Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και στα μισα του 7 αναρατιωμουν πια θα εινα η αντιδραση του ford...Δεν αργησα να παρω την απαντηση μου..

Αρα οπως ειχα πει οντος ο  bernard  ειναι το αντιγραφο του  alrond,για να τιμησει τον φιλο του

• Like 1
Δημοσ.

!!!!!

Tι επεισοδιαρα παλι ηταν αυτη...

Αποκαλυφθηκε οτι ο Μπερναντ ειναι host και τοσο καιρο ειναι η μαριονετα του Φορντ,που ολοι λιγο πολυ το ειχαμε μυριστει

Βεβαια με μπερδευει λιγο το εξης:

O Μπερναντ που μιλουσε στην Ντολορες ηταν ο αληθινος Αρνολντ? (αν λαβουμε υποψην την θεωρια οτι ο Φορντ τον εκανε ρεπλικα του φιλου του)

Ή ηταν σχεδιο του Φορντ εξ αρχης ο Μπερναντ(ανδροιδες) να της πει της Ντολορες για τον λαβυρινθο?

Ακομα και ο αληθινος Αρνολντ να της μιλαγε μπερδευει λιγο την θεωρια των διαφορετικων timelines (αν ισχυουν τελικα)

Εσεις τι λετε?

Δημοσ.

Εγω εχω αλλη απορια μετα το σημερινο επεισοδειο.Μπορει ο  ford να εχει   σκοτωσει ανθρωπους με μεγαλη δυναμη και  λεφτα και να τους εχει αλλαξει με host;Ετσι ωστε να εχει σιγουρο οτι τιποτα και κανενας δεν προκειται ποτε να πειραξει το παρκο του;

Δημοσ.

Εγω εχω αλλη απορια μετα το σημερινο επεισοδειο.Μπορει ο  ford να εχει   σκοτωσει ανθρωπους με μεγαλη δυναμη και  λεφτα και να τους εχει αλλαξει με host;Ετσι ωστε να εχει σιγουρο οτι τιποτα και κανενας δεν προκειται ποτε να πειραξει το παρκο του;

Το σκεφτηκα κ εγω ,γιατι υποθετω οτι θα φτιαξει τον κλωνο της Τερισα αλλα τι γινεται οταν η Τερισα θα χρειαστει να βγει απο το παρκο κ να παει στην οικογενεια της πχ?Δεν θα την αναζητησει κανεις απο τη πραγματικη της ζωη?Πως ο Φορντ θα της εχει γραμμενα σεναρια για οταν χρειαστει να βγει εκτος παρκου? Βεβαια δεν εχουμε μεχρι στιγμης στοιχεια για το περιβαλλον της αλλα λεμε

Δημοσ.

Πώς χρησιμοποιείτε το διαδίκτυο αν δεν καταλαβαίνετε αγγλικά;

Σου έχω νέα. Το διαδίκτυο πέρα από αγγλικά, έχει και άλλες γλώσσες. Για την ακρίβεια, κάθε γλώσσα που υπάρχει στη γη.

Δημοσ.

Πολυ δυνατο επισοδειο!

Ξανα στα μειον το στορυ της Maeve, το οποιο απαραδεχτο, τουλαχιστον στην υπαρχουσα εκτελεση.

Πες οτι ηθελε ο σεναριογραφος να την κανει συνειδητοποιημενη, και να βγει απο το παρκο κτλ

Επρεπε να το εκτελεσει τοσο ασχημα?! Πραγματικα ελεος. Μπαζει απο παντου.

Αυτο που χτυπησε πολυ στο ματι ηταν οταν ο παρθενος butcher αρχισε να απολογειται (asdfasadf) στην meave που εκανε την εγχειριση στην αλλη.. αυτη ηταν μια απο τις πιο τραγικες σκηνες που εχω δει...

Δεν κατακρινω την ιδεα του να φυγει ενα Bot απο το παρκο, αλλα την συγκεκριμενη εκτελεση που εχουν διαλεξει. Manipulating τους butchers το οποιο δεν εχει καμια λογικη, μιας και ενας λογικος ανθρωπος δεν θα ακολουθουσε τις εντολες απο το Bot. Απλα θα πηγαινε και θα το ανεφερε στο QA ή ακομα και στον ford.

Η σειρα οπως εχει μειον το story της maeve ειναι πολλα υποσχομενο, και επιπεδου true detective s1 (σαν σειρα). Ελπιζω να μην το παρακανουν γιατι θα χασει πολυ απο μενα..

• Like 1
Δημοσ.

Πολυ δυνατο επισοδειο!

Ξανα στα μειον το στορυ της Maeve, το οποιο απαραδεχτο, τουλαχιστον στην υπαρχουσα εκτελεση.

Πες οτι ηθελε ο σεναριογραφος να την κανει συνειδητοποιημενη, και να βγει απο το παρκο κτλ

Επρεπε να το εκτελεσει τοσο ασχημα?! Πραγματικα ελεος. Μπαζει απο παντου.

Αυτο που χτυπησε πολυ στο ματι ηταν οταν ο παρθενος butcher αρχισε να απολογειται (asdfasadf) στην meave που εκανε την εγχειριση στην αλλη.. αυτη ηταν μια απο τις πιο τραγικες σκηνες που εχω δει...

Δεν κατακρινω την ιδεα του να φυγει ενα Bot απο το παρκο, αλλα την συγκεκριμενη εκτελεση που εχουν διαλεξει. Manipulating τους butchers το οποιο δεν εχει καμια λογικη, μιας και ενας λογικος ανθρωπος δεν θα ακολουθουσε τις εντολες απο το Bot. Απλα θα πηγαινε και θα το ανεφερε στο QA ή ακομα και στον ford.

Η σειρα οπως εχει μειον το story της maeve ειναι πολλα υποσχομενο, και επιπεδου true detective s1 (σαν σειρα). Ελπιζω να μην το παρακανουν γιατι θα χασει πολυ απο μενα..

Παμε παλι :

Aπο συνεντευξη του στο Entertainment 

Nitpicky question though: Couldn’t the body shop guys just jack down Maeve’s levels to knock her out, and make some lobotomizing so-called “mistake” to take out her memory? We’ve been shown over and over the humans have so much control, it’s hard to believe they couldn’t get the upper hand on a rogue host. 

Nolan: I will point you toward episode 8

Mου κανει εντυπωση που επαναφερεις αυτο το θεμα,μετα απο ολα οσα εχεις δει τουλαχιστον στη σειρα θα μπορουσες να ψηλιαστεις οτι ο Φορντ ή κατι αλλο μπορει να κρυβεται πισω απο την "διαφωτιση" της Μειβ

• Like 2
Δημοσ.

Holy smoke!! Τι ήταν αυτό που είδα μόλις; Τι ύπνο να κάνω εγώ τώρα, πάω να φτιάξω καφέ.  :unsure:

Δεν χρειάζεται να περιμένουμε το 8, ήδη απάντησαν σε 1-2 πραγματάκια, πριν δούμε περισσότερα στο επόμενο, όπως έχει ποστάρει ο lostresam, πχ να είναι και οι χασάπηδες ρομπότ και να έχει αρχίσει να ξεφεύγει η κατάσταση, κάτι που θα δικαιολογούσε γιατί της απολογούνται και τους κρατάει στο χέρι.

Είδαμε ότι την έβγαλε βόλτα πάλι την Μέηβ και μάλιστα μπροστά σε Τερίσα και Μπερνάρντ, συνεπώς είναι κάποια στάνταρ διαδικασία στην οποία δεν υπάρχει λόγος οι υπόλοιποι να βλέπουν κάτι περίεργο. Γιατί δεν μπορείτε απλά να περιμένετε να ολοκληρωθεί, πριν κράξετε; Αν δεν δοθούν απαντήσεις τότε ναι.

• Like 3
Δημοσ.

Παμε παλι :

Nolan: I will point you toward episode 8

Mου κανει εντυπωση που επαναφερεις αυτο το θεμα,μετα απο ολα οσα εχεις δει τουλαχιστον στη σειρα θα μπορουσες να ψηλιαστεις οτι ο Φορντ ή κατι αλλο μπορει να κρυβεται πισω απο την "διαφωτιση" της Μειβ

Θα πρέπει οι σκηνές της και η οποιαδήποτε αποκάλυψη στο 8 να είναι απίστευτα συγκλονιστικό για να δικαιολογήσει τις τόσο μάπα σκηνές της πάντως.

Κατα τα άλλα πολύ καλά πάει.

Δημοσ.

Τρομερο επεισοδιο. Ακομα πιο enjoyable imo οταν δεν μπαινεις στο τριπακι να διαβαζεις χιλιες θεωριες καθε μερα και ετσι να ειχες πεσει σε μια θεωρια που θα εδειχνε αυτο που ειδαμε χθες.

PS: Vintage Anthony Hopkins is vintage.

• Like 6
Δημοσ.

Άλλο ένα φοβερό επεισόδιο. Κάνω χάρη στον εαυτό μου (δεν την πατάω ξανά) και δεν διαβάζω καμία θεωρία που υπάρχει δεξιά και αριστερά στο δίκτυο.

Ο Hopkins 78 χρονών αλλά πλησιάζει η κάμερα στο πρόσωπο του και έχει αυτήν την απίστευτα στοιχειωτική έκφραση που είχε πριν 25 χρόνια στην Σιωπή των Αμνών.

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...