Προς το περιεχόμενο

Westworld (HBO)

vsl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εαν δεν εχετε δει ολα τα επεισοδια μεχρι ΚΑΙ το 5 μην το ανοιξετε!

Πιστευω μετα το Prison Break που ειχα δει παλια..ειναι η 2 καλυτερη σειρα απο θεμα αγωνιας για next episode, Σεναριο , κλπ.

Λοιπον, το theory περι William οτι ειναι ο man in black δεν ισχυει γτ ο τυπος στο Episode 9 θα πεθανει..
Τωρα εγω εχω φαει σκαλωμα με την ζωη του Λορεν δεν εχω καταλαβει ακομα τι παιζει..εαν καποιος εχει καποιο clue! :P
Παντως η εμφανισει του Χοπκινς με τον Εντ Χαρις μονο τυχαια δεν ηταν..πως γινεται αφου ο τυπος εχει τον απολυτο ελεγχο στο παρκο (μας το αποδειξε ξανα) να αφηνει την ροη των πραγματων να κυλλαει ετσι? πιστευω κατι πολυ χοντρο κρυβεται απο πισω..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν εχω δει το τελευταίο επεισόδιο αλλά σχετικά με το παραπάνω:

και πώς εξηγείς ότι έχουμε δει τους ίδιους ανθρώπους στο control room να παρατηρούν τον man in black αλλά και την ντολόρες με τον γουίλιαμ; Αν αυτό γινόταν 30 χρόνια πριν, δεν θα είχαν γεράσει όταν έβλεπαν τον man in black;

H θεωρία ότι ο Γουίλλιαμ είναι ο Μαν ιν μπλακ δεν είναι καινούργια υπάρχει από το δεύτερο επεισόδιο που πρωτοεμφανίστηκε ο Γουίλλιαμ. Η θεωρία αυτή ατόνησε όταν στο τέλος του τρίτου επεισοδίου έγινε η συνάντηση με την Ντολόρες αλλά αυτό που δεν είναι ξεκάθαρο είναι σε ποιο timeline αναφέρεται κάθε narrative. Δεν είναι δηλαδή ξεκάθαρο αν οι συζητήσεις που κάνει η Ντολόρες με τον Μπερνάρ ή οτιδήποτε άλλο γίνεται στο control room ανήκουν στο ίδιο timeline ή σε διαφορετικά (μην ξεχνάμε ότι μια άλλη θεωρία θέλει και τον Μπερνάρ να είναι host οπότε ούτε αυτός θα γερνάει).

Δε θυμάμαι πάντως στα πρώτα 4 επεισόδια να δείχνουν το κοντρόλ ρουμ να παρακολουθεί τον Γουίλιαμ, μόνο ο μπατζανάκης του ανέφερε ότι υπάρχει ένα δωμάτιο που παρακολουθούν και ελέγχουν κάθε κίνηση.

Λοιπον, το theory περι William οτι ειναι ο man in black δεν ισχυει γτ ο τυπος στο Episode 9 θα πεθανει..

Τωρα εγω εχω φαει σκαλωμα με την ζωη του Λορεν δεν εχω καταλαβει ακομα τι παιζει..εαν καποιος εχει καποιο clue! :P

Παντως η εμφανισει του Χοπκινς με τον Εντ Χαρις μονο τυχαια δεν ηταν..πως γινεται αφου ο τυπος εχει τον απολυτο ελεγχο στο παρκο (μας το αποδειξε ξανα) να αφηνει την ροη των πραγματων να κυλλαει ετσι? πιστευω κατι πολυ χοντρο κρυβεται απο πισω..

και πού ξέρεις ότι πεθαίνει στο 9ο;; μη πεις ότι απλά κοίταξες τον αριθμό επεισοδίων που συμμετέχει στο imdb, γιατί στο 1ο δεν ήταν, οπότε 9 επεισόδια στα παίξει... αυτό είναι το μόνο σενάριο που μπορώ να σκεφτώ ότι βασίζεσαι

• Like 1

Οκ, μόλις είδα το πέμπτο, είναι προφανές ότι υπάρχουν

διαφορετικά timelines και η Ντολόρες ουσιαστικά είναι σε όλα και σε δύο από αυτά ακολουθεί την ίδια πορεία και έχει διάφορα flashbacks. Λέω δύο από αυτά γιατί είναι ο ευκολότερος τρόπος να εξηγήσω τη σύνδεση με τα γεγονότα στο πάρκο και στο κοντρόλ ρουμ. Οπότε παίζει να έχουμε δύο, τρία ή περισσότερα timelines που όλα θα φτάσουν στο μεγάλο showdown η Ντολόρες να συναντήσει στον λαβύρινθο τον Μan in Black. Υπάρχουν πολλά ακόμα ξεκρέμαστα μυστήρια αλλά το ζουμί της ιστορίας είναι η αναζήτηση του λαβύρινθου. Προσωπικά θα ήθελα το bigger picture να ήταν κάτι άλλο, θα δείξει.

Από το καλό στο καλύτερο πάει η σειρά. Το μόνο που με φοβίζει είναι ότι ανοίγει σε κάθε επεισόδιο πολλά μέτωπα και ξυπνάει μνήμες Lost που από κάτι το τέλειο μέχρι την season 3 κατέληξε σε...

• Like 1

• Super Moderators

Πώς χρησιμοποιείτε το διαδίκτυο αν δεν καταλαβαίνετε αγγλικά;

Αν και δεν χρησιμοποιώ υπότιτλους εδώ και 10 χρόνια πάνω κάτω αναγνωρίζω ότι το listening είναι πιο δύσκολο από το reading...

• Like 2

Κάτι παίζει με αυτό το ανδροειδές, είναι ο μόνος φίλος του Ford, και απο ότι βλέπω υπάρχει μεγάλος σεβασμός προς το προσωπό του, φανερά είναι παλαιάς γενιάς μοντέλο... εσεις τι λέςτε?

2c5a26782f1347bc8e5176e802a36f44.png

Πώς χρησιμοποιείτε το διαδίκτυο αν δεν καταλαβαίνετε αγγλικά; 

Αλλιως να διαβαζεις κ αλλιως να τα ακους.

Και υπαρχουν λεξεις και φρασεις που δεν τις ξερουν ολοι

• Like 1

Αλλιως να διαβαζεις κ αλλιως να τα ακους.

Για όσους ξέρουν ήδη αγγλικά, το τρικ είναι από τους ελληνικούς να μεταπηδήσουν στους αγγλικούς υπότιτλους

• Like 1

Για όσους ξέρουν ήδη αγγλικά, το τρικ είναι από τους ελληνικούς να μεταπηδήσουν στους αγγλικούς υπότιτλους. 

Εδώ και 4 χρόνια... 

• Like 1

Και αγγλικα καλα να ξερεις πιστευω ειναι αρκετες στιγμες που δεν ακουγονται ολα καθαρα. πχ οταν ενας ψιθυριζει πως να ακουσεις τι λεει? Εγω βλεπω με αγγλικους υποτιτλους, αλλα γενικοτερα οι υποτιτλοι ειναι Must.

τωρα σχετικα με το επισοδειο

Ωραιες οι εξελιξεις γενικοτερα, απλα το story της maeve ειναι απλα γελοιο! Ο αλλος της εκανε ολοκληρο tour μεσα στο κτηριο και ουτε ενας δεν βρεθηκε να  πει που παει ο butcher με τον host και το control device στο χερι! Επισης ο αλλος ο παρθενος, ο δευτερος butcher, αντι να βγει εξω μετα και οντως να παει στο qa καθισε μεσα και βοηθησε το ρομποτ. οτι ναναι, δεν επρεπε να την βαλουν αυτη την αηδια.

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...