timon92 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 η μειβ ειναι σιχαμα γενικα ολο το στορι ειναι τερμα χαζο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hellojim Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 η μειβ ειναι σιχαμα γενικα ολο το στορι ειναι τερμα χαζο το story ολης της σειρας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
totalius Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 η μειβ ειναι σιχαμα γενικα ολο το στορι ειναι τερμα χαζο Είδες 8 επειςοδια απο μια σειρα σίχαμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Ακούω πολλούς να λένε με βεβαιότητα, πως ο William είναι ο MiB. Έχω 2 επιχειρήματα όμως που θα ήθελα να μου δικαιολογήσετε όσοι το υποστηρίζετε. Ο MiB είχε αναφέρει ότι άνοιξε έναν Host πριν 30 χρόνια και βρήκε ρομποτικά εξαρτήματα μέσα. Στη σκηνή που o El Lazo ανατινάζει Hosts, παρουσία του William και της Dolores, δεν βλέπουμε τίποτα τέτοιο. Επίσης, όταν ο William εισέρχεται στο πάρκο και περνάει απ' το σαλούν, η Maeve είναι εκεί ως Madam, κάτι που δεν θα ίσχυε αν ήταν όντως ο MiB πριν 30 χρόνια. Η Maeve άλλωστε ήταν αυτή που σκότωσε με την κόρη της. ΥΓ. Τελικά ο Host που φτιάχνει ο Ford δεν ήταν η Theresa. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gilmaru Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Το πρώτο που λες είναι καλή παρατήρηση. Σε σχέση με το δεύτερο Βλέπουμε μόνο την Clementine, όχι την Maeve. H Maeve δεν είναι σε σκηνή μαζί με τον William ταυτόχρονα ποτέ. Βλέπεις σκηνές πριν και μετά με την Maeve και υποθέτεις ότι είναι στο ίδιο timeline, αλλά θα μπορούσαν και να μην είναι. Και εγώ δεν είμαι εντελώς πεισμένος από αυτήν την θεωρία και για άλλους λόγους, αλλά είναι πιθανό να βγει αληθινή. Το πρώτο που λες θα μπορούσε επίσης να δικαιολογηθεί από την άποψη ότι ενδεχομένως όπως στην παρούσα φάση υπάρχουν κάποιοι hosts που είναι παλιότεροι έτσι και τότε θα μπορούσαν να είχαν ξεμείνει κάποια ακόμη παλιότερα μοντέλα τα οποία απλά δεν έτυχε να δούμε. Και ο William ίσως άνοιξε έναν από αυτούς σε κάποια φάση. Από την άλλη υπάρχει και η θεωρία ότι ο MiB είναι ο Logan, ο οποίος πήγαινε στο πάρκο από ακόμη παλιότερα, αλλά προσωπικά την βρίσκω λιγότερο πιθανή από την πρώτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Το πρώτο που λες είναι καλή παρατήρηση. Σε σχέση με το δεύτερο Βλέπουμε μόνο την Clementine, όχι την Maeve. H Maeve δεν είναι σε σκηνή μαζί με τον William ταυτόχρονα ποτέ. Βλέπεις σκηνές πριν και μετά με την Maeve και υποθέτεις ότι είναι στο ίδιο timeline, αλλά θα μπορούσαν και να μην είναι. Και εγώ δεν είμαι εντελώς πεισμένος από αυτήν την θεωρία και για άλλους λόγους, αλλά είναι πιθανό να βγει αληθινή. Το πρώτο που λες θα μπορούσε επίσης να δικαιολογηθεί από την άποψη ότι ενδεχομένως όπως στην παρούσα φάση υπάρχουν κάποιοι hosts που είναι παλιότεροι έτσι και τότε θα μπορούσαν να είχαν ξεμείνει κάποια ακόμη παλιότερα μοντέλα τα οποία απλά δεν έτυχε να δούμε και ο William ίσως άνοιξε έναν από αυτούς σε κάποια φάση. Ναι μόλις έβαλα ξανά το 2ο επ. να το επιβεβαιώσω, γιατί δεν θυμόμουν και δεν συνυπάρχουν μαζί σε καμιά σκηνή, οπότε κάλλιστα μπορεί να είναι άλλο timeline. Άρα άκυρο αυτό. Για το πρώτο τώρα που λες όμως, δεν νομίζω ότι μπορούσαν να υπάρχουν και ακόμη παλαιότερα μοντέλα πριν 30 χρόνια, αν κρίνουμε από την ηλικία του Ford, περίπου τότε είχαν αρχίσει όλα. Δεν ξέρω, πλέον έχω χάσει τη μπάλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gilmaru Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Ο Arnold πέθανε πριν 35 χρόνια, ακόμη παλιότερα δηλαδή. Και ξέρουμε ήδη ότι είχαν προχωρήσει και δοκίμαζαν hosts ακόμη και πριν ανοίξει το πάρκο για τους guests, άρα σίγουρα υπήρχαν παλιότεροι. Είμαι κι εγώ περίεργος να δω πως θα το πάνε και πως θα το παρουσιάσουν αν όντως βγει αληθινή η θεωρία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
timon92 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 το story ολης της σειρας? της μειβ Είδες 8 επειςοδια απο μια σειρα σίχαμα; για το στορι της μειβ λεω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wayward Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Ακούω πολλούς να λένε με βεβαιότητα, πως ο William είναι ο MiB. Έχω 2 επιχειρήματα όμως που θα ήθελα να μου δικαιολογήσετε όσοι το υποστηρίζετε. Ο MiB είχε αναφέρει ότι άνοιξε έναν Host πριν 30 χρόνια και βρήκε ρομποτικά εξαρτήματα μέσα. Στη σκηνή που o El Lazo ανατινάζει Hosts, παρουσία του William και της Dolores, δεν βλέπουμε τίποτα τέτοιο. Επίσης, όταν ο William εισέρχεται στο πάρκο και περνάει απ' το σαλούν, η Maeve είναι εκεί ως Madam, κάτι που δεν θα ίσχυε αν ήταν όντως ο MiB πριν 30 χρόνια. Η Maeve άλλωστε ήταν αυτή που σκότωσε με την κόρη της. ΥΓ. Τελικά ο Host που φτιάχνει ο Ford δεν ήταν η Theresa. Στις σκηνές με τον William η Dolores μου φαίνεται αρκετά advanced για να είναι 30 χρόνια πριν οπότε και εγώ δεν νομίζω πως ισχύει η θεωρία να είναι ο MiB αλλά δεν το αποκλείω κιόλλας Για τη Μειβ: και εμένα με ενοχλεί το στόρι καθώς θεωρώ πως είχαν πάρα πολλές ευκαιρίες να την κάνουν shutdown και να τελειώνει η υπόθεση, δεν έχει δωθεί για εμένα σαφής απάντηση για ποιο λόγο την υπακούν οι butchers Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Τι επικη σειρα ειναι αυτη.Εκατσα χθες να δω το πρωτο επεισοδιο και τελικα ειδα 3.Παρα πολυ ωραιο σαν ιδεα και καταπιανετε με μερικα παρα πολυ σοβαρα ερωτηματα που θα μας απασχολησουν στο μελλον.Μπραβο στο HBO.Η παραγωγη ειναι σε παρα πολυ υψηλα επιπεδα οπως εχουμε συνηθισει απο το HBO. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Σειρα που ειναι open book, δεν εχει και νοημα να την δεις κιολας. Γιατί έγραψα εγώ το αντίθετο; Είναι ωραία έγραψα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hellojim Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Ακούω πολλούς να λένε με βεβαιότητα, πως ο William είναι ο MiB. Έχω 2 επιχειρήματα όμως που θα ήθελα να μου δικαιολογήσετε όσοι το υποστηρίζετε. Ο MiB είχε αναφέρει ότι άνοιξε έναν Host πριν 30 χρόνια και βρήκε ρομποτικά εξαρτήματα μέσα. Στη σκηνή που o El Lazo ανατινάζει Hosts, παρουσία του William και της Dolores, δεν βλέπουμε τίποτα τέτοιο. Επίσης, όταν ο William εισέρχεται στο πάρκο και περνάει απ' το σαλούν, η Maeve είναι εκεί ως Madam, κάτι που δεν θα ίσχυε αν ήταν όντως ο MiB πριν 30 χρόνια. Η Maeve άλλωστε ήταν αυτή που σκότωσε με την κόρη της. ΥΓ. Τελικά ο Host που φτιάχνει ο Ford δεν ήταν η Theresa. Αυτος ειναι κατα 90%. exhibit A: Πρωτα απ'ολα ηδη φαινεται μια αλλαγη στον χαρακτηρα του william. Στην αρχη ηταν διστακτικος με το παρκο κτλ και τωρα εχει αρχισει και παθαινει μια εμμονη οπως φανηκε στα τελευταια επισοδεια,που αρχισε να δενεται με την Ντολορες... exhibit B: Στην αρχη φορουσε πουκαμισο ο william και μετα αλλαξε και φοραει το ιδιο style ρουχα που φοραει ο mib, αυτο το μπλουζακι με τα κουμπια.. exhibit C: εχουν και οι 2 γαλαζια ματια και ιδιο χρωμα δερματος/μαλλιων. (ιδιο complexion) exhibit D: Απ'ολους αυτους εκει, ο μοναδικος που εχει ιστορια με την Ντολορες ειναι ο william. Αρα εχει κ αυτο κοινο με τον mib. exhibit E: εχουν και οι 2 το ιδιο μαχαιρι! Αυτο ειναι και αυτο που κανει seal the deal. Τι εχεις να πεις τωρα? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gilmaru Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Σωστός. Από που είναι η σκηνή στο gif με τον William νέο όμως; Την έχουμε δει ή είναι από το 9; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hellojim Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Σωστός. Από που είναι η σκηνή στο gif με τον William νέο όμως; Την έχουμε δει ή είναι από το 9; Δεν θυμαμαι που την εχει δειξει την σκηνη με τον william. Και αλλο ενα clue για το πουκαμισο που ειπα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Για τη Μειβ: και εμένα με ενοχλεί το στόρι καθώς θεωρώ πως είχαν πάρα πολλές ευκαιρίες να την κάνουν shutdown και να τελειώνει η υπόθεση, δεν έχει δωθεί για εμένα σαφής απάντηση για ποιο λόγο την υπακούν οι butchers Εγώ προσωπικά περιμένω να δω πως θα το εξηγήσουν και δεν το κρίνω ως τρύπα στην πλοκή ακόμη, γιατί πιστεύω ότι θα απαντηθεί κάποια στιγμή για ποιον λόγο δεν την έκλειναν. Όπως πχ ξαναείπα, μπορεί να είναι και αυτοί οι 2 ρομπότ κι όπως έχει ξεφύγει η Μέηβ, το ίδιο μπορεί να έχει γίνει με πολλούς. Τι εχεις να πεις τωρα? Τίποτα, ξαναείδα το 2ο επ. χτες και μερικές σκόρπιες σκηνές και άρχισα να αυτο-ακυρώνομαι μόνος μου. Το βλέπω αρκετά πιθανό πλέον, όντως... -- -- Σχετικά με την Μέηβ κι αυτά που πιστεύω για τους 2 χασάπηδες: Όπως γνωρίζουμε οι Hosts δεν μπορούν να τραυματίσουν Guests ή γενικώς ανθρώπους, σωστά; Συνεπώς πως δικαιολογούμαι την μαχαιριά της Μέηβ στο λαιμό του ξανθού; Είναι κι αυτός Host λοιπόν, ή επειδή η Μέηβ δεν υπακούει στον κώδικα της πλέον και μπορεί να κάνει ότι θέλει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα