noFEARgr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Εξαιρετική όλη η σεζόν, δεν απογοήτευσε φυσικά ούτε το τελευταίο επεισόδιο στο γράψιμο/σκηνοθεσία/εικόνα/ερμηνείες/μουσική. Έκλεισε μερικές απορίες/μέτωπα και άφησε στρατηγικά μερικές για να μας λύσει στη 2η σεζόν. p.s. Κυκλοφόρησε σήμερα επίσης το Full OST, το αγόρασα επιτόπου απο iTunes καθώς το θελα απ τη πρώτη μέρα που είδα τη σειρά καλα δεν ειναι και πολλα sountrack 5 ειναι ολα και ολα εκτος αν ειναι παραπανω στο Itunes καθως spotify ειναι 5 edit ακυρο αυτο που εβλεπα ειναι fan made
Tigran Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Φανταστικό επεισόδιο! Χαλαρά 10αράκι... αλλά δεν μπορώ να παραβλέψω το γεγονός ότι δεν θα ξαναδούμε Hopkins...
klainmaingr Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Φανταστικό επεισόδιο! Χαλαρά 10αράκι... αλλά δεν μπορώ να παραβλέψω το γεγονός ότι δεν θα ξαναδούμε Hopkins... Δε μπορεί μετά απο τόσα επεισόδια και τόσο mindfuck να το πιστεύεις πραγματικά αυτό.. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείς να ξαναδείς και να καταλάβεις γιατί αυτό δε θα είναι πρόβλημα.
Speculoos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Πρώτη φορά που είδα επεισόδιο χωρίς να έχω ανοίξει ούτε ένα σπόιλερ (είμαι από αυτούς που και να διαβάσουν σπόιλερς δεν χαμπαριάζουν), απλά ό,τι καλύτερο μας έδωσε φέτος ή τα τελευταία χρόνια η τηλεόραση. Επεισόδιο που μπαίνει χαλαρά στο πάνθεον της τηλεοπτικής ιστορίας σχεδόν κάθε σκηνή έχει τη σημειολογία της. Αυτό που δεν κατάλαβα/θυμάμαι από το narrative της Μαέβ είναι: Τον Μπερνάρ πώς ήξερε που να τον βρει; Απλά και μόνο επειδή ήταν προγραμματισμένη; Υπήρχε κάποια σημασία σε αυτή την αλληλεπίδραση μεταξύ Μπερνάρ-Μαέβ πέρα από ένα σκηνοθετικό τρικ; Δηλαδή χρησιμοποιήθηκε απλά ως ένα επεξηγηματικό όχημα για να καταλάβουμε τι έχει παιχτεί με τον κώδικα της Μαέβ και τίποτα παραπάνω. Αφού ούτως ή άλλως όταν θα έφτανε στο τρένο δεν επρόκειτο να φύγει ποτέ το Westworld αφού έτσι θα ήταν προγραμματισμένη. Επίσης -και αφού παρακάμψουμε το γεγονός ότι ο literally θεός Χόπκινς φάνηκε να προετοιμάζει όλο αυτό που είδαμε εδώ και 30 χρόνια- πώς ούτε η Μαέβ, ούτε ο φλούφλης χασάπης, ούτε ο Μπερνάρ στο όγδοο επεισόδιο δεν ανακάλυψαν το τροποποιημένο της narrative; 1
p4n0s86 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Φανταστικό επεισόδιο! Χαλαρά 10αράκι... αλλά δεν μπορώ να παραβλέψω το γεγονός ότι δεν θα ξαναδούμε Hopkins... Μην είσαι και σίγουρος. Μην ξεχνάμε πως ο Ford έφτιαχνε έναν host, δεν το αποκλείω αυτός που σκότωσε η Dolores να μην είναι ο πραγματικός Ford. 6
darklordvader77 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 καλα δεν ειναι και πολλα sountrack 5 ειναι ολα και ολα εκτος αν ειναι παραπανω στο Itunes καθως spotify ειναι 5 edit ακυρο αυτο που εβλεπα ειναι fan made Και γω 5 είχα βρει, με το που είδα πως το επίσημο που δημοσιεύτηκε σήμερα έχει 34 κομμάτια λεω βουρ.. Τελειώνω τη πρώτη ακρόαση όπου να ναι (1ώρα,49 λεπτά σύνολο) και είναι πολύ καλό, τα αξίζει τα λεφτά του για όποιον αρέσκεται σε ost's. p.s. Η εισαγωγή του Nolan απ το booklet
lostresam Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ όλη η σειρά απ την αρχή μέχρι το τέλος. Δεν έχω απλά λόγια ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΩ ΔΕΙ. 2
Nikosgiann Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 γαμευσε!επικος ελληνικος υποτιτλος: Στο ασανσερ που ρωταει η Μειβ "How do i look?" και απανταει ο χασαπης : "Perfect" μεταφραση= "Μουναρος" επισης να φανταστω οτι season 2 1.εχουν πει απο την παραγωγη,οτι και τα Logo στη σειρα παιζουν το ρολο τους.2.Εκει στους ασιατες ειχε ενα logo που ειχε S απανω και W κατω.Αρα να φανταστω "Samurai World"?γιατι απανταει ο χασαπης (για το μερος) οτι ειναι περιπλοκο να το εξηγησει.3. Στο χαρτακι με την τοποθεσια της κορης γραφει "Park 1 ...Κλπ" ,αρα θα υπαρχει και αλλο παρκο 3
Atallos1 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 γαμευσε! επικος ελληνικος υποτιτλος: Στο ασανσερ που ρωταει η Μειβ "How do i look?" και απανταει ο χασαπης : "Perfect" μεταφραση= "Μουναρος" επισης να φανταστω οτι season 2 1.εχουν πει απο την παραγωγη,οτι και τα Logo στη σειρα παιζουν το ρολο τους. 2.Εκει στους ασιατες ειχε ενα logo που ειχε S απανω και W κατω.Αρα να φανταστω "Samurai World"? γιατι απανταει ο χασαπης (για το μερος) οτι ειναι περιπλοκο να το εξηγησει. 3. Στο χαρτακι με την τοποθεσια της κορης γραφει "Park 1 ...Κλπ" ,αρα θα υπαρχει και αλλο παρκο Απο την ταινια ειναι γνωστο οτι υπαρχουν Westworld . Medieval World και Roman World Στο sequel υπηρχαν και Samurai World . Future World και Spa (?!?) World Οσο για τον Ford και αν ηταν ο ιδιος η host http://i.imgur.com/RtdD1FD.gifv 5
kirileman Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Καλό!!! Βέβαια, μου άφησε τεράστια ερωτηματικά, με το μεγαλύτερο να είναι το αν οι hosts λειτούργησαν προγραμματισμένα ή αν έκαναν μια συνειδητή επιλογή, έχοντας πλήρη αυτοεπίγνωση. Από την απάντηση του Ford στην Dolores, ότι δηλαδή χρειάζονται κι άλλο χρόνο, και από τη συγγνώμη που της ζητάει, μία υπόθεση είναι ότι ήταν τελικά όλοι τους προγραμματισμένοι και ενήργησαν βάσει σεναρίου, ακόμα και η Dolores. Του τελευταίου σεναρίου, όπως αναφέρει ο Ford. Δεν ξέρω αν αυτό έχει νόημα σε αυτή τη φάση της σειράς... Έτσι, μια άλλη υπόθεση είναι ότι ο Ford όντως πέθανε (αποχαιρέτησε τον Bernard όπως ο Arnold είχε αποχαιρετήσει την Dolores (good luck) και ότι οι hosts όντως ξύπνησαν και επέλεξαν να σκοτώσουν τους δημιουργούς-βασανιστές τους. Ο Ford νωρίτερα είχε ρωτήσει την Dolores αν ξέρει ποιος πρέπει να γίνει για να απελευθερωθεί. Προφανώς εννοούσε ότι πρέπει να ξαναγίνει ο Wyatt, αλλά αυτή τη φορά από επιλογή. Κλίνω προς το 2ο. Θεωρώ ότι και οι 2 δημιουργοί του πάρκου αυτοκτόνησαν σχεδόν για τον ίδιο λόγο, για να διακοπεί η λειτουργία του πάρκου. Ο Arnold αυτοκτόνησε για να μην ανοίξει το πάρκο (λέει ότι μπορούν να επαναφέρουν τους hosts, αλλά όχι τον ίδιο) όταν διαπίστωσε ότι οι hosts είναι "ζωντανοί" (και για να ξανασυναντηθεί με το γιο του, φυσικά). Ο Ford αυτοκτόνησε για να μη διαφύγει ο κώδικάς του (με πολλά ερωτηματικά αυτή η υπόθεση), δε ξέρω αν "πήρε" και μετόχους μαζί, δεν μας το έδειξε, αλλά θεωρώ ότι δεν έχει σημασία. Αν ο κώδικας είναι ελαττωματικός και τα ρομπότ βλάπτουν κόσμο, είναι άχρηστος. edit: Παίζει και συνδυασμός των παραπάνω. Η Dolores να ξύπνησε, οι υπόλοιποι όχι ακόμα, αλλά να ακολούθησαν εντολές, όπως άλλωστε φαίνεται ξεκάθαρα και με τη Maeve. Σκηνοθέτης όλων αυτών, ο Ford, φυσικά. edit2: Επίσης, η αναφορά στους μεγάλους συνθέτες και το ότι όταν πεθάνουν ζουν μέσα στη μουσική (γίνονται μουσική), με κάνει να πιστεύω ότι ο Ford μετέφερε τη συνείδησή του σε κάποιο host. Πότε ξεκινάει ο επόμενος κύκλος; 1
hellojim Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Περισσότερα ερωτηματικά μου έβαλε το τελευταίο πάρα μου απάντησε... Πάντως μιλάμε για μεγαλειοτητα η σειρά. Θα ξαναεπανελθω στο θέμα αν βγάλω καμία άκρη..
Norone92 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Μισή ώρα μετά το τέλος του επεισοδίου και δεν έχω χωνέψει ακόμα τί είδαμε...
Jimys2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Ένα πραγματικό αριστούργημα η σειρά. ΕΠΟΣ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα