Norone92 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Γενικά είμαστε τυχεροί όσοι δε διαβάζαμε τις θεωρίες... Επεισοδιάρα! Είμαι περίεργος για το τί θα δούμε στο τελευταίο και κυρίως πώς και γιατί σκότωσε η Dolores τον Arnold Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 πολυ καλο επεισοδιο. το τελευταιο θα ειναι 90 λεπτα btw 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tigran Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Πωπω δεν υπάρχει! Απίστευτο επεισόδιο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
totalius Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Απο τα επειισόδια που αξιζει να ξαναδεις μεσα στην εβδομαδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Επεισόδιο #9 ...ή αλλιώς πόσα plot twists μπορούμε να χωρέσουμε μέσα σε μια ώρα. πώ πώ... πώ πώ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 1x10 Promo - Απ' το trailer μοιάζει επικό το φινάλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
t3llis Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Πραγματικά φοβερό επεισόδιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hellojim Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Επιβεβαιωνονται σχεδον ολα αυτα που εχουν ειπωθει.. Περιμενω με ανυπομονησια το τελευταιο επισοδειο... Κατι ακουσα οτι επειδη ο hopkins ειναι μεγαλος λογικα καπως με το σεναριο θα τον βγαλουν εκτος... Παντως δεν θελω, γιατι η ηθοποιια του ειναι πραγματικα top. Καθε φορα που μιλαει, απλα καθηλωνομαι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 ΜΠΡΑΒΟ απο μενα η καλυτερη σειρα για το χειμωνα.αυτη η ανατροπη στο τελος ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ οχι ο χοπκινς δε πρεπει να φυγει,ο χοπκινς κρατα ζωντανο το WESTWORLD .χωρις αυτον η σειρα θα φαει κατρακυλα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Τρομερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lostresam Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Σειρα με αρχιδι@ Αν κ καποιοι περιμεναμε αυτο το reveal, δειχνει οτι ηρθε για να μεινει και να δωσει ακομα ψωμι και για επομενες σεζον Αριστουργημα για εμενα η σειρα,απο τις καλυτερες που εχω δει,κ εχω δει πολλες. Το τελευταιο επ. γινεται να ειναι ακομη πιο μαγευτικο? Πιστευω πως ναι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δεν έχω λόγια. Απλά οποίος δεν την έχει δει τη σειρά να την δει. Είναι τόσο γλυκός ο πονοκέφαλος που μου δημιουργεί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 τα δύο w της ημέρας η μέρα με την νύχτα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mech35 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 τα δύο w της ημέρας η μέρα με την νύχτα και επειδή το προέβλεψα έβαλα πρώτα το TWD για να μείνει το καλό για το τέλος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D4rkshadow Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Απλα τελειο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα