gpgalanis Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Ομοίως κουραστικό καταντάει να γράφουν οι υπόλοιποι τι φοβερή σειρά είναι κτλ και να την λένε σε όποιον έχει αντίθετη αποψη. Την τελευταία φορά που κοίταξα είχαμε ακόμα την ελευθερία της άποψης. Αν παντωε δεν θέλεις την αντίθετη άποψη μην με καλέσεις στο σπίτι σου όταν θα κάνετε βραδιά Westworld. Επίσης αν θέλεις μπορείς να μου δείξεις την δική σου σωστή θεώρηση των πραγμάτων. Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2016 από gpgalanis 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hellojim Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 μερικά πρόχειρα Sherlock,breaking bad, house of cards , game of thrones house of cards με βαση τις 2 τελευταιες σεζον μεχ, βγαλτο απο την 4αδα. Το got ειναι πολυ δυνατο, αλλα την φετινη την σεζον την βιασε το westworld. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gilmaru Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Μη με βάζετε τώρα στον πειρασμό να συγκρίνω σειρές που μου αρέσουν. Εγώ αυτό που θα πω είναι ότι η αξία κάθε πράγματος για τον καθένα είναι διαφορετική. Επομένως σου επιτρέπουμε gpgalanis να μην σου αρέσει προς το παρόν. Αν και στην πρώτη ευκαιρία θα σε σφάξουμε για να σε κάνουμε host και θα σε προγραμματίσουμε έτσι ώστε να είσαι fanboy μετά. Κοίτα εγώ την κρίνω για αυτό που είναι. Αν έχει καποιες παραπέρα προεκτάσεις ως προς τον ανθρώπινο ψυχισμό κτλ δεν μπήκα στην διαδικασία να το ψάξω. Ενδεχομένως και να έχει. Ναι αλλά ποιος θα κρίνει το τι είναι; Εγώ βλέπω προφανώς κάτι άλλο από ότι εσύ. Αλλά και το ίδιο πράγμα να βλέπαμε δεν θα έχει την ίδια αξία για τον καθένα μας. Επομένως το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ίσως αμυδρά να σου περιγράψω τι εγώ βρίσκω ενδιαφέρον κλπ. Η συγκεκριμένη σειρά, λοιπόν, για μένα έχει τρομερό ενδιαφέρον από ψυχολογικής/φιλοσοφικής άποψης και δεν μιλάω για τρελές προεκτάσεις, αλλά για πράγματα που βρίσκονται στον βασικό κορμό της πλοκής. Απλά εγώ αυτό το θεωρούσα κάπως προφανές και μου κάνει εντύπωση να σου πω την αλήθεια που πολλοί φαίνεται να μην το βλέπουν έτσι, από την στιγμή που οι μισοί διάλογοι έχουν να κάνουν με χαρακτήρες που αναζητούν νόημα, ταυτότητα και ολόκληρη η σεζόν παίζει με το ερώτημα "τι είναι συνείδηση". Κάθε σκηνή με τον Anthony Hopkins, κυριολεκτικά, κάθε σκηνή και κάθε διάλογος που είναι μέσα ο Ford έχει πράγματα να σχολιάσει κανείς. Εγώ συνήθως, αυτό κυρίως αξιολογώ ως "ποιοτικό" σε ένα έργο ή σειρά, το να σου δίνει αφορμές για κουβέντα και σκέψη. Προφανώς βέβαια αυτό είναι σχετικό με το άτομο που την βλέπει και με το είδος κλπ. Επίσης, πιο πριν μίλησες για το πως θα ήταν αν η σκηνοθεσία και η ηθοποιοί δεν ήταν τόσο καλοί. Αυτό μπορεί να συνοψιστεί στην εξής έκφραση: αν η γιαγιά μου είχε καρούλια θα ήτανε πατίνι. Η σκηνοθεσία, οι ηθοποιοί και ακόμη και η μουσική δεν είναι μόνο τεχνικά ζητήματα άνευ ουσίας. Ένας σκηνοθέτης και ένας ηθοποιός μπορούν να εκφράσουν πράγματα με διαφορετικό τρόπο και εκτός αυτού αποτελούν ένα σύνολο το οποίο δεν θα είχε την ίδια αξία διαφορετικά. Αν και για μένα οι περισσότεροι διάλογοι είναι εξαιρετικοί, το ίδιο πιστεύω και η πλοκή της πρώτης σεζόν στο μεγαλύτερο μέρος (θα συμφωνήσω δυστυχώς για την Meave, της οποίας το storyline ήταν σαφώς κατώτερο και σχεδόν αχρείαστο θα έλεγα ίσως). Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2016 από Gilmaru Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lostresam Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Ομοίως κουραστικό καταντάει να γράφουν οι υπόλοιποι τι φοβερή σειρά είναι κτλ και να την λένε σε όποιον έχει αντίθετη αποψη. Την τελευταία φορά που κοίταξα είχαμε ακόμα την ελευθερία της άποψης. Αν παντωε δεν θέλεις την αντίθετη άποψη μην με καλέσεις στο σπίτι σου όταν θα κάνετε βραδιά Westworld. Επίσης αν θέλεις μπορείς να μου δείξεις την δική σου σωστή θεώρηση των πραγμάτων. Οχι δεν θα σε καλεσω, θα κανονισω να ειναι την ωρα που εχει συμμαθητες ωστε να ειμαι σιγουρος οτι δεν θα ερθεις. Πρωτο φαουλ: H ιστορια της κορης της Μειβ δεν ειναι απλα ενα σεναριο απο παλια της εκδοση, αλλα η δομικη λιθος που εχει και οποιοσδηποτε χοστ. (οπως κ ο Μπερναρντ με το γιο του) Αν επισης ειχες δει με προσοχη χωρις να σε τρωει η ανυπομονησια να πας μετα να κραξεις στο ινσομνια,θα παρατηρουσες επισης οτι δεν μπορουν οι χοστ να λειτουργησουν χωρις αυτη τη βασικη δομη. ο ιδιος ο Αρνολντ πιστευε οτι μεσα απο τραγικες ιστοριες οι χοστ θα εφταναν να εχουν συνειδηση,αν σε απασχολει γιατι τοσα βασανα και και και... Δευτερο φαουλ: η ιστορια του mib λες οτι ειναι ανουσια Στο τελευταιο επ. ξεκαθαρα αναφερεται οτι χωρις τον Mib δεν θα μπορουσε να χρηματοδοθει το παρκο, γιατι ο ιδιος καταλαβε οτι υπαρχει κατι το αληθινο σε αυτο το μερος (καθως βρηκε τον πραγματικο εαυτο του εκει) και πιστεψε οτι υπαρχουν κ αλλα μυστικα στο παρκο κυριως για τους χοστ. Επισης το στορυ του mib δεν τελειωσε, η θεση του στο συμβουλιο θα παιξει καθοριστικο ρολο στη συνεχεια της σειρας,καθως στην ουσια ηθελε οτι και ο Φορντ κ εχει πολυ ενδιαφερον να δουμε που θα φτασει,με ποιανου μερος θα ειναι κτλ κτλ. Τελος λες το στορυ της Μειβ λες οτι μπαζει.Εν μερει εχεις δικιο αλλα εξηγειται στο τελευταιο επ. πως η Μειβ εφτασε να κανει ολα αυτα που εκανε κ αφηνει να εννοηθει οτι η βοηθεια απο τους butchers θα μπορουσε να μην ηταν κ τυχαια,οποτε κατσε δες το προσεχτικα αυτη τη φορα,γιατι ειναι λες κ εχεις δει τη σειρα απο τα τρειλερ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jokerakias Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 house of cards με βαση τις 2 τελευταιες σεζον μεχ, βγαλτο απο την 4αδα. Το got ειναι πολυ δυνατο, αλλα την φετινη την σεζον την βιασε το westworld. διαφωνώ συμφωνώντας .... συμφωνώ οτι το westworld πρωτίστως και μετά το strangers things ήταν οι αποκαλύψεις της σεζόν αλλα μπροστά στο got απλώς δεν... όσο για το hoc δεν το σχολιάζω αυτο που ανέφερες απλώς σέβομαι την γνώμη σου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpgalanis Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Οχι δεν θα σε καλεσω, θα κανονισω να ειναι την ωρα που εχει συμμαθητες ωστε να ειμαι σιγουρος οτι δεν θα ερθεις. Πρωτο φαουλ: H ιστορια της κορης της Μειβ δεν ειναι απλα ενα σεναριο απο παλια της εκδοση, αλλα η δομικη λιθος που εχει και οποιοσδηποτε χοστ. (οπως κ ο Μπερναρντ με το γιο του) Αν επισης ειχες δει με προσοχη χωρις να σε τρωει η ανυπομονησια να πας μετα να κραξεις στο ινσομνια,θα παρατηρουσες επισης οτι δεν μπορουν οι χοστ να λειτουργησουν χωρις αυτη τη βασικη δομη. ο ιδιος ο Αρνολντ πιστευε οτι μεσα απο τραγικες ιστοριες οι χοστ θα εφταναν να εχουν συνειδηση,αν σε απασχολει γιατι τοσα βασανα και και και... Δευτερο φαουλ: η ιστορια του mib λες οτι ειναι ανουσια Στο τελευταιο επ. ξεκαθαρα αναφερεται οτι χωρις τον Mib δεν θα μπορουσε να χρηματοδοθει το παρκο, γιατι ο ιδιος καταλαβε οτι υπαρχει κατι το αληθινο σε αυτο το μερος (καθως βρηκε τον πραγματικο εαυτο του εκει) και πιστεψε οτι υπαρχουν κ αλλα μυστικα στο παρκο κυριως για τους χοστ. Επισης το στορυ του mib δεν τελειωσε, η θεση του στο συμβουλιο θα παιξει καθοριστικο ρολο στη συνεχεια της σειρας,καθως στην ουσια ηθελε οτι και ο Φορντ κ εχει πολυ ενδιαφερον να δουμε που θα φτασει,με ποιανου μερος θα ειναι κτλ κτλ. Τελος λες το στορυ της Μειβ λες οτι μπαζει.Εν μερει εχεις δικιο αλλα εξηγειται στο τελευταιο επ. πως η Μειβ εφτασε να κανει ολα αυτα που εκανε κ αφηνει να εννοηθει οτι η βοηθεια απο τους butchers θα μπορουσε να μην ηταν κ τυχαια,οποτε κατσε δες το προσεχτικα αυτη τη φορα,γιατι ειναι λες κ εχεις δει τη σειρα απο τα τρειλερ. Αυτα που γραφεις χωρις καν να μπαινεις στην διαδικασια να τα επεξεργαστεις ειναι οσα ετοιμα σου εδωσε η σειρα. Πχ. H δομική λιθος που αναφερεις ειναι απλως μια ιδεα που ειχαν οι σεναριογραφοι για να δικαιολογήσουν την δημιουργια συνειδησης και ως ιδεα την θεωρω αποτυχημένη γιατι στην ουσια της ειναι ενα ακομα τυχαιο σεναριο και τιποτα παραπανω. Πχ η κορη της Μειβ που ειναι ενα ακομα ρομποτ και δεν εχει καμια σχεση μαζι της, η οικογενεια της Ντολορες που ισχυει ακριβως το ιδιο και ακομα χειροτερα ο γιος του Αρνολντ που ειναι απλα μια φυτευμενη αναμνηση καθως δεν υπηρξε ποτε ουτε καν σαν host. Για τον MiΒ προφανως ειναι σημαντικος για την χρηματοδοτηση κτλ αλλα η μεταστροφη του από εναν αγαθό νεο σε εναν αιμοχαρη ψυχακια δεν δικαιολογειται απο οσα μας εδειξαν. Πχ δεν καταλαβα πως απο την αγαπη για την Ντολορες εφτασε να την σερνει στον αχυρωνα οπου προφανως την σκοτωσε ή γιατι καθαρισε την Μειβ και την κορη της, ή γιατι σκοτωνε οποιον εβρικσε μπροστα του κτλ; Τελος σχετικα με την Ντολορες δεν καταλαβα γιατι εφαγε τον Φορντ στο τελος; Δηλαδη τι ακριβως εξυπηρετησε ο συγκεκριμενος φονος; Και ας πουμε οτι τον Αρνολντ τον εφαγε επειδη δεν ειχε επιλογη αλλα αν μιλαμε για την νεα ενσυνειδητη Ντολορες με ποια λογικη σκοτωνει τον Φορντ και με ποια λογικη οι υπολοιποι σκοτωνουν τους παρευρισκομενους; Για την Μειβ και τον Τεντ τα ειπαμε ενω δεν μπαινω καν στην λογικη να επαναλαβω τα ερωτηματα περι οπλων, σφαιρων, interaction κτλ. Τεσπα. Ελπιζω να τελειωσει η σειρα εδω οπυ τουλαχιστον εχουμε αναμεικτα συναισθηματα παρα να παμε ειτε σε Samurai world ειτε σε μαχες μεταξυ hosts και ανθρωπων. Το αφηνω εδω και παω να δω τους συμμαθητες ή οτι αλλο θεωρεις οτι λεγοντας ως εξυπναδα μπορει να με μειωσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 ακομα χειροτερα ο γιος του Αρνολντ που ειναι απλα μια φυτευμενη αναμνηση καθως δεν υπηρξε ποτε ουτε καν σαν host. Ο γιος του Άρνολντ υπήρξε και ήταν άρρωστος στην πραγματικότητα. Όταν βάζει την Ντολόρες να τον σκοτώσει, λέει "θέλω να πάω να τον ξαναδώ". Τι δεν υπήρξε καν σαν host? Γι' αυτό άλλωστε δόθηκε ολοκληρωμένο το background του Άρνολντ στον Μπερνάρντ. Είτε μπερδεύτηκες και εννοούσες τον Μπερνάρντ, είτε δεν έχεις δώσει καμιά σημασία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpgalanis Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Ο γιος του Άρνολντ υπήρξε και ήταν άρρωστος στην πραγματικότητα. Όταν βάζει την Ντολόρες να τον σκοτώσει, λέει "θέλω να πάω να τον ξαναδώ". Τι δεν υπήρξε καν σαν host? Γι' αυτό άλλωστε δόθηκε ολοκληρωμένο το background του Άρνολντ στον Μπερνάρντ. Είτε μπερδεύτηκες και εννοούσες τον Μπερνάρντ, είτε δεν έχεις δώσει καμιά σημασία. Προφανως υπηρχε για τον κανονικο Αρνολντ αλλα οχι για τον Μπερναρντ, η υπαρξη του οποιου ως host ειναι απο μονη της σχεδον προσβλητικη γιατι μιλαμε για τον ανθρωπο που υποστηριξε της τεχνητη νοημοσυνη και κατεληξε ενας αβουλος host στα χερια του Φορντ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Προφανως υπηρχε για τον κανονικο Αρνολντ αλλα οχι για τον Μπερναρντ, η υπαρξη του οποιου ως host ειναι απο μονη της σχεδον προσβλητικη γιατι μιλαμε για τον ανθρωπο που υποστηριξε της τεχνητη νοημοσυνη και κατεληξε ενας αβουλος host στα χερια του Φορντ. Δεν μπορώ να σε ακολουθήσω κι όπως είπα και πριν, μάλλον για κάποιο λόγο δεν έχεις δώσει ιδιαίτερη σημασία στην πλοκή. Το ότι ο Μπερνάρντ κατέληξε άβουλος host όπως λες, τι σχέση έχει με τον Άρνολντ και τα πιστεύω του όταν ζούσε; Δεν είναι ο ίδιος, αν καταλαβαίνω τι θες να πεις. Επιπλέον, ακόμη κι αν ήταν, ο Άρνολντ πίστευε ότι οι hosts έχουν ξεφύγει πλέον απ' τα πλαίσια των ρομπότ, έχουν επίγνωση και τους έριξε χωρίς να το θέλει σ' ένα ατέλειωτο μαρτύριο, το οποίο ήρθε να διορθώσει ο Φόρντ τελικά. Αυτό είναι και το όλο νόημα στο τέλος, αν δεν το αντιλαμβάνεσαι, πρέπει να ξαναδείς τη σειρά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hellojim Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Αυτα που γραφεις χωρις καν να μπαινεις στην διαδικασια να τα επεξεργαστεις ειναι οσα ετοιμα σου εδωσε η σειρα. Πχ. H δομική λιθος που αναφερεις ειναι απλως μια ιδεα που ειχαν οι σεναριογραφοι για να δικαιολογήσουν την δημιουργια συνειδησης και ως ιδεα την θεωρω αποτυχημένη γιατι στην ουσια της ειναι ενα ακομα τυχαιο σεναριο και τιποτα παραπανω. Πχ η κορη της Μειβ που ειναι ενα ακομα ρομποτ και δεν εχει καμια σχεση μαζι της, η οικογενεια της Ντολορες που ισχυει ακριβως το ιδιο και ακομα χειροτερα ο γιος του Αρνολντ που ειναι απλα μια φυτευμενη αναμνηση καθως δεν υπηρξε ποτε ουτε καν σαν host. Για τον MiΒ προφανως ειναι σημαντικος για την χρηματοδοτηση κτλ αλλα η μεταστροφη του από εναν αγαθό νεο σε εναν αιμοχαρη ψυχακια δεν δικαιολογειται απο οσα μας εδειξαν. Πχ δεν καταλαβα πως απο την αγαπη για την Ντολορες εφτασε να την σερνει στον αχυρωνα οπου προφανως την σκοτωσε ή γιατι καθαρισε την Μειβ και την κορη της, ή γιατι σκοτωνε οποιον εβρικσε μπροστα του κτλ; Τελος σχετικα με την Ντολορες δεν καταλαβα γιατι εφαγε τον Φορντ στο τελος; Δηλαδη τι ακριβως εξυπηρετησε ο συγκεκριμενος φονος; Και ας πουμε οτι τον Αρνολντ τον εφαγε επειδη δεν ειχε επιλογη αλλα αν μιλαμε για την νεα ενσυνειδητη Ντολορες με ποια λογικη σκοτωνει τον Φορντ και με ποια λογικη οι υπολοιποι σκοτωνουν τους παρευρισκομενους; Για την Μειβ και τον Τεντ τα ειπαμε ενω δεν μπαινω καν στην λογικη να επαναλαβω τα ερωτηματα περι οπλων, σφαιρων, interaction κτλ. Τεσπα. Ελπιζω να τελειωσει η σειρα εδω οπυ τουλαχιστον εχουμε αναμεικτα συναισθηματα παρα να παμε ειτε σε Samurai world ειτε σε μαχες μεταξυ hosts και ανθρωπων. Το αφηνω εδω και παω να δω τους συμμαθητες ή οτι αλλο θεωρεις οτι λεγοντας ως εξυπναδα μπορει να με μειωσει. Εσυ τι περιμενες να σου δωσει η σειρα το source code με το οποιο φτιαχνεις το AI; Ουτε οι ιδιοι οι επιστημονες δεν ξερουν πως να φτιαξουν τετοιο AI. Βασικα οχι να φτιαξουν τετοιο AI, αλλα ΑΙ που να περναει το turing test. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpgalanis Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δεν περιμενω αυτο αλλα κρινοντας την βασικη ιδεα περι ΑΙ δεν θεωρω πως ειναι οτι καλυτερο. Και φυσικά αυτο ειναι μονο ενα απο οσα εγραψα. Τελος παντων η σειρα δεν ειναι κακη και ανετα θα την προτεινα σε οποιον τον ενδιαφερει το συγκεκριμενο ειδος. Δεν την θεωρω παντως κατι το ξεχωριστο αλλα αποψεις ειναι αυτες και ολοι εχουμε απο μια οποτε lets move on. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hellojim Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δεν περιμενω αυτο αλλα κρινοντας την βασικη ιδεα περι ΑΙ δεν θεωρω πως ειναι οτι καλυτερο. Και φυσικά αυτο ειναι μονο ενα απο οσα εγραψα. Τελος παντων η σειρα δεν ειναι κακη και ανετα θα την προτεινα σε οποιον τον ενδιαφερει το συγκεκριμενο ειδος. Δεν την θεωρω παντως κατι το ξεχωριστο αλλα αποψεις ειναι αυτες και ολοι εχουμε απο μια οποτε lets move on. Η σειρα δεν εστιαζει στο πως θα μπορουσες να δημιουργησεις AI κτλ Οι περισσοτεροι περιμενατε να σας δωσουν επιστημονικη εξηγηση για αυτο. Αλλου ειναι το ζουμι, το οποιο εχει συζητηθει καποιες σελιδες πισω. Απο αυτα που εχεις πει εγω αυτο συμπεραινω, οτι περιμενες να δεις φαση ex machina που εκανε τα turing test κτλ Αλλα αλλου ειναι η ολη υποθεση, και πολλες φορες κοιτωντας το δεντρο χανεις το δασος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpgalanis Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δηλαδη ποια ειναι η ουσια που χανω; Καποιοι εχω την εντυπωση οτι προβληματιζεστε παραπανω απο οσο πρεπει. Η σειρα εχει οτι ακριβως χρειαζεται για να πετυχει εμπορικα (sci fi western, με μεγάλα ονόματα, βια και γυμνό) και σας λεω πως την θεωρω ΟΚ και δεν θεωρω πως εχασα τον χρονο μου αλλα εσεις εκει με το ζορι να με πεισετε πως εχει βαθυτερα μηνυματα, οτι χανω το δασος κτλ. Τωρα που το λετε εχετε δικιο. Σας ευχαριστω πολύ που μου υποδειξατε οτι η δικια σας αποψη ειναι η σωστη και η δικια μου λαθος. Μπορουμε να συνεχισουμε ή πρεπει να κανουμε αλλη μια φορα το loop μεχρι να το καταλαβω μονος μου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hellojim Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Υπαρχουν καποιες σελιδες πισω τα comments που εξηγουνται πολλα πραγματα, και το νοημα της σειρας. Προφανως καποιες σειρες/ταινιες δεν ειναι για ολους. πχ στον ξεδερφο μου δεν αρεσει το lord of the rings, τι να τον κανω; να τον δολοφονησω επειδη δεν του αρεσει η αγαπημενη μου ταινια? (και τωρα το γενικευω) Καποια πραγματα δεν ειναι για ολους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lostresam Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δηλαδη ποια ειναι η ουσια που χανω; Καποιοι εχω την εντυπωση οτι προβληματιζεστε παραπανω απο οσο πρεπει. Η σειρα εχει οτι ακριβως χρειαζεται για να πετυχει εμπορικα (sci fi western, με μεγάλα ονόματα, βια και γυμνό) και σας λεω πως την θεωρω ΟΚ και δεν θεωρω πως εχασα τον χρονο μου αλλα εσεις εκει με το ζορι να με πεισετε πως εχει βαθυτερα μηνυματα, οτι χανω το δασος κτλ. Τωρα που το λετε εχετε δικιο. Σας ευχαριστω πολύ που μου υποδειξατε οτι η δικια σας αποψη ειναι η σωστη και η δικια μου λαθος. Μπορουμε να συνεχισουμε ή πρεπει να κανουμε αλλη μια φορα το loop μεχρι να το καταλαβω μονος μου; Δεν σου επιβαλλουμε καμια αποψη Στοιχεια της πλοκης σου δινουμε που ενω εχουν εξηγηθει πληρως στη σειρα εσυ αρνεισαι να τα εκλαβεις ως τετοια Ουτε βαθυτερα νοηματα ουτε φιλοσοφιες Συν οτι εχεις χασει παααρα πολλα απο τη πλοκη (τρανταχτο παραδειγμα αυτα που λες για γιο του αρνολντ και τον Μπερναντ) Εσυ απο μονος σου χανεις το δικιο σου. Μαλλον δεν ειναι του στυλ σου τετοιες σειρες,θες κατι πιο γρηγορο κ πιο ευπεπτο. Σε αλλους αρεσει σε αλλους οχι, οκ σεβαστο, αλλα οχι οτι δεν καταλαβενουμε το κραζουμε. Υ.Γ. Κανεις στο ιντερνετ δεν ασχολειται με την γυμνη Μειβ ή την Ντολορες αλλα με την υποθεση,αυτο το και μονο θα επρεπε να σου κανει ενυπωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα