Προς το περιεχόμενο

Westworld (HBO)

vsl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μέχρι που

αποφάσισε να βγει απο το τρένο

d96ooynx9t1y.png

Absolutely. Δεν το προσεξα τι εγραφε κατα την διαρκεια του viewing, το διαβασα μετα και εχεις απολυτα δικιο. 

Οπως λαθος εκανα, για το ποιος Ford ηταν που σκοτωθηκε. Εγραψα οτι ηταν host αλλα ο πραγματικος ηταν κατα πασα πιθανοτητα. Ολο το take μου ηταν χαλια :-D , διοτι ειχα κολλησει στη 'κακια' μερια του Ford ενω ουσιαστικα αποδειχτηκε οτι ηταν στο πλευρο τους και ειχε συγκεκριμενο σχεδιο απο την αρχη

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

χαχα δεν το ειπε ρε φιλε ναι :P αλλα απο τα συμφραζομενα αυτο εννοει ξεκαθαρα

Ξαναείδα το κομμάτι του επεισοδίου και νομίζω ότι μου είχε ξεφύγει κάτι. 

Ο Ford είπε ότι ο Arnold έφτιαξε έναν λαβύρινθο "a test of empathy, imagination, a maze", τον οποίο εν τέλη η Dolores είχε λύσει. Αφήνεται να εννοηθεί ότι ο Arnold πίστευε ότι όντως είχε συνείδηση εξ' αιτίας αυτού. Μετά αφού ο Ford δεν ήθελε να το δεχτεί και δεν μπορούσε ο Arnold να τον μεταπείσει, τότε o Arnold την έκανε merge με τον χαρακτήρα του Wyatt.

"I thought I had conviced him, but I was wrong. So he altered you Dolores, merged you with a new character we've been developing (Wyatt)"

Με λίγα λόγια, ισχύουν και τα δύο που λέγαμε. H Dolores είχε συνείδηση αρχικά όντως, αλλά στην φάση της δολοφονίας μάλλον δεν είχε επιλογή γιατί ο Arnold την είχε ήδη αλλάξει/κάνει merge με τον Wyatt.

"She wasn't truly conscious, she didn't pull that trigger, it was Arnold pulling the trigger through her.."

"..at least that's how I saw it at the time.." --> αναφέρεται στο τονισμένο με bold κομμάτι, όχι στην πράξη της δολοφονίας

"I was so close to opening the park, that to acknowledge your consciousness would have destroyed my dreams."

Κάπως έτσι τέλος πάντων, δεν είμαι και σίγουρος και δεν έχω κοιμηθεί και καλά σήμερα και αρχίζουν και γίνονται αχταρμάς όλα. :P

Ξαναείδα το κομμάτι του επεισοδίου και νομίζω ότι μου είχε ξεφύγει κάτι. 

Ο Ford είπε ότι ο Arnold έφτιαξε έναν λαβύρινθο "a test of empathy, imagination, a maze", τον οποίο εν τέλη η Dolores είχε λύσει. Αφήνεται να εννοηθεί ότι ο Arnold πίστευε ότι όντως είχε συνείδηση εξ' αιτίας αυτού. Μετά αφού ο Ford δεν ήθελε να το δεχτεί και δεν μπορούσε ο Arnold να τον μεταπείσει, τότε o Arnold την έκανε merge με τον χαρακτήρα του Wyatt.

"I thought I had conviced him, but I was wrong. So he altered you Dolores, merged you with a new character we've been developing (Wyatt)"

Με λίγα λόγια, ισχύουν και τα δύο που λέγαμε. H Dolores είχε συνείδηση αρχικά όντως, αλλά στην φάση της δολοφονίας μάλλον δεν είχε επιλογή γιατί ο Arnold την είχε ήδη αλλάξει/κάνει merge με τον Wyatt.

"She wasn't truly conscious, she didn't pull that trigger, it was Arnold pulling the trigger through her.."

"..at least that's how I saw it at the time.." --> αναφέρεται στο τονισμένο με bold κομμάτι, όχι στην πράξη της δολοφονίας

"I was so close to opening the park, that to acknowledge your consciousness would have destroyed my dreams."

Κάπως έτσι τέλος πάντων, δεν είμαι και σίγουρος και δεν έχω κοιμηθεί και καλά σήμερα και αρχίζουν και γίνονται αχταρμάς όλα. :P

Και γω αυτο πιστευω..

Eπισης πιστευω οτι φετος ειναι οτι καλυτερο παιχτηκε στην τηλεοραση, και καλυτερο απο την φετινη σεζον του got.

Ισως αναγκαστει να αναθεωρησω για το top 5 μου το οποιο ειναι πολυ δυνατο (breaking bad, sherlock, true detective 1,got, dexter + fargo)

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχοντας αφήσει να περάσουν 2-3 μέρες από το τέλος της σειράς.

1.       Η σειρά απευθύνεται σε όλους (οκ όχι σε παιδιά)

2.       Ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί διαφορετικά νοήματα

Αυτό που κάποιοι έσπευσαν απ την αρχή να πουν ότι η σειρά είναι για λίγους κτλ, ηταν λανθασμένο κατά την άποψή μου. Υπάρχουν διάφορες εκδοχές που μπορει κανεις να βγάλει. Από τα δεσμά που φυλακίζουν τον άνθρωπο σε ένα μοτιβο καθημερινότητας μέχρι και έννοιες όπως απελευθέρωση, επανάσταση, ισότητα, εξέλιξη,   κτλ.

Γενικά όποιος έγραψε αυτή τη σειρά προσπάθησε να ικανοποιήσει και το κοινό που απλά ήθελε να παρακολουθήσει δράση αλλά και όσους ψάχνουν πάντα το κάτι παραπάνω. Νομίζω ότι τα κατάφερε. Εγώ ειμαι πολύ ευχαριστημένος από αυτά που είδα αλλά και από τα μηνύματα που πήρα στη σειρά.

Η ηθοποιός που έκανε την Nτολόρες, πρέπει να πάει για Emmy. Η υποκριτικές της ικανότητες είναι απίστευτες. Οποιος έχει ασχοληθεί με θέατρο και κινηματογράφο, μπορει να συγκλονιστεί από τη παρουσία της ηθοποιού.

Επεξ/σία από pontez2

Επισης ολες οι σκηνες της που αλλαζει κατευεθειαν συναισθημα (απο χαζοχαρουμενη χωριατοπουλα σε "αψυχο" ρομποτ) δεν ειναι μονταζ, το εχει πει η ιδια

Evan Rachel Would

ΣΟΚ ΑΜΟΚ αλλα δεν μου ελυσε 2 αποριες

τελικα γιατι οι 2 butchers καναν ολα τα ναζια της Μειβ, ειδικα ο ενας που ηταν ανθρωπος και πως δουλευει η φαση οτι δεν μπορουν να σκοτωθουν οι guests απο hosts. Αποτι φανηκε ηταν θεμα Programming? Αρα ειχαν κανονικα οπλα και ενας guest μπορουσε να σκοτωσει αλλον?

2η σεζον Παρκο Ελλαδα, ολοι αραχτοι, δεν κανουν τιποτα, 10 επεισοδια σε καφετερια

τελικα γιατι οι 2 butchers καναν ολα τα ναζια της Μειβ, ειδικα ο ενας που ηταν ανθρωπος και πως δουλευει η φαση οτι δεν μπορουν να σκοτωθουν οι guests απο hosts. Αποτι φανηκε ηταν θεμα Programming? Αρα ειχαν κανονικα οπλα και ενας guest μπορουσε να σκοτωσει αλλον?

Εμμμ....υπονοείται από κάπου ότι

τουλάχιστον ένας από τους χασάπηδες ήταν host;

• Like 1

η 2η σεζον

Κατα 99% θα εχει να κανει με σαμουραι, υποθετω ηταν tease που τους εδειξε στο τελος του επεισοδιου.

Και λογικά ξέρουμε και το όνομα απ' το SW στο Logo. Samurai World δηλαδή.

Εμμμ....υπονοείται από κάπου ότι

τουλάχιστον ένας από τους χασάπηδες ήταν host;

Ο Κινέζος σύμφωνα με Μειβ ήταν άνθρωπος ο άλλος δεν ξέρουμε και είδαμε να του κλείνει το λαιμό με εκείνο το εργαλείο που έχουνε δει να πετυχαίνει μόνο σε hosts (μπορεί και σε ανθρώπους αλλά δεν θυμάμαι να έδειξε κάτι τετοιο, εμενα μου έμοιαζε σαν να ξανακολλουσε το υλικό που είναι φτιαγμένοι οι hosts)

Πιθανώς μια εξήγηση για το πόσο υπακοοι ήταν, να είναι ο ένας ανωμαλος emo και ο άλλος ρομποτ

Ο Κινέζος σύμφωνα με Μειβ ήταν άνθρωπος ο άλλος δεν ξέρουμε και είδαμε να του κλείνει το λαιμό με εκείνο το εργαλείο που έχουνε δει να πετυχαίνει μόνο σε hosts (μπορεί και σε ανθρώπους αλλά δεν θυμάμαι να έδειξε κάτι τετοιο, εμενα μου έμοιαζε σαν να ξανακολλουσε το υλικό που είναι φτιαγμένοι οι hosts)

Πιθανώς μια εξήγηση για το πόσο υπακοοι ήταν, να είναι ο ένας ανωμαλος emo και ο άλλος ρομποτ

Τη θυμαμαι σκηνη που λες αλλα

θα μου κανει εντυπωση αν ειναι ρομποτ. Απλα χεσμενος, λιγο suspension of belief απο την αποψη του θεατη και ετσι εχουμε την υπακοη.

Αυτο το εργαλειο, και σε hosts και σε guests εκανε την ιδια δουλεια: στην ουσια καυτηριαζε την πληγη ωστε να κλεισει. Ανθρωποι ηταν και οι 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...