Προς το περιεχόμενο

Westworld (HBO)

vsl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχεις απόλυτο δίκαιο, την δεύτερη φορά την απόλαυσα περισσότερο... πχ το στόρι με την Dolores και τον William στα νιάτα του ή τι παίχτηκε με την Maeve (ο αγαπημένος μου χαρακτήρας)...

ΥΓ: Αναρωτιέμαι, ποιον θεωρείτε ως τον κακό στην σειρά???

Την ανθρωπινη φυση θα ελεγα εγω

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Remake ειναι απο μια παλια ταινια, το τελος της πρωτης σεζον ειναι ιδιο με το παλιο, χωρις σαλτσες.

Remake δεν ειναι. Βασισμενο στην ταινια ειναι.

Με μικρή καθυστέρηση κατάφερα να δω και το 10ο επεισόδιο. Η σειρά είναι ότι καλύτερο έχω δει τα τελευταία χρόνια. Το πιο σημαντικό στην σειρά πέρα από σενάριο, ερμηνείες, soundtrack κλπκλπ είναι πιστεύω η γενική ιδέα που θέλει να δώσει πάνω στην ανθρώπινη φύση. Και μιλάμε για τρομερά χτυπήματα καθ' όλη την διάρκεια της σειράς:

1) Πως κάποια αρνητικά ερεθίσματα, γεγονότα, κατά την διάρκεια της ζωής μας είναι αυτά που μας διαμορφώνουν σαν χαρακτήρες

2) Ο πόνος είναι αυτός που μας χαρακτηρίζει, είναι το συναίσθημα που δενόμαστε όσο κανένα άλλο

3) Τι είναι και πως φτιάχνεται η συνείδηση, η απόλυτη διαφοροποίηση μεταξύ ανθρώπου και μηχανής

4) Η συναισθηματική σύνδεση μάνας - παιδιού ξεπερνάει ακόμα και την λογική

Και άλλα πολλά που λόγω προχωρημένου ώρας δεν μου έρχονται. 

Επιτέλους μια σειρά που αναστάτωσε τα βαλτωμένα νερά των τελευταίων χρόνων. Δεν θα με χαλούσε πάντως να σταματήσει εδώ, δεν θέλω μια μέτρια χρονιά να καταστρέψει ότι έφτιαξε αυτό το αριστούργημα της πρώτης.

• Like 6

• Super Moderators

Επιτέλους μια σειρά που αναστάτωσε τα βαλτωμένα νερά των τελευταίων χρόνων. Δεν θα με χαλούσε πάντως να σταματήσει εδώ, δεν θέλω μια μέτρια χρονιά να καταστρέψει ότι έφτιαξε αυτό το αριστούργημα της πρώτης.

Αφού θα την ξαναδούμε σε ...2 χρόνια, ίσως συνεχίσουν την καλή δουλειά!

100εκ. budget για τον πρώτο κύκλο και 150 για τον δεύτερο!

• Like 1

Τα σπαθιά πρέπει να είναι πιο ακριβά από τα πιστόλια.

Οι στολές των σαμουράι θέλουν πολύ μεγαλύτερη δουλειά σε λεπτομέρεια απο τις στολές των cowboy όπως και να το κάνεις. Μην μιλήσω για τα τοπία. Αν και τα πιο πολλά λεφτά θα πάνε στο cast και στους σκηνοθετες, σεναριογράφους κτλ. Όσο μεγαλώνει το show μεγαλώνει και η παραγωγή, λογικό το βρίσκω.

• Super Moderators

Ψιλό μπέρδεμα στο 4 επεισόδιο που είμαι

Μην τολμήσει και γράψει κανείς τίποτα εκτός spoilers γιατί τον έφαγα! Δεν το έχω δει ακόμη όλο... :P

Μεγαλόστομη και μακρόσυρτη κατά την άποψή μου. Υπάρχουν πολύ καλύτερες παραγωγές - και κυρίως πιό οικονομικές.

Και εσενα τι σε νοιαζει ποσα λεφτα ξοδευει μια παραγωγη?

• Like 1

Μεγαλόστομη και μακρόσυρτη κατά την άποψή μου. Υπάρχουν πολύ καλύτερες παραγωγές - και κυρίως πιό οικονομικές.

Δεν έχεις άδικο. Κι εμένα στα πρώτα επεισόδια μου φαίνονταν πολύ αργή η εξέλιξη. Στα τελευταία επεισόδια αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον η σειρά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...