liakinen Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Έπος, ύστερα από πάρα πολλά χρόνια (Twin Peaks) ανατρίχιασα. Μπράβο τους απλά μπράβο. 1
παπι Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Εμενα με χαλαει που 1) δεν μα εδειξαν ουτε ενα πλανο απο τον εξω κοσμο εκτος απο μια φωτο. 2) μας εδειξαν αυτο με τα σαμουραι
hellojim Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Εμενα με χαλαει που 1) δεν μα εδειξαν ουτε ενα πλανο απο τον εξω κοσμο εκτος απο μια φωτο. 2) μας εδειξαν αυτο με τα σαμουραι 1) γι αυτο εχει ανανεωθει για 2η σεζον 2) απ'οτι φαινεται μπορει να υπαρχουν περισσοτερα απο 1 παρκα, γιατι οταν ο Ασιατης butcher εδωσε στην Μaeve το χαρτι για το που ειναι η κορη της, ελεγε πανω "park 1 sector 15 zone 3". Που σημαινει οτι υπαρχουν και αλλα παρκα με διαφορετικες εποχες απο west...
lostresam Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 1) γι αυτο εχει ανανεωθει για 2η σεζον 2) απ'οτι φαινεται μπορει να υπαρχουν περισσοτερα απο 1 παρκα, γιατι οταν ο Ασιατης butcher εδωσε στην Μaeve το χαρτι για το που ειναι η κορη της, ελεγε πανω "park 1 sector 15 zone 3". Που σημαινει οτι υπαρχουν και αλλα παρκα με διαφορετικες εποχες απο west... Lisa Joy: We’re definitely teasing there are other worlds. How many other worlds and what is the nature of the other worlds is something we’ll start to explore more in season 2 Επισης κατι που αναφερει η συνεντευξη ειναι oτι οι κοσμοι-παρκα μπορει να ειναι σε νησια καθως το παρομοιασε η δημοσιογραφος με το πραγματικο νησι,την Δηλο με το ονομα της εταιριας, DELOS,λιγη σημασια εχει βεβαια,αλλα εχει μια υπόσταση.. Ελπιζω παντως να μην το πανε για φθινωπορο του 2018 αλλα τουλαχιστον αρχες(στα μεσα θα εχει last season του GoT οποτε το αποκλειω..)
Fan Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Παιδιά ψυχραιμία, ούτε κανένα βαθιά φιλοσοφικό νόημα είχε, ούτε κάποιος ύμνος στον αθεϊσμό (όπως διάβασα κάπου). Καλή σειρά με τεράστιο budget το οποίο φαινόταν. Θα μου άρεσε ακόμα περισσότερο εάν δεν είχε παραπάνω hype από αυτό που θα έπρεπε και σε έκανε να περιμένεις να δεις κάτι καλύτερο. Μου θυμίζει όταν είχε πρωτοβγει το βιβλίο DaVinci Code ή το zeitgeist, που κάποιοι "αφυπνίστηκαν" λες και ανακάλυψαν τον τροχό. Εάν δεν ήταν τόσο δυνατό το τελευταίο επεισόδιο και δεν σε έκανε να θέλεις να δεις υποχρεωτικά τη συνέχεια δεν ξέρω εάν θα ασχολούμουν με τη δεύτερη σεζόν.
bele Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Ειδα και εγω μεσα σε μια εβδομαδα τον πρωτο κυκλο. Μου αρεσε αρκετα, και για να λεμε οτι μας αρεσε θα πρεπει να αποδεχτουμε τα οποια μικρα κενα ειχε η ιστορια, τις ανακριβιες ή τον παιδικο τροπο με το οποιο παιζει με το μυαλο μας μερικες φορες. Κατα τα αλλα ειναι μια πολυ ωρια sci fi και οντως δεν βρισκω λογο για επομενη σεζον. Σας παρακαλω εκει στο HBO, δεν θελω να δω μια ακομα μαχη ανθρωπων ρομποτ ουτε καποια επαναληψη της φασης με αλλα παρκα. Η αμφιβολια και η αβεβαιοτητα ειναι αυτα που αφηνουν μια γλυκια γευση σε τετοιες mind fuck ιστοριες...δεν γουσταρω να μου το δωσουν στο πιατο ουτε ζηταω μια συμβιβαστικη ζωη ανθρωπων/ευσυνειδητων ρομποτ...ασε με απλα με την απορια και το γλυκο τελος που ειχε π.χ. το inception
lostresam Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Παιδιά ψυχραιμία, ούτε κανένα βαθιά φιλοσοφικό νόημα είχε, ούτε κάποιος ύμνος στον αθεϊσμό (όπως διάβασα κάπου). Καλή σειρά με τεράστιο budget το οποίο φαινόταν. Θα μου άρεσε ακόμα περισσότερο εάν δεν είχε παραπάνω hype από αυτό που θα έπρεπε και σε έκανε να περιμένεις να δεις κάτι καλύτερο. Μου θυμίζει όταν είχε πρωτοβγει το βιβλίο DaVinci Code ή το zeitgeist, που κάποιοι "αφυπνίστηκαν" λες και ανακάλυψαν τον τροχό. Εάν δεν ήταν τόσο δυνατό το τελευταίο επεισόδιο και δεν σε έκανε να θέλεις να δεις υποχρεωτικά τη συνέχεια δεν ξέρω εάν θα ασχολούμουν με τη δεύτερη σεζόν. Φιλε μου ολα τα επεισοδια ηταν δυνατα, απλα το τελευταιο ηταν το κερασακι στην τουρτα,ενα season finale οπως αρμοζε στην σειρα.Πηρες σημαντικες απαντησεις κ σου δημιουργηθηκαν νεες,ακομη πιο ενδιαφερον για την επομενη σεζον Και εκει ειναι ολο το ρεζουμε, το οτι σε κανει να θες να παρεις απαντησεις ,αυτο εμενα μαρεσει το να σε μαγευει πιο πολυ το ταξιδι απο τον προορισμο.
Gilmaru Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Fan το τι θεωρείς "βαθύ", έχει να κάνει με τις δικές σου αντιλήψεις. Είχε πολλά πράγματα που δίνουν αφορμή για ποιοτική κουβέντα τόσο σε ηθικό, φιλοσοφικό επίπεδο, όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο. Και είναι κάτι που κάνει για μένα καλύτερα ίσως από οποιαδήποτε σειρά έχω δει τα τελευταία χρόνια και το κάνει από το πρώτο επεισόδιο, όχι μόνο στο τελευταίο. Άλλο που βαριόσασταν μερικοί και δεν δίνατε σημασία επειδή δεν είχε "action" στην αρχή. 1
Kasrith Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Η ολη ιστορια της Μειβ ηταν καλη στο τελευταιο αλλα περιμενε κανεις οτι θα εφευγε; Προγραμματισμενη και ελεγχομενη απο Φορντ. Μέχρι που αποφάσισε να βγει απο το τρένο 1
παπι Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Μέχρι που αποφάσισε να βγει απο το τρένο Μα καλα, δεν ειχαν λεφτα να δωσουν σε εναν προγραματξστη να γραψει ενα σκριπτ; Δεν βγαζει νοημα το σνιπ.
rikos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Ειδα και εγω μεσα σε μια εβδομαδα τον πρωτο κυκλο. Μου αρεσε αρκετα, και για να λεμε οτι μας αρεσε θα πρεπει να αποδεχτουμε τα οποια μικρα κενα ειχε η ιστορια, τις ανακριβιες ή τον παιδικο τροπο με το οποιο παιζει με το μυαλο μας μερικες φορες. Κατα τα αλλα ειναι μια πολυ ωρια sci fi και οντως δεν βρισκω λογο για επομενη σεζον. Σας παρακαλω εκει στο HBO, δεν θελω να δω μια ακομα μαχη ανθρωπων ρομποτ ουτε καποια επαναληψη της φασης με αλλα παρκα. Η αμφιβολια και η αβεβαιοτητα ειναι αυτα που αφηνουν μια γλυκια γευση σε τετοιες mind fuck ιστοριες...δεν γουσταρω να μου το δωσουν στο πιατο ουτε ζηταω μια συμβιβαστικη ζωη ανθρωπων/ευσυνειδητων ρομποτ...ασε με απλα με την απορια και το γλυκο τελος που ειχε π.χ. το inception Μια χαρα σε βρισκω. Απλα μη δεις τα επομενα season τοτε
perisian Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Έχω μια βασική απορία που φαίνεται πως δεν απασχολεί τους περισσότερους. Άρα κάτι δεν κατάλαβα. Μετά το τελευταίο επεισόδιο πως έχει νόημα να έχουμε και άλλο κύκλο; Τα ρομπότ ξεσηκώθηκαν και το πάρκο πρέπει να κλείσει. Ποιο θα είναι το θέμα του 2ου κύκλου; Η μάχη των ανθρώπων με τα ρομπότ;
sheik Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Εξαιρετικό. Ακόμα και 2η σαιζόν να μην είχε ήταν μια χαρά και για series finale 5
pontez2 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Εξαιρετική σειρά. Παίζει πολύ με τη φιλοσοφία Ματριξ, 13ο πάτωμα κτλ. Υπαρξιακές αναζητήσεις, Πλάτωνας κτλ κτλ. Πολύ βαθυστόχαστο και είναι σειρά που μπορει να τη παρακολουθησουν όλοι, ακριβως επειδή ο καθένας μπορει να καταλάβει κάποια δικά του πράγματα. Άλλοι βλέπουν τη σειρά για τη δράση της, άλλοι για τα ευκολονόητα και άλλοι για τα βαθύτερα νοήματά της. Αυτή είναι και η επιτυχία της σειράς. Τους ευχαριστεί όλους. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα