Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορεί να υπάρχουν στους Hosts κάτι σαν prime directives του Robocop ώστε να μην πυροβολούν γκεστς, νομίζω στο πρώτο επεισόδιο στην επίθεση των ληστών στο σπίτι της Ντολόρες, ο Τέντι και οι άλλοι χοστς δεν κατάφεραν να πυροβολήσουν τον Εντ Χαρις, το ίδιο και η Ντολόρες ήταν διστακτική να κρατήσει όπλο.

Τώρα εαν οι χοστς μπορεί κάνουν κακό στους γκεστς εξαρτάται από αυτούς, θυμηθείτε όταν ξανθιά χοστ(!!!) ανέβαινε στο ανσανσερ με τον Γουίλιαμ και τον ρωτούσε ιατρικό ιστορικό, είπε αυτός θα μου κάνετε κακό και αυτή απάντησε ότι το πάρκο προσαρμόζεται στα μέτρα σου, γι αυτό και ο Λόγκαν στο σενάριο που επέλεξε μάλλον τρώει και καμμιά σφαλιάρα, ήθελε πιο πολύ ρεαλισμό γιατί πήγε πολλές φορές.

Ένα άλλο που σκέφτηκα για τα όπλα μπορεί να μην εκπυρσοκροτούν σε γκεστς από κατασκευής τους, με κάποιο τρόπο να αναγνωρίζουν τους γκεστς και να μπλοκάρουν.

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φαίνεται ξεκάθαρα ότι τα όπλα ρίχνουν. Ίσως παίζει κάτι με τις σφαίρες. Ρίχνουν κάτι όμως, δεν μπλοκάρουν ούτε είναι άσφαιρα, αυτό είναι προφανές. Ο William αν θυμάστε έκανε και σημάδι όταν τον πυροβόλησαν την πρώτη φορά. Και του τύπου με τα μαύρα φαίνεται η σκόνη πάνω του όταν τον χτυπάνε.

Η δική μου απορία είναι τι γίνεται με άλλα όπλα, π.χ. μαχαίρια κλπ. Βλέπουμε τον τύπο με τα μαύρα να κυκλοφορεί και να σφάζει π.χ. Πως ξέρει ένας guest ότι το άτομο που σφάζει δεν είναι άλλος guest; Όσο και "ψεύτικο" ναι είναι, το μαχαίρι είναι μαχαίρι και μπορεί να βλάψει.

Από την άλλη ίσως παίζει κάποιου είδους nanotechnology και στις δύο περιπτώσεις.

Δημοσ.

Αυτό ειναι ένα απο τα πραγματα που περιμένουμε εξηγήσεις. Επίσης κατι που μου κανει εντυπωση, απο τη στιγμή που δεν μπορείς να ξεχωρίσεις Host και κανονικό ανθρωπο ειναι πως εδω και 6 επεισόδια δεν εχουμε δει interactions, σημαντικά, μεταξύ επισκεπτων αγνώστων μεταξύ τους.

Δημοσ.

Σε προσφατη συνεντευξη του ο Νολαν ρωτηθηκε γιατι ο Φελιξ και ο Σιλβεστερ δεν εκλεισαν απλα την Μειβ και η απαντηση σου ηταν "περιμενετε μεχρι το επεισοδιο 8"

Οποτε υπομονη και μην τρελαινεστε καποιοι.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω πλεον σταματαω να διαβαζω τα σχολια τυπου "spoiler" (τα οποια τα ανοιγα κατ' επιλογη,προφανως) γιατι μου χουν γ@μησει την θεαση, με τα timelines κτλ...

• Like 3
Δημοσ.

Η αλήθεια είναι πως και εγώ αποφεύγω θεωρίες, παραθεωρίες, απόψεις κλπ. Μένω στο τι σκέφτομαι εγώ και τα 2-3 άτομα από το κοντινό περιβάλλον μου που θα πούμε δυο κουβέντες μετά από κάθε επεισόδιο.

• Like 1
Δημοσ.

θεωριες δεν με ενοχλουν, ισα ισα μαρεσει το κουβεντολοι γυρω απο μια σειρα

Σποιλερς με ενοχλουν, οταν αυτο που λεει ο αλλος δεν ειναι η πετυχημενη θεωρια του γιατι μεχρι να το δω να συμβαινει το νιωθω ως απλα αλλο ενα theory αλλα Leakage απο καποιο dvd της παραγωγης κτλ

Τωρα για τις σφαιρες

, εχουμε δει οτι εχουν κανονικο effect σε αλλα αντικειμενα και μαλιστα απο οπλα hosts, αρα αν εξαιρεσουμε τους guests λειτουργουν σαν κανονικες σφαιρες

Αρα οταν ειναι να ριξουν σε guests κατι συμβαινει ειτε με την σφαιρα είτε με το οπλο

Και μαλιστα θα πρεπει να μην εχει να κανει με αντικειμενα πχ ρουχα με RFID γιατι μπορει να αλλαξει guest ρουχα με Host ούτε με το ποιος ριχνει, ακομα και ενας guest Να παρει το οπλο ενος host θα πρεπει να μην μπορει να σκοτωθει guest αλλιως ειναι πολυ επικινδυνο

Επισης θα πρεπει για την ασφαλεια των guests ουτε μεταξυ τους να μπορουν να σκοτωθουν με πιστολι, αρα και τα δικα τους οπλα δεν θα μπορουν να σκοτωσουν αλλους guests

Επομενως το μονο που μενει ειναι οτι τα οπλα και οι σφαιρες που εχουν ειτε guests ειτε hosts εχουν καποια τεχνολογια που επιτρεπει να φερονται κανονικα οταν ριχνει καποιος σε hosts ή καποιο αντικειμενο και μονο οταν ριχνει σε guest να ειναι ακακο

Δημοσ.

θεωριες δεν με ενοχλουν, ισα ισα μαρεσει το κουβεντολοι γυρω απο μια σειραΣποιλερς με ενοχλουν, οταν αυτο που λεει ο αλλος δεν ειναι η πετυχημενη θεωρια του γιατι μεχρι να το δω να συμβαινει το νιωθω ως απλα αλλο ενα theory αλλα Leakage απο καποιο dvd της παραγωγης κτλΤωρα για τις σφαιρες

, εχουμε δει οτι εχουν κανονικο effect σε αλλα αντικειμενα και μαλιστα απο οπλα hosts, αρα αν εξαιρεσουμε τους guests λειτουργουν σαν κανονικες σφαιρεςΑρα οταν ειναι να ριξουν σε guests κατι συμβαινει ειτε με την σφαιρα είτε με το οπλοΚαι μαλιστα θα πρεπει να μην εχει να κανει με αντικειμενα πχ ρουχα με RFID γιατι μπορει να αλλαξει guest ρουχα με Host ούτε με το ποιος ριχνει, ακομα και ενας guest Να παρει το οπλο ενος host θα πρεπει να μην μπορει να σκοτωθει guest αλλιως ειναι πολυ επικινδυνοΕπισης θα πρεπει για την ασφαλεια των guests ουτε μεταξυ τους να μπορουν να σκοτωθουν με πιστολι, αρα και τα δικα τους οπλα δεν θα μπορουν να σκοτωσουν αλλους guestsΕπομενως το μονο που μενει ειναι οτι τα οπλα και οι σφαιρες που εχουν ειτε guests ειτε hosts εχουν καποια τεχνολογια που επιτρεπει να φερονται κανονικα οταν ριχνει καποιος σε hosts ή καποιο αντικειμενο και μονο οταν ριχνει σε guest να ειναι ακακο

κατι αλλο πρπει να παιζει. Πχ ο περιεργος που παει 30χρονια, δεν καταλαβαι ει χριστο, ενω ο πιτσιρικας επεσε κατω + οτι του αφησε μελανια.

Φυσικα μιλαμε για αμερικανιυς που δεν βλεπουν διαφορες αναμεσα στα πυροβολα και τα μη. Δηλαδη μπορει να βγει κατι που απλα δεν καταλαβαινουμε, οπως με την εικονα που εδειχνε τα κωλοχαρτα στο καδο με τους ολυμπιακους της ρωσιας

Δημοσ.

Επομενως το μονο που μενει ειναι οτι τα οπλα και οι σφαιρες που εχουν ειτε guests ειτε hosts εχουν καποια τεχνολογια που επιτρεπει να φερονται κανονικα οταν ριχνει καποιος σε hosts ή καποιο αντικειμενο και μονο οταν ριχνει σε guest να ειναι ακακο

Θα μπορούσε το όπλο να έχει έναν σκάνερ που όταν ανιχνεύει-στοχεύει ζωντανό οργανισμό, να ρίχνει τζούφια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...