lostresam Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Σε καθε της επεισόδιο αυτη σειρα με κ@υλωνει ολο κ πιο πολυ! Τι σκηνες ειχε παλι σημερα..εκπληκτικες! Μπενει στο παιχνιδι πλεον κ η Θερισα που μονο τυχαια δεν ηταν και νομιζω πλεον ξεκαθαρα ο Αρνολντ ειτε ζει ειτε ειναι "μοιρασμενος" σε διαφορα host μεσω καποιου κωδικα. Επισης ο Αρνολντ δεν ηταν αυτος της φωτο που σημαινει οτι ολα ειναι πιθανα πλεον για τη ταυτοτητα του! Aνυπομονω να μαθω τι διαολο βρηκε η Ελσι πριν την πιασουν...υποψιαζομαι τον Μπερναρντ,δε ξερω αλλα μου φανηκε πως το "θα σε περιμενω στο γραφειο μου" ηταν πολυ για ξεκαρφωμα κ ισως να κατεβηκε στο υπογειο μετα? Οσο για το στορυ της Μιβ νομιζω δεν εχει καποια τρυπα και πολυ ενδιαφερον ειναι,Το οτι ηταν ηδη προγραμματισμενη να ξυπνισει απο καποιον αλλον που την ειχε πειραξει εσωτερικα οπως αναφερεται κιολας μοιαζει σαν καποιο μεγαλο σχεδιο του Αρνολντ. Μονο παραπονο που δεν ειδαμε την θεα Ντολορες ουτε για 5 δευτερα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jumaru99 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Ενδιαφέρων το επειδόδιο, αλλά ένα είναι που με χάλασε πολύ, είναι το κομμάτι της Μέηβ. Όπως είπε και ο hellojim, γελοίο το τουρ, χωρίς ΕΝΑΣ να τους παρατηρήσει. Άλλα το χειρότερο κομμάτι ήταν όταν τους απείλησε και τους υποχρέωσε να την επαναπρογραμματίσουν, είχαν την δυνατότητα την Γενική Αντίληψη, αντί να την βάλουν στο ύψιστο επίπεδο όπως επιθυμούσε, να το μηδενίσουν για να έχουν τον έλεγχό της. Πραγματικά απογοητευτικό το κομμάτι αυτό. Πολύ φτιαχτό... ψεύτικο... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
timon92 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 συνεχίζει να έχει την φάση της αλλα παραμένει χαζούλα η σειρά δηλαδή έλεος robot είναι κλείστε τα να τελειώνουμε στην τελική αντί να βγει ο καθένας να πει τι παίζει τι υποψιάζεται κτλπ κάθονται και παίζουν την κολοκυθια γενικά μετά το lost σειρές που έχουν τέτοια random μυστήρια σε βάζουν να σκέφτεσαι ότι είναι χαζά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 συνεχίζει να έχει την φάση της αλλα παραμένει χαζούλα η σειρά δηλαδή έλεος robot είναι κλείστε τα να τελειώνουμε στην τελική αντί να βγει ο καθένας να πει τι παίζει τι υποψιάζεται κτλπ κάθονται και παίζουν την κολοκυθια γενικά μετά το lost σειρές που έχουν τέτοια random μυστήρια σε βάζουν να σκέφτεσαι ότι είναι χαζά Όταν έχεις μια επιχείρηση που παράγει εκατομμύρια απλά την κλείνεις όταν κάτι δεν πάει λίγο καλά? Επίσης εκτός το κομμάτι του μυστηρίου υπάρχει και το κομμάτι τις "εξέλιξης" της τεχνητής νοημοσύνης, όπου ανακαλύπτεται. Επίσης υπάρχουν και πολλά μέτωπα εξουσίας ανοιχτά... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metal_Head Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Ενδιαφέρων το επειδόδιο, αλλά ένα είναι που με χάλασε πολύ, είναι το κομμάτι της Μέηβ. Όπως είπε και ο hellojim, γελοίο το τουρ, χωρίς ΕΝΑΣ να τους παρατηρήσει. Άλλα το χειρότερο κομμάτι ήταν όταν τους απείλησε και τους υποχρέωσε να την επαναπρογραμματίσουν, είχαν την δυνατότητα την Γενική Αντίληψη, αντί να την βάλουν στο ύψιστο επίπεδο όπως επιθυμούσε, να το μηδενίσουν για να έχουν τον έλεγχό της. Πραγματικά απογοητευτικό το κομμάτι αυτό. Πολύ φτιαχτό... ψεύτικο... Προφανώς και θα μπορούσαν να της κατεβάσουν στο 0 το bulk apperception, αλλά 1. αυτό δε σημαίνει ότι δε θα ήταν πια επικίνδυνη (αν ήθελε να τους μαχαιρώσει θα μπορούσε και πάλι να το κάνει) και 2. δεδομένου ότι το ανώτερο επίπεδο όλων των hosts ήταν στο 14 (αν δεν κάνω λάθος), φαντάζομαι θα είχαν την περιέργεια απλά να δουν τι θα γίνει αν το τερματίσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lostresam Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 συνεχίζει να έχει την φάση της αλλα παραμένει χαζούλα η σειρά δηλαδή έλεος robot είναι κλείστε τα να τελειώνουμε στην τελική αντί να βγει ο καθένας να πει τι παίζει τι υποψιάζεται κτλπ κάθονται και παίζουν την κολοκυθια γενικά μετά το lost σειρές που έχουν τέτοια random μυστήρια σε βάζουν να σκέφτεσαι ότι είναι χαζά Χαζουλα? Μαλιστα το ακουσαμε κ αυτο. Ηθελα να ξερα ποιες πανεξυπνες σειρες εσυ παρακολουθεις.. Μαλλον Συμμαθητες και Greys Anatomy 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gεεckin0s Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Χαζουλα? Μαλιστα το ακουσαμε κ αυτο. Ηθελα να ξερα ποιες πανεξυπνες σειρες εσυ παρακολουθεις.. Μαλλον Συμμαθητες και Greys Anatomy κοίτα και εγώ φαν είμαι ακόμα, αλλά δε γίνεται να μη δεις ότι για να κάνουν ενδιαφέρον το επεισόδιο το γέμισαν υπερβολές. Οι σκηνές με την μέιβ και τους τυπάκους ήταν απαράδεκτες. Γιατί να μη την αναφέρουν κατευθείαν;Άντε ο πρώτος ήταν τσιμπημένος, ο άλλος;Το ότι της ανέβασαν τον δείκτη της ευφυίας;;; Εντωμεταξύ όταν την βόλταραν και δε την είδε κανείς, εγώ νόμιζα ότι και καλά ο tech guy την χειριζόταν μέσα απ'το tablet, θέλω να πω δε το είδα ως λάθος της σειράς αυτό.Δε γίνεται δλδ να πάρεις βόλτα ένα ρομπότ και να μη φανεί περίεργο; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpgalanis Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Σιγουρα δεν ηταν οτι καλυτερο η συγκεκριμένη ιστορια. Βεβαια φαινοταν σαν να την χειριζοταν ο αλλος απο το tablet οποτε ισως τελικα ήταν κατι δεν θα φαινοταν παραξενο στους αλλους ως μερος μια διαδικασιας ελεγχου των hosts. Σχετικα με τις αλλαγες προφανως θα μπορούσαν να τις αποφύγουν αλλα οπως ανεφεραν καποιος αλλος ειχε ηδη remote access και εκανε αλλαγες ετσι κι αλλιως. Βεβαια θα μπορούσαν να το αναφερουν. Τελος παντων δεν ειναι σιγουρα η καλύτερη σειρα που εχω δει αλλα ειναι σχετικα προσεγμενη και ενδιαφερουσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lostresam Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 κοίτα και εγώ φαν είμαι ακόμα, αλλά δε γίνεται να μη δεις ότι για να κάνουν ενδιαφέρον το επεισόδιο το γέμισαν υπερβολές. Οι σκηνές με την μέιβ και τους τυπάκους ήταν απαράδεκτες. Γιατί να μη την αναφέρουν κατευθείαν;Άντε ο πρώτος ήταν τσιμπημένος, ο άλλος;Το ότι της ανέβασαν τον δείκτη της ευφυίας;;; Εντωμεταξύ όταν την βόλταραν και δε την είδε κανείς, εγώ νόμιζα ότι και καλά ο tech guy την χειριζόταν μέσα απ'το tablet, θέλω να πω δε το είδα ως λάθος της σειράς αυτό.Δε γίνεται δλδ να πάρεις βόλτα ένα ρομπότ και να μη φανεί περίεργο; Ρε παιδια προφανως τα χειριζονται με το ταμπλετ ολα τα ανδροιδη ακομη κ οι "butchers" ,εμενα δεν μου φανηκε καθολου περιεργο αυτο και δεν το εχω δει σε κανενα αλλο φορουμ να κραζουν αυτη τη σκηνη..Το μονο που δεχομαι σαν ενα λαθος (αλλα ασημαντο) ειναι οτι την εντυσε πριν την βγαλει... Αλλα κλαιν μια λεπτομερεια ειναι,ουτε τεραστιο λαθος ειναι ουτε επιρρεαζει σε τιποτα την ροη των γεγονοτων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
genious1 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Ρε παιδια προφανως τα χειριζονται με το ταμπλετ ολα τα ανδροιδη ακομη κ οι "butchers" ,εμενα δεν μου φανηκε καθολου περιεργο αυτο και δεν το εχω δει σε κανενα αλλο φορουμ να κραζουν αυτη τη σκηνη..Το μονο που δεχομαι σαν ενα λαθος (αλλα ασημαντο) ειναι οτι την εντυσε πριν την βγαλει... Αλλα κλαιν μια λεπτομερεια ειναι,ουτε τεραστιο λαθος ειναι ουτε επιρρεαζει σε τιποτα την ροη των γεγονοτων η ολη φαση με την maeve στο τελευταιο ειναι απο τα μεγαλυτερα ψεματα που εχω δει σε σειρα εκτος απο τις βολτες οπως ειπαν κ οι αλλοι που δεν του φανικε κανενος παρα3ενο να ελενχει ο butcher ενα ντυμενο ρομποτ στα δοματια σχεδιασμου και τεσταρισματος (που κανονικα και μονος του παιζει να φενοταν περιεργο) αντε και αυτος εχει φαει το seduce, μετα ο αλος αφου τον απειλει με ενα μαχερι οταν βρισκει την ευκερια να την κλειση (απο το ταμπλετακι) η να τρεξει να παει να το αναφερει γιατι δεν το εκανε ουτε τρελαμενος φενεται μαζι της, και οι πιθανοτητες να απολυθει αυξανονται και αυτο που ζει θα πρεπει να ειναι απο τα ποιο παραξενα πραγματα που θα περιμενε αφου στο προηγούμενο φενεται οτι τα βλεπει100% σαν ρομποτ (και δεν φενεται να εχει φιλοδοξιες για προγραμματιστης/προαγωγη... οπως ο πρωτος)για να κατσει να τον εκβιάζει και να την αναβαθμισει απλα οταν κατι ειναι τοσο προφανες ψευτικο οσο ωραια και αν ειναι η σειρα, τα σκηνικα κλπ, με χαλαει να την βλεπω ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jumaru99 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Ρε παιδια προφανως τα χειριζονται με το ταμπλετ ολα τα ανδροιδη ακομη κ οι "butchers" ,εμενα δεν μου φανηκε καθολου περιεργο αυτο και δεν το εχω δει σε κανενα αλλο φορουμ να κραζουν αυτη τη σκηνη..Το μονο που δεχομαι σαν ενα λαθος (αλλα ασημαντο) ειναι οτι την εντυσε πριν την βγαλει... Αλλα κλαιν μια λεπτομερεια ειναι,ουτε τεραστιο λαθος ειναι ουτε επιρρεαζει σε τιποτα την ροη των γεγονοτων Συγνώμη, αλλά δεν είναι λάθος, αλλά λαθάρα! και να το εξηγήσω. Οι του τμήματος αυτού, φοράν διαφορετικές στολές από τους άλλους που έχουν εξουσιοδότηση να κυκλοφορούν τους Hosts. Δείχνει να την χειρίζεται λοιπόν έναν υπάλληλος δίχως εξουσιοδότηση(remote control etc.) Την έχει ντυμένη Η κίνησή της είναι "ασταθής, φυσική". Αναμενόμενο καθότι δεν είναι σε control mode όπου το περπάτημά τους είναι πιο "τεχνιτό, ρομποτικό, σταθερό" Όλη η σειρά μέχρι τώρα βασίζεται πάνω στις λεπτομέριες. Αυτές λοιπόν όταν δεν είναι προσεγμένες όπως οι άλλες, είναι λάθη. Και στην περίπτωση αυτή κραυγαλέα! Ποσώς με ενδιαφέρει αν στα ξένα forums δεν έχουν προσέξει/αναζητήσει παρόμοιες λεπτομέριες. Μάτια έχω/έχουμε και μπορούμε να κρίνουμε. Κι εμένα μ' αρέσει η σειρά, αλλά ας το παραδεχτούμε, ήταν πολύ "φτηνό". Θα το περίμενα από ένα WD όχι από αυτό, αναλογιζόμενος την μέχρι τώρα πορεία του. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hellojim Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 @lostresam Φαινεται οτι εισαι λιγο biased, δλδ βλεπεις μονο τα καλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lostresam Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Με την ιδια λογικη μπορει ο Φορντ να ανοιξει την Ντολορες , να παρει τον σκληρο της και να διαβασει τα παντα και να τελειωσει εκει η σειρα. Δηλαδη σε πειραξε εσενα οτι ηταν ντυμενη και δεν περπατουσε φυσικα που εγω στην τελικη μπορω κ να στο αιτιολογησω: την ντυσανε επιτηδες για να μην φαινεται host αλλα καποιος απο πανω και για αυτο το λογο της βαλανε να περπαταει φυσικα.Δεν ξερουν ολοι οι υπαλληλοι τον καθε ενα host ξεχωριστα,λογικα τους παιρνουν ανα ομαδες. Kαι ο παρθενος υπαλληλος υποκυπτει επειδη η Μειβ του ειπε οτι αν τον βοηθησει θα του κατσει. Τελικα δεν θα ηταν κακη ιδεα οι ελλ. υποτιτλοι για καποιους. Και κατι τελευταιο που μαλλον πολλοι δεν προσεξατε πριν κραξετε,αναφερεται οτι εχει πειραχτει απο καποιον αλλον παλιοτερα που υποδεικνυει "αρνολντ" αρα δεν βρισκεται τυχαια εκει δεν γινεται απλα να την κλεισει απο το ταμπλετ. Το οτι καποιοι δεν εχετε σχολιασει ΤΙΠΟΤΑ αλλο για αυτο το επεισοδιο που ειχε παααρα πολυ ενδιαφεροντα πραγματα με ξεπερναει και με κανει να πιστευω οτι μερικοι ψαχνετε σε καθε ευκαιρια να κατακεραυνωσετε τη σειρα απο μια -ασημαντη κατ'εμε- λεπτομερεια. Τωρα για την υποθεση,κατι αλλο που προσεξα ειναι οτι οταν ανοιγει το pc στο υπογειο ο Μπερναντ εμφανιζει το λογκο που ειχε η εταιρια οταν πηγε ο Γουιλιαμς,αρα κατα πασα πιθανοτητα η θεωρια των 2 διαφορετικων timelines επιβεβαιωνεται παλι!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Μια σκέψη: Πως το ξέρετε ότι όλοι οι εργαζόμενοι (ή έστω κάποιοι) εκτός πάρκου δεν είναι κι αυτοί ρομπότ; Γιατί να μην το επέλεγαν οι διοικούντες, απ' το να πληρώνουν ανθρώπινο δυναμικό; Αυτό θα μπορούσε να εξηγήσει και την αδιαφορία των υπολοίπων στο "τουρ" της Μέηβ. Θυμηθείτε τον διάλογο που είχε με τον Ασιάτη, όταν της είπε ότι αυτός είναι άνθρωπος και δεν είναι σαν αυτή, τον ρώτησε "πως το ξέρεις;" Ακόμη και να μην ισχύει αυτό πάντως, νομίζω ότι είναι νωρίς να λέμε ότι είναι γελοίες κάποιες σκηνές, ακόμη κι αν φαίνονται ως τέτοιες, δεδομένου ότι γνωρίζουμε ελάχιστα προς το παρόν και πολλά μπορούν να εξηγηθούν στη συνέχεια. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gεεckin0s Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Μια σκέψη: Πως το ξέρετε ότι όλοι οι εργαζόμενοι (ή έστω κάποιοι) εκτός πάρκου δεν είναι κι αυτοί ρομπότ; Γιατί να μην το επέλεγαν οι διοικούντες, απ' το να πληρώνουν ανθρώπινο δυναμικό; Αυτό θα μπορούσε να εξηγήσει και την αδιαφορία των υπολοίπων στο "τουρ" της Μέηβ. Θυμηθείτε τον διάλογο που είχε με τον Ασιάτη, όταν της είπε ότι αυτός είναι άνθρωπος και δεν είναι σαν αυτή, τον ρώτησε "πως το ξέρεις;" Ακόμη και να μην ισχύει αυτό πάντως, νομίζω ότι είναι νωρίς να λέμε ότι είναι γελοίες κάποιες σκηνές, ακόμη κι αν φαίνονται ως τέτοιες, δεδομένου ότι γνωρίζουμε ελάχιστα προς το παρόν και πολλά μπορούν να εξηγηθούν στη συνέχεια. μα ακόμα και ρομπότ να ήταν, πάλι ψεμα θα ταν γιατί σίγουρα θα ήταν προγραμματισμένα να αναφέρουν τέτοιες καταστάσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα