nik5163 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Και εσενα τι σε νοιαζει ποσα λεφτα ξοδευει μια παραγωγη? Δεν κατάλαβες το νόημά μου: δεν χρειάζονται φράγκα για να είναι καλή μία σειρά. Αρκεί να είναι δυνατό το σενάριο και σκηνοθέτης "με τα όλα του" για να βγάλει από τους ηθοποιούς καλές ερμηνείες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δεν κατάλαβες το νόημά μου: δεν χρειάζονται φράγκα για να είναι καλή μία σειρά. Αρκεί να είναι δυνατό το σενάριο και σκηνοθέτης "με τα όλα του" για να βγάλει από τους ηθοποιούς καλές ερμηνείες. Όλα συνδέονται μεταξύ τους. Δεν μπορείς να έχεις κάτι πάρα πολύ καλό και ταυτόχρονα φθηνό (συμβαίνει εξαιρετικά σπάνια)... Στη συγκεκριμένη σειρά, το κάθε επεισόδιο είναι σχεδόν κανονική ταινία! 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δεν κατάλαβες το νόημά μου: δεν χρειάζονται φράγκα για να είναι καλή μία σειρά. Αρκεί να είναι δυνατό το σενάριο και σκηνοθέτης "με τα όλα του" για να βγάλει από τους ηθοποιούς καλές ερμηνείες. Αυτο που λες ειναι η εξαιρεση δλδ συμβαινει σπανιως . Οταν επιχειρηματολογεις για κατι δεν αναφερεις τις εξαιρεσεις διοτι βρισκονται μονο εκει για να επιβεβαιωνουν τον κανονα που ειναι αλλος ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik5163 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Εντάξει δεν διαφωνώ ότι έχει πολλά νοήματα το Westworld, που φαίνονται να αλλάζουν όσο εξελίσσεται η ιστορία. Πάντως κοιτώντας εδώ Site: what'sthe budget... μου έκανε εντύπωση το Downton Abbey που αναφέρει μόλις $1.5 million/episode. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Τελείωσα το 6ο, ωραίο γίνεται και ανατρεπτικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Απόψε βλέπω το 10 που είναι και double! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Οταν επιχειρηματολογεις για κατι δεν αναφερεις τις εξαιρεσεις διοτι βρισκονται μονο εκει για να επιβεβαιωνουν τον κανονα που ειναι αλλος ... Απλα να πω οτι αυτο το ''η εξαιρεση επιβεβαιωνει τον κανονα'' ειναι απο τα μεγαλυτερα fail που εχω ακούσει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Απλα να πω οτι αυτο το ''η εξαιρεση επιβεβαιωνει τον κανονα'' ειναι απο τα μεγαλυτερα fail που εχω ακούσει. Xmm ok αλλα δεν μπορουμε να το συζητησουμε εδω νομιζω . Θεωρω οτι ειναι απο τα πιο σωστες κλισε εκφρασεις . Θα μονομαχησουμε? Διαλεξε οπλο ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Το τελείωσα και λίγο έχω μπερδευτεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zerg13 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Μην τολμήσει και γράψει κανείς τίποτα εκτός spoilers γιατί τον έφαγα! Δεν το έχω δει ακόμη όλο... Απόψε βλέπω το 10 που είναι και double! "...Some people choose to see the ugliness in this world. The disarray. I Choose to see the beauty." Το πιασες ή όχι το υπονοούμενο; (οι φώτο απο παλιότερο επεισόδιο) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 ^ Το υπονοούμενο υπονοεί TO μέγα σπόιλερ κι αν ήμουν ο billdanos και κάτι είχε γίνει και τελικά δεν το είχα δει ακόμη (ή έστω για τον όποιο δεν το έχει δει ακόμη)... ΘΑ ΣΕ ΚΡΕΜΟΥΣΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ* για τις παραπάνω φωτο. * Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 ^ Γνώμη μου πάντως πως κάποια στιγμή θα πρέπει να μπει και ένα χρονικό όριο όμως στο πότε παύει να ισχύει αυτός ο "άτυπος νόμος" των spoilers. 1,5 μήνα μετά δεν γίνεται να μην μπορείς να εκφραστείς ελεύθερα φοβούμενος κάποιον που δεν το 'χει δει. Έχω ακούσει άτομο να λέει μη μου πείτε τι γίνεται στο Breaking Bad θέλω να το δω, δηλαδή κάπου καταντά γραφικό. Όποιος "καίγεται" για μια σειρά την βλέπει σύντομα, αλλιώς το πάει χαλαρά και ξέρει ότι όσο το καθυστερεί οι πιθανότητες για spoilers αυξάνονται, πόσο δε όταν γυροφέρνει και στις συζητήσεις. Just saying... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Εγώ δεν το κατάλαβα το υπονοούμενο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 ^ Γνώμη μου πάντως πως κάποια στιγμή θα πρέπει να μπει και ένα χρονικό όριο όμως στο πότε παύει να ισχύει αυτός ο "άτυπος νόμος" των spoilers. 1,5 μήνα μετά δεν γίνεται να μην μπορείς να εκφραστείς ελεύθερα φοβούμενος κάποιον που δεν το 'χει δει. Έχω ακούσει άτομο να λέει μη μου πείτε τι γίνεται στο Breaking Bad θέλω να το δω, δηλαδή κάπου καταντά γραφικό. Όποιος "καίγεται" για μια σειρά την βλέπει σύντομα, αλλιώς το πάει χαλαρά και ξέρει ότι όσο το καθυστερεί οι πιθανότητες για spoilers αυξάνονται, πόσο δε όταν γυροφέρνει και στις συζητήσεις. Just saying... Να παραμείνει γνώμη σου! On topic: Το τελείωσα! Μαγεμένος! Επιτέλους μια σειρά μετά από χρόνια που με ενθουσίασε (και ας μην τους δώσανε ακόμη κανένα βραβείο κλπ). Το θέμα είναι πως θα περιμένουμε 2 χρόνια σχεδόν για να δούμε τη συνέχεια (αν και θα μπορούσε να τελειώσει άνετα με το τωρινό φινάλε)... :/ https://goo.gl/o90Ubi (να μην το πατήσετε αν δεν έχετε δει τη σειρά μέχρι το τέλος!) 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Ας μου πει κάποιος χριστιανός που το έχει δει (και ξαναδεί) γιατί κόλλησα λίγο: Λοιπόν, υποτίθεται πως στη σειρά έχουμε τρεις βασικές χρονικές περιόδους/timelines, σωστά; Το πρώτο με τον Ford νεό στο ξεκίνημα του πάρκου, το δεύτερο με τον William (νεο) και τον Logan, και το τρίτο με τον William ως Man in Black που λαμβάνει χώρα στο παρόν, σωστά;Στο 5ο επεισόδιο, που διαδραματίζεται στο δεύτερο timeline, ο Logan μιλώντας στον William σχετικά με το πάρκο λέει πως «χάνουν χρήματα και σκεφτόμαστε να τους εξαγοράσουμε».Στο τελευταίο επεισόδιο όμως, εκεί που τον έχει παρατήσει ο William γυμνό πάνω στο άλογο, που πάλι υποτίθεται πως διαδραματίζεται στο δεύτερο timeline, ο ίδιος του λέει πως «η Delos είναι δική μου εταιρεία».Έχασα κάτι, εξαγόρασαν την εταιρεία σε δύο μέρες μέσα; ή όντως παίζει τα δύο αυτά σκηνικά να διαδραματίζονται σε διαφορετικό χρονικό πλαίσιο μέσα στο δεύτερο timeline?! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα