχαμε θύμα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Ειδα τα πρωτα 9 επεισοδια, αλλά ο βασιλης ντανος ο anti-spoiler gatekeeper, με σποιλεριασε με το λινκ του (δεν το πατησα εννοειται), ομως στο τελος του url οι 2-3 λεξουλες φερνουν την καταστροφή.

Δεν πειραζει, θα ζησω, καμμια παρεξηγηση.

Πολυ καλη η σειρα αλλά παντα προσμενω τις σκηνες εκτος παρκου, δηλ. μεσα στις hitech εγκαταστασεις. Τοπ μαγνητης οι σκηνες με χοπκινς και μπερναρντ. Ολες οι φαρ ουεστ αμερικανο-παπαριες (πλην του εντ χαρις) απλα τρωνε το χρονο μας. Ολο το νοημα της σειρας βρισκεται στους engineers!

Ooops! Sorry δεν το είχα προσέξει! Πάντως ό,τι και να δεις στο finale μη νομίζεις πως είναι σίγουρο πως ισχύει... :P

Βάλε το λινκ ως συντομία συνδέσμου μέσα σε λέξη (πως στο καλό είναι ο σωστός όρος...), διαβάζεται το σπόιλερ στο τέλος του τίτλου του λινκ και ήδη είχαμε θύμα.

Fixed!

• Like 2
Δημοσ.

^ Γνώμη μου πάντως πως κάποια στιγμή θα πρέπει να μπει και ένα χρονικό όριο όμως στο πότε παύει να ισχύει αυτός ο "άτυπος νόμος" των spoilers. 1,5 μήνα μετά δεν γίνεται να μην μπορείς να εκφραστείς ελεύθερα φοβούμενος κάποιον που δεν το 'χει δει.

Έχω ακούσει άτομο να λέει μη μου πείτε τι γίνεται στο Breaking Bad θέλω να το δω, δηλαδή κάπου καταντά γραφικό. Όποιος "καίγεται" για μια σειρά την βλέπει σύντομα, αλλιώς το πάει χαλαρά και ξέρει ότι όσο το καθυστερεί οι πιθανότητες για spoilers αυξάνονται, πόσο δε όταν γυροφέρνει και στις συζητήσεις. Just saying...  :-)

Συμφωνώ απολύτως. Επίσης, εγώ όταν ξεκινάω να δω σειρά που έχει ολοκληρωθεί ο κύκλος, όπως έγινε εδώ, διαβάζω τα σχόλια μέχρι το επεισόδιο που έχω δει. Όποιος έχει την ελάχιστη πείρα από φόρουμ αυτό κάνει

• Like 1
Δημοσ.

Δυστυχως εχει επικτρατησει η λογικη του παραλογου οπου αντι να συζηταμε ελευθερα για μια σειρα μπαινουμε στα αντιστοιχα θεματα και βλεπουμε μια σειρα απο spoiler tags και τιποτα αλλο. 

Δημοσ.

Μόνο που το νόημα της κουβέντας που άνοιξα, δεν ήταν το αν είναι κουραστικό να γράφεις μέσα σε spoiler tags, αλλά η επικράτηση μιας λογικής, ότι τόσο καιρό μετά, φταίει αυτός που θα του ξεφύγει κάτι και όχι αυτός που δεν το έχει δει, αλλά μπαίνει να διαβάσει το εκάστοτε θέμα. Δεν βγάζει κανένα απολύτως νόημα αυτό, αλλά παραμένει άποψή μου που μπορεί να είναι και λάθος.

Δημοσ.

Στο θέμα τον Vikings, και ενω τρέχει η σειρά ακόμα τα ξερνάνε όλα :) πηγαίντε μια βόλτα να δείτε.

Να παραμείνει γνώμη σου! :P

On topic: Το τελείωσα! Μαγεμένος! Επιτέλους μια σειρά μετά από χρόνια που με ενθουσίασε (και ας μην τους δώσανε ακόμη κανένα βραβείο κλπ). Το θέμα είναι πως θα περιμένουμε 2 χρόνια σχεδόν για να δούμε τη συνέχεια (αν και θα μπορούσε να τελειώσει άνετα με το τωρινό φινάλε)... :/

https://goo.gl/o90Ubi

(να μην το πατήσετε αν δεν έχετε δει τη σειρά μέχρι το τέλος!)

Λογικά μαγεύτικες απο το θέμα western (και όχι μόνο οκ). Πρέπει να είσαι fan. Στο επόμενο season η μπάλα θα παιχτεί σε άλλους κόσμους παράλληλα λογικά.

Roman empire, Future world/sci-fi  και...Σαμουράι. Βασιζόμενος σε αυτά που λέω στο παλιό...

Το finale ήταν φοβερό πάντως!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...