hellojim Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Με την ιδια λογικη μπορει ο Φορντ να ανοιξει την Ντολορες , να παρει τον σκληρο της και να διαβασει τα παντα και να τελειωσει εκει η σειρα. Δηλαδη σε πειραξε εσενα οτι ηταν ντυμενη και δεν περπατουσε φυσικα που εγω στην τελικη μπορω κ να στο αιτιολογησω: την ντυσανε επιτηδες για να μην φαινεται host αλλα καποιος απο πανω και για αυτο το λογο της βαλανε να περπαταει φυσικα.Δεν ξερουν ολοι οι υπαλληλοι τον καθε ενα host ξεχωριστα,λογικα τους παιρνουν ανα ομαδες. Kαι ο παρθενος υπαλληλος υποκυπτει επειδη η Μειβ του ειπε οτι αν τον βοηθησει θα του κατσει. Τελικα δεν θα ηταν κακη ιδεα οι ελλ. υποτιτλοι για καποιους. Και κατι τελευταιο που μαλλον πολλοι δεν προσεξατε πριν κραξετε,αναφερεται οτι εχει πειραχτει απο καποιον αλλον παλιοτερα που υποδεικνυει "αρνολντ" αρα δεν βρισκεται τυχαια εκει δεν γινεται απλα να την κλεισει απο το ταμπλετ. Το οτι καποιοι δεν εχετε σχολιασει ΤΙΠΟΤΑ αλλο για αυτο το επεισοδιο που ειχε παααρα πολυ ενδιαφεροντα πραγματα με ξεπερναει και με κανει να πιστευω οτι μερικοι ψαχνετε σε καθε ευκαιρια να κατακεραυνωσετε τη σειρα απο μια -ασημαντη κατ'εμε- λεπτομερεια. Τωρα για την υποθεση,κατι αλλο που προσεξα ειναι οτι οταν ανοιγει το pc στο υπογειο ο Μπερναντ εμφανιζει το λογκο που ειχε η εταιρια οταν πηγε ο Γουιλιαμς,αρα κατα πασα πιθανοτητα η θεωρια των 2 διαφορετικων timelines επιβεβαιωνεται παλι!! Πρωτα απ'ολα αυτο με το ντυσιμο δεν το ειπα εγω. Δευτερον, το προβλημα δεν ειναι να την αναγνωρισουν, ειναι οτι ενας butcher κρατουσε το tablet προγραμματισμου, που οπως ειχε πει και ο παρθενος σε προηγουμενο επισοδειο απαγορευεται! Τριτον ο παρθενος ειναι πολυ λογικο να γαμησει το ρομποτ και αν μαθευτει κατι να χασει την δουλεια του, και οχι να παει να σκασει 100$ να σφυροκωλιασει μια ανθρωπινη πορνη. Επισης ο λογος που δεν ειπα τιποτα για τα υπολοιπα ειναι οτι δεν ειμαι ο τυπος που καθεται και κανει 100000 διαφορετικα σεναρια, μονο και μονο στο τελος να αποδειχθω λαθος. Το βλεπω απλα, και επειδη ειμαι παντα αντικειμενικος μπορω και βλεπω αυτα που φαινονται σε εμενα λαθος. Ειπα πολυ καλες εξελιξεις γενικοτερα και δεν σταθηκα εκει. Απο την αλλη εσυ, αν κοιταξεις τα comment σου σε ολο το thread περισσοτερο φαινεσαι σαν promoter παρα σαν viewer. "εξαιρετικη εκτελεση, μια μια θριαμβευτικη εξελιξη και πινελιες πρωτοποριας με την ανυπομονεσια να κορυφωνεται..." Αυτο το λεω επειδη ειπες οτι και καλα καποιοι ψαχνουν μονο τα αρνητικα... Ακριβως το αντιθετο ειμαι. Παντα οταν βλεπω κατι προσπαθω να ειμαι αντικειμενικος, περα απο τις προτιμησεις μου σε σειρες... Και γενικα εχω δει απειρες! Η σειρα μου αρεσει απιστευτα καθως μου αρεσουν τα AI (λογω κλαδου), αλλα δεν μπορω να αφησω την καυλα μου να ξεπερασει την λογικη μου. Τωρα αυτο με την meave δεν ηταν για μενα τοσο αρνητικο για να μου χαλασει την σειρα. Αλλα επειδη την εχω σε υψηλη εκτιμιση, μου χτυπησε ασχημα. Πιθανως σε μια αλλη σειρα χαμηλοτερου budget, cast κτλ να μην μου χτυπουσε ασχημα, αλλα σε μια σειρα τετοιου μεγεθους τα περιμενω ΟΛΑ να πηγαινουν ρολοι. Απλα ανεφερα τι δεν μου αρεσε στο τελευταιο επισοδειο.
D4rkshadow Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δεν προκειται να ασχοληθω με το θεμα της μειβ οσο για το υπολοιπο επεισοδειο Για μενα τουλαχιστον αρχισει να γινεται πιο ξεκαθαρο οτι ο bernard ειναι ρομποτ και μαλιστα 1 γενειας,οχι ομως host.Μαλιστα μετα απο 1 αναζητηση βρηκα αυτο bernard lowe = arnold weber Ειναι αναγραμματισμος!!!! Και τι εγινε με τον teddy!! ξαφνικα απο το πουθενα μεταμορφωθηκε σε καποιον αλλον,καποιον που ξαφνιασε ακομα και τον men in black ο οποιος μεχρι τωρα φαινεται να ξερει σχεδον τα παντα, μιας και εχει περασει τοσες ωρες μαζι τους 2
p4n0s86 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 μα ακόμα και ρομπότ να ήταν, πάλι ψεμα θα ταν γιατί σίγουρα θα ήταν προγραμματισμένα να αναφέρουν τέτοιες καταστάσεις Όχι απαραίτητα, γιατί αν ίσχυε αυτό τότε εξ' αρχής ο Ασιάτης* θα ακολουθούσε την γραμμή του και δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα. Επίσης, προσωπική μου άποψη, δεν καταλαβαίνω πως γίνεται να σας χαλάει κάτι ως ψεύτικο, απ' τη στιγμή που εκ των πραγμάτων ξεκινάμε σε μια φανταστική βάση, όπου όλο το σύμπαν της σειράς δεν υπάρχει. Είναι σαν να λέει κάποιος ότι είναι γελοίο ο Superman να έχει το βρακί από πάνω, αλλά τα υπόλοιπα που κάνει να του φαίνονται φυσιολογικά. Κι όπως είπα, μπορεί τώρα να μας φαίνονται γελοία, αλλά στο επόμενο επεισόδιο να εξηγηθούν. Όταν με το καλό ολοκληρωθεί, αν παραμένουν χαζές κάποιες σκηνές, τότε ελεύθερα. * Τον λέω Ασιάτη, επειδή δεν θυμάμαι το όνομα του και όχι για κάποιον άλλο λόγο 2
hellojim Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Είναι σαν να λέει κάποιος ότι είναι γελοίο ο Superman να έχει το βρακί από πάνω, αλλά τα υπόλοιπα που κάνει να του φαίνονται φυσιολογικά. Κι όπως είπα, μπορεί τώρα να μας φαίνονται γελοία, αλλά στο επόμενο επεισόδιο να εξηγηθούν. Όταν με το καλό ολοκληρωθεί, αν παραμένουν χαζές κάποιες σκηνές, τότε ελεύθερα. Ξαναλεω, εγω ανεφερα κατι το οποιο ειδα και δεν μου κολλησε. Σε εμενα προσωπικα. Δεν ειπα " ωω τελος αυτο ηταν δεν το ξαναβλεπω". Απλα οταν το εβλεπα ειπα "¨τι μλκια ειναι αυτη τωρα" ή "τι κανει ο παρθενος γ@μω". Και γι αυτο τον λογο σε εκεινο το συγκεκριμενο σημειο πηρε ενα μειον απο εμενα. Και κλεινει το κεφαλαιο με αυτη την σκηνη. Τωρα για ολα αυτα τα theories που ριχνεται, ειναι ωραιο (σε ορισμενα πλαισια) να ψαχνεις και να προσπαθεις να καταλαβεις για ποιο λογο συμβαινουν. Αλλα πιστευω οτι άμεσα θα σου χαλασει την θεαση (στο κοντινο μελλον) γιατι οταν δεις στην σειρα για ποιο λογο συμβαινουν αυτα θα πεις "το ξερα". Καλο ειναι να τα συζητας με καποιον, να λετε την αποψη σας, αλλα μην το ψαχνετε τοοσο πολυ στο internet γιατι μπορει να γινει turn down αργοτερα. Αυτο συμβουλη μου 1
gεεckin0s Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Όχι απαραίτητα, γιατί αν ίσχυε αυτό τότε εξ' αρχής ο Ασιάτης* θα ακολουθούσε την γραμμή του και δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα. Επίσης, προσωπική μου άποψη, δεν καταλαβαίνω πως γίνεται να σας χαλάει κάτι ως ψεύτικο, απ' τη στιγμή που εκ των πραγμάτων ξεκινάμε σε μια φανταστική βάση, όπου όλο το σύμπαν της σειράς δεν υπάρχει. το οτι η σειρά είναι επιστημονικής φαντασίας δε σημαίνει ότι θα μας φλομώσει στη μαλακία!!! Εννοείται πως υπάρχει φυσιολογικό και παράλογο στα πλαίσια του sci-fi!! *δε κατάλαβα γιατί δικαιολογείσαι, η λέξη ασιάτης είναι ρατσιστική;;;
DKNI Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Προλαβα να κανω catch up (μεχρι τωρα το εβλεπα με αρκετες μερες καθυστερηση) Αποριες για το 6ο Πως τους αναγκασε η Μειβ να της κανουν τα χατηρια? Ο Κινεζος ηταν emo και ο αλλος νομιζω του εταξε σεξ, αλλα στο τελος ειχε υπερβολικες απαιτησεις Πως της εκαναν ολα τα χατηρια τελικα? Επισης, η εταιρεια λεγεται Delos=Δηλος το νησι του Απολλων, βρηκαμε χαρτη αστεριων σε καυκαλο χελωνας σαν την λυρα του Απολλων, νομιζω οτι δεν ειναι τυχαιο Επειδη τωρα μπαινω στο θρεντ, θα προτεινα οταν εχουμε θεωριες ας τις λεμε αλλα να ειμαστε προσεκτικοι σε θεωριες-σποιλερς, δηλαδη σε πληροφοριες που βγηκαν απο τα γυρισματα κτλ, καποιοι θελουμε το παιχνιδι των θεωρειων σαν το Λοστ αλλα οχι να τρωμε σποιλερς Μια ερωτηση γενικα για τον κανονα με τα οπλα πως δουλευει το οτι δεν μπορουν να τους σκοτωσουν τους guests? Προφανως απο πετρες, μαχαιρια, πνιγμο εχουμε δει οτι κινδυνευουν απο τρελα ρομποτ. Αρα εχει να κανει με τα οπλα? Δηλαδη τα ρομποτ εχουν πειραγμενα οπλα? Οι ανθρωποι εχουν κανονικα? Πως εξασφαλιζουν οτι ανθρωπος δεν μπορει να σκοτωσει ανθρωπο? Τοσοι ειναι εκει μεσα Ειχα σκεφτει μηπως τα οπλα δεν εχουν σφαιρες και απλα οταν "πετυχαινουν" ρομποτ πχ με καποιο laser σκοτωνεται το ρομποτ σαν εφφε του σινεμα, αλλα εχει δειξει οτι καταστρεφονται και αντικειμενα αρα τα οπλα εχουν καποιου ειδους πυρομαχικο. Πως εξασφαλιζουν ομως οτι δεν θα αλληλοσκοτωθουν οι γκεστς ή και ακομα τα ρομποτ δεν θα τους πετυχουν? 2
p4n0s86 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 *δε κατάλαβα γιατί δικαιολογείσαι, η λέξη ασιάτης είναι ρατσιστική;;; Το επανέλαβα και σε προηγούμενο post μου και δυστυχώς στις μέρες μας έχουμε φτάσει σε σημείο να πρέπει να εξηγούμε τα πάντα στον γραπτό λόγο, γιατί ΝΑΙ κάποιοι ίσως το εκλάβουν ως ρατσιστικό, όταν το βλέπουν συνεχώς. Όσο για το ότι σε φλόμωσε στις μαλακίες η σειρά, νομίζω ότι υπερβάλεις, αλλά ας συμφωνήσουμε ότι διαφωνούμε για να πάμε παρακάτω. Απλά θα επαναλάβω ότι η σειρά "τρέχει" και αυτό που δεν σου άρεσε μπορεί να στο εξηγήσουν μετά, οπότε ας περιμένουμε.
KilliK Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 πολλες αποριες παντως. η Bad Robot φορμουλα καλα κρατει.
fylatos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Περιέχει επικά σποιλερ μη το δείτε αν δεν έχετε δει όλα τα επεισόδια ως 7/11. Θεωρώ ότι καλύπτει πλήρως τη βασική θεωρία που κυκλοφορεί για την σειρά
lostresam Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Τρελο αυτο που θα πω αλλα βλεποντας κατι βιντεο σκεφτηκα μηπως ο Μπερναντ που βλεπουμε να μιλαει στην Ντολορες ειναι οντως ο Αρνολντ (ανθρωπος)και ο Μπερναντ που βλεπουμε με τον Φορντ ειναι πιστη αντιγραφη(ρομποτ) του αληθινου Αρνολντ αφου εχει πεθανει? Το στηριζω στο οτι ειδαμε στο 6ο τον Φορντ να εχει μια πληρης ρεπλικα της οικογενειας του απο ρομποτ, οπως επισης το γεγονος οτι ακομα να μαθουμε απο ποιον ξερει ο Μπερναντ για τον λαβυρινθο. Δεν ξερω...μπορεις να κανεις εκατονταδες θεωριες με αυτη τη σειρα, κ οι περισσοτερες απο αυτες θα ειναι σιγουρα σαχλαμαρες. Ιδωμεν..
fylatos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Μα αυτό δείχνει και το βίντεο. Ουσιαστικά μας δείχνει το πρώτο μέρος.
gεεckin0s Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Μια ερωτηση γενικα για τον κανονα με τα οπλα *υποτίθεται υπάρχει τεχνολογία στη σφαίρα που ξεχωρίζει ανθρώπινο από ρομποτικό σώμα. *guests έχουν συναντηθεί μεταξύ τους, οι νόμοι ισχύουν κανονικά και μέσα στο πάρκο οπότε δε σκοτώνεις άνθρωπο χωρίς ποινή.Βέβαια δε μας έχει δείξει πως ξεχωρίζεις άνθρωπο από ρομπότ διοτι δεν είναι εμφανείς οι διαφορές.Μπορείς να πεις "είμαι άνθρωπος" αλλά και πάλι εύκολα σκοτώνεις καταλάθος... *τα ρομπότ γενικά είναι άκακα και δε μπορούν να βλάψουν τίποτα ζωντανό αλλά στα τελευταία επεισόδια έχει γαμηθεί ο δίας οπότε δεν ισχύει πλέον αυτό
gpgalanis Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Αν οι σφαιρες δεν διαπερνουν το ανθρωπινο σωμα τοτε και ανθρωπος να ριξει σε ανθρωπο δεν θα τον σκοτώσει. Απο την αλλη βεβαια δεν ξερω τι ισχυει με αλλα οπλα πχ τοξα, μαχαιρια, πετρες κτλ και φυσικά με θεματα πνιγμου κτλ. Γενικά ειναι μια πολυ προσεγμενη παραγωγη που ομως ακροβατει ελαφρώς σεναριακά και αναλογα με την εξελιξη μπορεί να βγει κατι καλο ή καποια μεγαλη πατατα. Προσωπικα νομιζω πως δυσκολα θα εχουμε καποια μεγάλη wtf σκηνη ειδικα αν λαβουμε υποψη τα διαφορα σεναρια που κυκλοφορουν στο διαδίκτυο.
DKNI Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 *υποτίθεται υπάρχει τεχνολογία στη σφαίρα που ξεχωρίζει ανθρώπινο από ρομποτικό σώμα. *guests έχουν συναντηθεί μεταξύ τους, οι νόμοι ισχύουν κανονικά και μέσα στο πάρκο οπότε δε σκοτώνεις άνθρωπο χωρίς ποινή.Βέβαια δε μας έχει δείξει πως ξεχωρίζεις άνθρωπο από ρομπότ διοτι δεν είναι εμφανείς οι διαφορές.Μπορείς να πεις "είμαι άνθρωπος" αλλά και πάλι εύκολα σκοτώνεις καταλάθος... *τα ρομπότ γενικά είναι άκακα και δε μπορούν να βλάψουν τίποτα ζωντανό αλλά στα τελευταία επεισόδια έχει γαμηθεί ο δίας οπότε δεν ισχύει πλέον αυτό Αυτα τα στηριζεις καπου ή είναι δική σου υποθεση? για την σφαιρα που το στηριζεις? Υπαρχει καποιο pseudo-science η απλα δεχομαστε "μαγικη σφαιρα που ξεχωριζει ΠΡΙΝ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟ ΣΤΟΧΟ αν ο αλλος ειναι ανθρωπος Το μονο που εχει δειξει ειναι καποιον να λεει "ωωω καινουριας τεχνολογιας οπλο", οχι για σφαιρα οι οποιες εχουμε δει οτι δουλευουν οπως αναμενεται στα υπολοιπα αντικειμενα του παρκου Αρα μιλαμε για μια σφαιρα που δρα σαν σφαιρα οταν ειναι να πετυχει ρομποτ, πουλι, πετρα, δεντρο, μπουκαλι αλλα "ψοφαει στον αερα" αν ειναι να πετυχει ανθρωπο αναγνωριζοντας τον ΠΡΙΝ καν τον φτασει? Επισης, φυσικα ισχυουν οι νομοι στο παρκο αλλα δεν διασφαλιζεις οτι καποιος ανθρωπος δεν θα σκοτωσει ανθρωπο. Αν πχ πυροβολησει ενας ανθρωπο καποιον που πηγε να κανει τον στρατιωτη αναμεσα σε 10 στρατιωτες ρομποτ πως το ελεγχεις? Λογικα θα πρεπει να μας δειξουν ποιο ειναι το Universal rule με τα οπλα Ολα τα αλλα παντως πετρες, μαχαιρια κτλ δουλευουν κανονικα
p4n0s86 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Για τις σφαίρες: Μπορεί να είναι φτιαγμένες από κάποιο υλικό το οποίο έχει εφαρμογή μόνο στους hosts και σε άνθρωπο να μην μπορούν να δράσουν. Σαν τους μαγνήτες ας πούμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα