sheik Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Νταξει απο εποχης LOST και Battlestar Galactica ειχα να γουσταρω ετσι με σειρα. Να με τραβαει τοσο πολυ στον κοσμο της και να εχω κολλησει. Εξαιρετικη Ερωτηματα που αν καποιος μπορει/θελει/γνωριζει να μου απαντησει: 1) Δεν εχω καταλαβει τι γινεται με την Ντολορες. Πως εφυγε η πληγη απο το μαχαιρι και πως αλλαζει ρουχα; Γενικως αυτο το θεμα δεν το εχω πιασει. Ζει αλλες αναμνησεις; Προηγουμενα loop; Και στη σκηνη με τον Αρνολντ που του λεει σε σκοτωσα(στην ουσια τον φανταζοταν απ'οτι καταλαβα) σε ποια περιοδο βρισκομαστε; Στο τωρα(MiB,Ford,Maeve) ή στο πριν(με Γουιλιαμ κλπ); 2)Ο Φορντ γιατι εβαλε τον Μπερναρντ να σκοτωσει την Εσλι; Αφου για το καλο του δουλευε ξεσκεπαζοντας την Τερεζα. Τι εξυπηρετει το να την σκοτωσει; 3)Γενικως με τοση παρακολουθηση και τεχνολογια, μου φαινεται περιεργο να μην γνωριζει κανεις σε real time μαλιστα τι παιχτηκε με την Maeve, τι σκεψεις εκτος σεναριου κανει η Ντολορες και γενικοτερα ΚΑΘΕ αφυσικη συμπεριφορα οποιουδηποτε host. 4)Τον λαβυρινθο τον εφτιαξε ο Αρνολντ; Ο Φορντ γνωριζει την υπαρξη του και το τι ακριβως ,αλλα και το που, ειναι; Πιστευω πως ισως ο λαβυρινθος να μην ειναι κατι πραγματικο, αλλα μια μεταφορα που να αφορα στην εσωτερικη αναζητηση των hosts με σκοπο την αποκτηση συνειδησης τους. Ή κατι τετοιο τελος παντων. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gilmaru Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 1) Η πληγή της Dolores καθώς και όλη η ιστορία με τον William όταν ήταν νέος είναι 30 χρόνια πριν. Η Dolores που μιλάει με τον Arnold ως γεγονός έγινε 35 χρόνια πριν. Η τωρινή Dolores έφυγε από το loop της όπως είχε κάνει 30 χρόνια παλιότερα και ξαναπήγε στο ίδιο μέρος που είχε πάει παλιότερα, γι αυτό στην πορεία θυμάται πράγματα από την εποχή του William, όπως ο εαυτός της μαχαιρωμένος (η τωρινή Dolores δεν είναι μαχαιρωμένη), ενώ έπειτα πάει ξανά στο ίδιο μέρος που πριν 35 χρόνια είχε τις συζητήσεις με τον Arnold και αυτό την κάνει να θυμηθεί τον Arnold και να έχει μια φανταστική κουβέντα μαζί του. Η Dolores που παρακολουθούμε στο τέλος του επεισοδίου λοιπόν είναι η τωρινή Dolores που έχει χάσει την αίσθηση του χρόνου (μαζί και οι θεατές της σειράς ), λόγω των αναμνήσεων που ξαναζεί, γι αυτόν τον λόγω συναντά τον MiB, που είναι επίσης στο παρόν και είναι o William όπως έχει γίνει τώρα. 2) Δεν ξέρω. Μένει ακόμη να απαντηθεί. 3) Ούτε εδώ μπορώ να σου απαντήσω. Η Meave πλέον έχει πρόσβαση στο σύστημα επομένως θεωρητικά μπορεί να κάνει παπάδες, αλλά εγώ νομίζω ότι παίζει και κάτι άλλο με την Meave που δεν έχουμε δει ακόμη, καθώς ο ένας από τους δύο τύπους που την βοήθησαν είπε ξεκάθαρα ότι κάποιος με πολύ μεγαλύτερα δικαιώματα είχε ήδη πειράξει τον κωδικό της. Άρα πιστεύω υπάρχουν πράγματα που ακόμη δεν ξέρουμε σε σχέση με αυτή και ενδεχομένως εν τέλη και ο ίδιος ο Ford να είναι από πίσω. 4) Αυτό είναι επίσης κάτι το οποίο δεν έχει απαντηθεί, αλλά αυτό που λες είναι το πιο λογικό. Ο λαβύρινθος να είναι στην ουσία το "μυαλό" των hosts και ο άνθρωπος στη μέση είναι ο στόχος στην κορυφή της πυραμίδας που έδειξε ο Ford στον Bernard, η συνείδηση ή το bicameral mind. Θα δούμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Καθομαι και ξαναβλεπω σκηνες απο προηγουμενα επεισοδια. Οσο περισσοτερα ξερουμε, τοσο περισσοτερο νοημα βγαινει. O ορος timeline δεν μαρεσει, εγω το αποκαλω καλο μονταζ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiOrGoSk21 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Εμένα μου έχετε κάψει τον εγκέφαλο. Σοβαρά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Από Lisa Joy και Jonathan Nolan για το 10ο: Δε μας ενδιαφέρει να δημιουργήσουμε μυστήριο χωρίς να δώσουμε απαντήσεις. Ο στόχος μας είναι να παρουσιάσουμε μια φιλόδοξη ιστορία μέσα σε κεφάλαια διάρκειας μίας σεζόν, το καθένα με τη δική του ξεχωριστή θεματολογία και αίσθημα. Όλες οι ερωτήσεις των θεατών θα απαντηθούν στα τελευταία επεισόδια, εκτός από την πιο σημαντική: Τι συμβαίνει μετά. Εγώ απ' αυτά καταλαβαίνω ότι το συγκεκριμένο καστ μας αποχαιρετά την Κυριακή και την 2η σεζόν θα υπάρχει άλλο θέμα/εποχή κτλ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Αυτο δεν παιζει εκτος και αν αλλαξει και ο τιτλος της σειρας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lostresam Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Ηδη καποιοι απο το καστ εχουν ανανεωσει για τη 2η σεζον οποτε δεν παιζει φτου κ απο την αρχη σε νεο παρκο κιολας Τωρα αμα τραβηξει και για αλλες σεζον εγω πιστευω οτι εχει πολλα πραγματα να δωσει ακομη εντος κ εκτος παρκου,οι δημιουργοι καθυστερουν τη 2η σεζον για να εχουν χρονο να γραψουν που για την "υγεια" της σειρας ειναι πολυ θετικο.Για την δικια μας δεν ξερω ποσο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag10 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Κάπου είχα διαβάσει πως σκοπεύουν να τελειώσει η σειρά στις 5 σεζόν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι σε λίγες μέρες τελειώνει η σαιζόν, το Game of Thrones αργεί πολύ, τίποτα άλλο δεν με τραβάει σε TV και τι κανουμεεεε... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι σε λίγες μέρες τελειώνει η σαιζόν, το Game of Thrones αργεί πολύ, τίποτα άλλο δεν με τραβάει σε TV και τι κανουμεεεε... 10 βδομάδες Vikings 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gilmaru Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 10 βδομάδες Vikings Παρηγοριά στον άρρωστο. Κάτι είναι απ' το τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 10 βδομάδες Vikings Μπα, με βλέπω να ξεκινάω κανένα βαρύ RPG (πχ POE,DOS) να γεμίσω τις βραδινές ώρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeadOrganPlayer Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Πολύ καλή σειρά, τα είδα μαζεμένα μέχρι το ένατο στη τελευταία εβδομάδα. Αυτό που μου αρέσει πολύ είναι οι αναφορές που γίνονται στην ανθρώπινη συμπεριφορά και ψυχολογία μέσω των hosts... για παράδειγμα οι προσκολλήσεις που έχουμε και η ανάγκη μας να βιώνουμε πόνο σαν κέντρο αναφοράς μας. Πόσοι άνθρωποι επιλέγουν να βιώνουν το πόνο ξανά και ξανά μόνο και μόνο γιατί αυτο το αίσθημα τους είναι οικείο..? Ο τρόπος που επισκέπτεται ο Μπερνάρντ το γιό του στην αναδρομή που κάνει μέσω των αναμνήσεων στο 9ο επεισόδιο και το πως τον αντιμετωπίζει είναι χαρακτηριστικό του πως μπορούμε να βιώσουμε τη κάθαρση και την αποκόλληση από λανθασμένες ερμηνείες γεγονότων του παρελθόντος και να δημιουργήσουμε νέες πεποιθήσεις και μια νέα εσωτερική πραγματικότητα σήμερα. Σχετικά με την υπόθεση θα σχολιάσω μετά το 10ο.... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Επιτέλους μια σειρά που μπορούμε να κάνουμε theorising και όχι να περιμένουμε απλά σποιλερς από το νετ Φοβάμαι ότι θα τελειώσει η σειρά και δεν θα πάρω απάντηση στο πως δουλεύουν τα όπλα στο πάρκο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Συγκλονιστικό, αριστουργηματικό, επικό!!! Δεν θα μπορούσα να φανταστώ πιο εκπληκτικό φινάλε!! Δεν μπορώ να γράψω αυτή τη στιγμή τίποτα άλλο, χρειάζομαι πολλές ώρες/μέρες να συνέλθω! ΑΠΛΑ RESPECT!! Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2016 από p4n0s86 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα