skiabox Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Η σειρά δημιουργεί καινούρια ερωτήματα σε κάθε επεισόδιο χωρίς να δίνει απαντήσεις σχεδόν σε τίποτα. Συμφωνώ ότι χρειάζεται περισσότερη ένταση και δράση. Θέλω να πιστεύω ότι θα δούμε περισσότερη δράση στα επόμενα. Αναμένουμε.
D4rkshadow Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Αυτο ειναι που μου αρεσει στην σειρα αυτη,το οτι σου δινει τοσο πολλα για να σκεφτεις και τοσο πολλα ερωτηματα,Ειναι λογικο να το κανει αυτο στα πρωτα επεισοδεια,ωστε μετα να μας δωσουν της δικες τους απαντησεις και λυσεις 1
star12 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 ναι μη το μαμησουν ομως οπως εγινε με την αλλη σειρα Αυτο ειναι που μου αρεσει στην σειρα αυτη,το οτι σου δινει τοσο πολλα για να σκεφτεις και τοσο πολλα ερωτηματα,Ειναι λογικο να το κανει αυτο στα πρωτα επεισοδεια,ωστε μετα να μας δωσουν της δικες τους απαντησεις και λυσεις
viper2005 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Αυτο που μου αρεσει σε αυτη την σειρα ειναι οτι καποιοι απο τους κομπάρσους ειχαν δικες τους σειρες στην αυστραλια.
Gtr34 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Γελάω με τον Teddy που σε κάθε επεισόδιο τον τσακίζουν. Ο Ed Harris είναι φοβερός στον ρόλο του.
speedy23 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Γελάω με τον Teddy που σε κάθε επεισόδιο τον τσακίζουν . Ο Ed Harris είναι φοβερός στον ρόλο του. Oh my god, they killed Kenny!
gRim Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δεν ξέρω εάν προσέξατε ότι στο τελευταίο επεισόδιο παίζει και ο Trevor από το GTA 5
gεεckin0s Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δεν ξέρω εάν προσέξατε ότι στο τελευταίο επεισόδιο παίζει και ο Trevor από το GTA 5 και στο 1ο
Skylined Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Οτι εγραψα στο προηγούμενο σχόλιό μου επι δέκα. Βγήκε και το τέταρτο στο θείο. Το μόνο μειονεκτημα της σειρας κάποιοι θα πουν ότι είναι η αργη εξελιξη. Δε βλεπω πώς θα γεμίσουν πεντε σεζον. Κατα τα αλλα σκίζει σε ηθοποιους, σκηνικα, πλοκή, σκηνοθεσία
noFEARgr Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 απο οτι ειδα στο promo για το επομενο θα γινει ενας ψιλοχαμος . Καθολου αργα δεν παει , μεχρι τωρα δεν υπαρχει κανενα filler επεισοδια σε ολα κατι γινεται που προχωραει το στορυ
zvarthangalos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Εντάξει ολα καλά με την σειρά απλά οι Έλληνικοί υπότιτλοι γιατί αργουν να βγούν τόσο πολύ για το Walking Dead εχουν βγεί ήδη 200 υπότιτλοι. 1
lostresam Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Εντάξει ολα καλά με την σειρά απλά οι Έλληνικοί υπότιτλοι γιατί αργουν να βγούν τόσο πολύ για το Walking Dead εχουν βγεί ήδη 200 υπότιτλοι. συνηθως τριτη τα βγαζουν βεβαια μεχρι τοτε εχω πατησει ισα με 646548 φορες refresh στη σελιδα τους
noFEARgr Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 προσωπικα πλεον δεν μπορω να δω με ελληνικους , ειναι τοσο ασχημα γραμμενοι που σου χαλαει ολη την ταινια . 1
lostresam Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 εξαρταται ποιος τους επιμεληθηκε το subztv κανει πολυ καλη δουλεια τουλαχιστον στο westworld που βλεπω αυτη τη περιοδο.
p4n0s86 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Που να δείτε η Nova πως τα μεταφράζει ή το Fox για το WD χτες, που υποτίθεται απ' αυτούς απαγορεύονται σοβαρά λάθη. Άλλα έλεγε ο Ρικ, με διαφορετικό νόημα τα μετέφραζαν (πχ It could be me=μπορώ εγώ). 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα