patrickdrd Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 κατι μου λεει οτι αυτο θα ειναι επικη μλκια και θα αφησει παταγο, αμα βλεπεις οτι το περιμενει τοσος κοσμος, κρατα μικρο καλαθι, επισης μαλακια θεματολογια, τιν αυτα ρε; τι φαντασια λεει ζουνε και παπαριες; οτι ναναι πραγματικα... δεν εχουν τι να βγαλουν και το ριξαν στις μλκιες
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Είδες την πρεμιέρα?
patrickdrd Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 μπα, την κατεβασα, θα την δω το βραδυ, αλλα την τσεκαρα στο tv show favs και ειχε ενα 7αρι, αλλα πριν την προβολη, τωρα που/πως την ειδε ο αλλος και εβαλε 7αρι;
Bspus Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Στο imdb παντως ξεκινησε με 9.5 Μια χαρα ειναι η θεματολογια δεν καταλαβαινω τι σε χαλαει. Δεν ξερω για τον υπολοιπο κοσμο αλλα εγω το περιμενω γιατι η ταινια απο την οποια εμπνευστηκε ειναι απο τις αγαπημενες μου.
Speculoos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Θα δω απόψε τον πιλότο, πάντως από αυτό εδώ το review από τύπο που είδε τα πρώτα 4 επεισόδια δεν αφήνει και τις καλύτερες προσδοκίες. Πήγαν λέει να το κάνουν sci-fi GoT και τους βγαίνει generic Lost rip-off. 1
patrickdrd Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 ^ αυτο ακριβως, πολυ κουκουρουκου μου φαινεται, δεν εχω καλο feeling μ αυτα που διαβαζω, τιν αυτα ρε; θα φαει delete μου φαινεται χωρις καν να δω τον πιλοτο, και got sci-fi να ηταν παλι δεν θα με ενδιεφερε, κριμα το τοσο καλο καστ ρε γμτ 1
Vassilis_24 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Ποτέ μου δεν κατάφερα να δω έστω ένα επεισόδιο του Lost, λόγω της κάκιστης ηθοποιίας και του αδιάφορου σεναρίου.Από τη στιγμή που εδώ και τα δύο δεν παίζουν, όπου και να το πάνε, θ'αξίζει πιστεύω τον κόπο.Θα περιμένω να μαζευτούν μερικά για να το δω, αλλά από αυτά που διαβάζω, δύσκολα θα με απογοητεύσει... 1
snake_plissken2112 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 το πρώτο γάμησε creepy και uncomfortable as hell ελπιζω και τα υπολοιπα ν ειναι στο ιδιο μοτιβο οταν το δειτε και οι υπολοιποι, σποιλαρουμε και τα λεμε
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Μπορείς να τα γράφεις από τώρα σε spoiler tag, δεν είναι ότι θα επιτραπεί να τα γράφουμε χωρίς όταν το δουν περισσότεροι...
snake_plissken2112 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 ε ναι μωρε το ξερω, ειπα να περιμενω λιγο να κανει αλλος το buzz και να ξεκινησει κουβεντα γτ δε προλαβαινω να γραψω πολλα τωρα
noFEARgr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 πολυ καλο το πρωτο δεν μπορω να περιμενω για το επομενο . Επισης γιατι τοσο hate απο καποιους χωρις να εχουν δει το επεισοδιο ; Πιστευω θα ειναι ευκολα απο τις καλυτερες σειρες της χρονιας .
patrickdrd Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 χαχα για μενα λες; γιατι κουκουρουκου μου φαινεται το σεναριο ποσο χρονω εισαι συ που λεει κι ο αλλος; τωρα ειδα το εχεις στο προφιλ, ε, γιοκας μου εισαι, αλλα γουστα
snake_plissken2112 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 ε γενικα με τις ταινιες/σειρες επιστημονικης φαντασιας αυτο ειναι το προβλημα, δεν ειναι ρεαλιστικες με τα τωρινα 2016 δεδομενα πχ (ωιμε)
noFEARgr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 χαχα για μενα λες; γιατι κουκουρουκου μου φαινεται το σεναριο ποσο χρονω εισαι συ που λεει κι ο αλλος; τωρα ειδα το εχεις στο προφιλ, ε, γιοκας μου εισαι, αλλα γουστα επιστημονικης φαντασιας ταινιες /σειρες δεν ειχατε στα νεανικα σου χρονια ; παντως περα απο την πλακα η σκηνοθεσια , κουστουμια ηθοποιοι κτλπ γαμησαν ασχημα . Και το σεναριο φαινεται να εχει πολυ ενδιαφερον , κατα την αποψη μου 1
patrickdrd Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 ειχαμε, αλλα δεν τρελενομουν κιολας, παντως περα απο την πλακα η σκηνοθεσια , κουστουμια ηθοποιοι κτλπ γαμησαν ασχημα . χμ, καλο αυτο, ηθοποιοι βεβαια αναμενομενο μαλλον, το τελευταιο σου λεω το φοβαμαι καπως, αλλα οκ, ας του δωσουμε μια ευκαιρια ειδα και trailer, wayward pines θυμιζει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα