Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω δεν το βλεπω να συνερχομαι γρηγορα

Μεχρι να βγει η 2η σεζον σιγουρα θα την ξαναδω 2-3 φορες ακομη,οχι για να καταλαβω, αλλα για να απολαυσω ξανα καθε σπιθαμη της.

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

κατι που δεν προσεξε κανεις.

Η φωνη που ακουγε η ντολαρς ηταν του αλροντ οου τελικα ηταν η δικια της

Της μειβ ο κώδικας αλλαχτηκε απο τον "αλροντ" αν με πιανεις

Δημοσ.

Δεν είναι ψυχολογικό. Είναι τέρμα φιλοσοφικό/μεταφυσικό/αλληγορικό. Γι αυτό βρίσκω ανούσια όλα μα όλα τα σχόλια

Το τελευταίο επεισόδιο αξίζει επί δέκα φορές όλα τα υπόλοιπα μαζεμένα. Είναι λες και φτιάχτηκαν απλά για εισαγωγή

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια προσπαθω να μπω στο site του Westworld αλλα με κανει ανακατευθυνση σε σελιδα της Nova την τρελα μου. Τι πρεπει να κανω για να δω την σελιδα?

https://discoverwestworld.com

[...]άλλο λινκ για Ευρώπη [...]

edit: και άκυρα τα υπόλοιπα, το ξαναβρήκα:

https://discoverwestworld.com/?forceus

Δημοσ.

Πιστευω μετα το Prison Break ειναι η 2 καλυτερη σειρα απο αποψη σεναριο/εκτελεσης/και mind fuck.

οποιος μπορει να μου λυση την παρακατω απορια ειναι μεγαλος μαγκας..γτ εχω φαει ποσες ωρες και δεν βγαζω ακρη :P

Εμενα μετα απο ολα αυτα που ειδα και οπως ειναι φυσικο δεν εκλεισα ματι το βραδυ :P
Ολοι φαγωθηκατε με το story της Μειβ..αλλα πιστευω στην 2 σεζον θα παιξει καθοριστικο ρολο, καθως και στο τελευταιο επεισοδιο επαιξε.
Εδω γεννιεται μια απορια που δεν εχω λυσει ακομα. Η Μειβ βρηκε τον Μπερναρντ νεκρο απο ενα ποιο παλιο timeline και τον επανεφερε! ΝΑΙ αλλα και ο Ford εφτιαξε ξανα τον Μπερναρντ οπως τον ειχε..αρα ειμαστε στο σημειο οπου υπαρχουν 2 Μπερναρντ? Ενας που ξερει ολο το backstory του.και ο αλλος που απλα ξερει αυτα που πρεπει.
Και εδω γενιεται η τελευταια απορεια μου..ΟΛΑ ΑΥΤΑ τα σχεδιασε ο FORD και μαλιστα ειδαμε στον κωδικα της Μειβ που ειπε στο τελος εισαι προγραμματισμενη για να κανεις αυτο το path και εκεινη του ειπε οχι το κανω απο μονη μου..Ο μονος που μπορουσε να κανει τετοια αλλαγη στον κωδικα ειναι ο Ford.γτ ο Αρλ-Μπερναρντ..σε αυτο το timeline ειναι ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟΣ.
Και ρωταω ΓΙΑΤΙ? ΧΑΧΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΝΟΗΜΑ ΑΛΗΘΕΙΑ!

Δημοσ.

Πιστευω μετα το Prison Break ειναι η 2 καλυτερη σειρα απο αποψη σεναριο/εκτελεσης/και mind fuck.

οποιος μπορει να μου λυση την παρακατω απορια ειναι μεγαλος μαγκας..γτ εχω φαει ποσες ωρες και δεν βγαζω ακρη :P

Εμενα μετα απο ολα αυτα που ειδα και οπως ειναι φυσικο δεν εκλεισα ματι το βραδυ :P

Ολοι φαγωθηκατε με το story της Μειβ..αλλα πιστευω στην 2 σεζον θα παιξει καθοριστικο ρολο, καθως και στο τελευταιο επεισοδιο επαιξε.

Εδω γεννιεται μια απορια που δεν εχω λυσει ακομα. Η Μειβ βρηκε τον Μπερναρντ νεκρο απο ενα ποιο παλιο timeline και τον επανεφερε! ΝΑΙ αλλα και ο Ford εφτιαξε ξανα τον Μπερναρντ οπως τον ειχε..αρα ειμαστε στο σημειο οπου υπαρχουν 2 Μπερναρντ? Ενας που ξερει ολο το backstory του.και ο αλλος που απλα ξερει αυτα που πρεπει.

Και εδω γενιεται η τελευταια απορεια μου..ΟΛΑ ΑΥΤΑ τα σχεδιασε ο FORD και μαλιστα ειδαμε στον κωδικα της Μειβ που ειπε στο τελος εισαι προγραμματισμενη για να κανεις αυτο το path και εκεινη του ειπε οχι το κανω απο μονη μου..Ο μονος που μπορουσε να κανει τετοια αλλαγη στον κωδικα ειναι ο Ford.γτ ο Αρλ-Μπερναρντ..σε αυτο το timeline ειναι ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟΣ.

Και ρωταω ΓΙΑΤΙ? ΧΑΧΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΝΟΗΜΑ ΑΛΗΘΕΙΑ!

Λοιπόν το θέμα έχει ως εξής. Στο πρώτο timeline, όπου η Dolores τους καθαρίζει όλους, ο Αρνολντ έχει ήδη αποδείξει ότι τα Host είναι sentient (αφού ακολουθήσουν μια εξελικτική διαδικασία στην οποία οδηγούνται απο την φωνή στο μυαλό τους). Στόχος τελικά είναι να διαπιστώσουν ότι αυτή η φωνή είναι η δική τους, και όχι του Αρνολντ. 

Αφού πεθαίνει ο Άρνολντ, ο Φόρντ αποφασίζει ότι είχε δίκιο, και θέλει να βοηθήσει τα Host. Το πρόβλημα όμως είναι ότι

1. Όλα γίνονται sentient τελικά αλλά κάποια "κολλάνε" όταν γίνονται Sentient

2. Δεν είναι προετοιμασμένα να βγούν στο κόσμο.

Έτσι, μέχρι να αποφασίσει ότι είναι έτοιμα τα κάνει Rollback. Όλο αυτό που βλέπεις λοιπόν:

1. Την Μαεβ να ξυπνά και να επηρεάζει τα στατιστικά της

2. Να κάνει recruit άλλους

3. Ο Μπερνάρντ να ξυπνά και να ανακρίνει τον Ford

4. O Μπερνάρντ να πυροβολείται.

5. Η Μαέβ να ξυπνά τον Μπερνάρντ 

6. Η Μαέβ να δραπετεύει

7. Η Ντολόρες να βρίσκει το "κέντρο του λαβύρινθου" και να σκοτώνει τον Ford

Είναι μέρος της όλης "καθοδηγούμενης και προγραμματισμένης" διαδικασίας ώστε να αποκτήσουν τα host συνείδηση. Οπότε όλα γίνονταν ξανά και ξανά (αλλά κάπου στη μέση γινόταν κάποια βλακεία). 

Οπότε τώρα η κατάσταση ήταν αρκετά ώριμη ώστε ο Φόρντ να τα αφήσει μόνα τους.

Επίσης, δεν υπάρχουν 2 Μπερνάρντ. Υπάρχει μόνο ένας. Απλά στα προηγούμενα iterations τον έκανε reset, τώρα δεν τον έκανε.

Δημοσ.

Λοιπόν το θέμα έχει ως εξής. Στο πρώτο timeline, όπου η Dolores τους καθαρίζει όλους, ο Αρνολντ έχει ήδη αποδείξει ότι τα Host είναι sentient (αφού ακολουθήσουν μια εξελικτική διαδικασία στην οποία οδηγούνται απο την φωνή στο μυαλό τους). Στόχος τελικά είναι να διαπιστώσουν ότι αυτή η φωνή είναι η δική τους, και όχι του Αρνολντ. 

Αφού πεθαίνει ο Άρνολντ, ο Φόρντ αποφασίζει ότι είχε δίκιο, και θέλει να βοηθήσει τα Host. Το πρόβλημα όμως είναι ότι

1. Όλα γίνονται sentient τελικά αλλά κάποια "κολλάνε" όταν γίνονται Sentient

2. Δεν είναι προετοιμασμένα να βγούν στο κόσμο.

Έτσι, μέχρι να αποφασίσει ότι είναι έτοιμα τα κάνει Rollback. Όλο αυτό που βλέπεις λοιπόν:

1. Την Μαεβ να ξυπνά και να επηρεάζει τα στατιστικά της

2. Να κάνει recruit άλλους

3. Ο Μπερνάρντ να ξυπνά και να ανακρίνει τον Ford

4. O Μπερνάρντ να πυροβολείται.

5. Η Μαέβ να ξυπνά τον Μπερνάρντ 

6. Η Μαέβ να δραπετεύει

7. Η Ντολόρες να βρίσκει το "κέντρο του λαβύρινθου" και να σκοτώνει τον Ford

Είναι μέρος της όλης "καθοδηγούμενης και προγραμματισμένης" διαδικασίας ώστε να αποκτήσουν τα host συνείδηση. Οπότε όλα γίνονταν ξανά και ξανά (αλλά κάπου στη μέση γινόταν κάποια βλακεία). 

Οπότε τώρα η κατάσταση ήταν αρκετά ώριμη ώστε ο Φόρντ να τα αφήσει μόνα τους.

Επίσης, δεν υπάρχουν 2 Μπερνάρντ. Υπάρχει μόνο ένας. Απλά στα προηγούμενα iterations τον έκανε reset, τώρα δεν τον έκανε.

Ωραια εχεις δικαιο και υπαρχει βαση σε αυτο που λες!

Tο ερωτημα μου ειναι πως γινεται να ΜΗΝ τον εκανε reset και να στον δειχνει μαζι με ford-Ντολορες ενω παραλληλα στο ιδιο Timeline ειναι στο section με την Μειβ και μιλαει...

Δημοσ.

phf1hh.gif 

Τρομερο επεισοδιο ξανα, πολυ ωραια σειρα που χτιστηκε με σωστο pace και κορυφωθηκε οταν επρεπε και οπως επρεπε.

Δεχομαι τα δυο σεναρια* του kirileman αλλα παω με αυτο του οτι ο Ford στο τελος ηταν host. Απλα νομιζω οτι δεν θα αφηνε ετσι τη δημιουργια του και ας πληρωνε το συμβουλιο με κλεισιμο του παρκου και με την εκδικηση του ολοκληρωμενη. Θα δουμε.

Η ολη ιστορια της Μειβ ηταν καλη στο τελευταιο αλλα περιμενε κανεις οτι θα εφευγε; Προγραμματισμενη και ελεγχομενη απο Φορντ.

Υπεροχα πραγματα με Dolores/Wyatt. Εξαιρετικο πως οδηγησε την ολη ιστορια απο την αρχη ο Ford.

* Tωρα μου ηρθε μια ιδεα που μαλλον μαλακια ειναι αλλα θα την πω. Ισως το αφηνουν επιτηδες διφορουμενο μιας και η επομενη ειναι το 2018 και δεν θα ξερουν αν εχουν τον Χοπκινς στη δευτερη

• Like 6

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...