Προς το περιεχόμενο

Westworld (HBO)

vsl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δηλαδη ποια ειναι η ουσια που χανω;

Καποιοι εχω την εντυπωση οτι προβληματιζεστε παραπανω απο οσο πρεπει. Η σειρα εχει οτι ακριβως χρειαζεται για να πετυχει εμπορικα (sci fi western, με μεγάλα ονόματα, βια και γυμνό) και σας λεω πως την θεωρω ΟΚ και δεν θεωρω πως εχασα τον χρονο μου αλλα εσεις εκει με το ζορι να με πεισετε πως εχει βαθυτερα μηνυματα, οτι χανω το δασος κτλ. 

Τωρα που το λετε εχετε δικιο. Σας ευχαριστω πολύ που μου υποδειξατε οτι η δικια σας αποψη ειναι η σωστη και η δικια μου λαθος. Μπορουμε να συνεχισουμε ή πρεπει να κανουμε αλλη μια φορα το loop μεχρι να το καταλαβω μονος μου;

Kακως έρχεσαι σε αντιπαράθεση, ή διαφωνεις με τον οποιονδήποτε.

Η σειρά απευθύνεται σε ΟΛΟΥΣ. Αυτο δε μπορουν προφανως να το διανοηθούν οι "φιλοσοφιμένοι και οι στοχαστές" που παρακολούθησαν τη σειρά, αλλά ούτε και όσοι επιθυμούσαν να δουν sex and violence.

Η σειρά έχει τα πάντα.

Και αυτό την κάνει ξεχωριστή.

Έχει το γυμνό, έχει τη βια, έχει τα ωραία εφέ, τα κοστούμια και τα σκινικά, έχει τεράστια ονόματα, έχει ηθοποιους νεότερους με εξαιρετικές υποκρητικές ικανότητες, έχει απιστευτη μουσική. Και μέσα σε όλα ο καθένας μπορει να βγάλει ότι νόημα θέλει. 

Φιλοσοφικό; Κοινωνικοπολιτικό; Ότι γουστάρει.

Ειναι τόσο έξυπνος αυτος που την εμπνεύστηκε που μπορει να σε βάλει σε σκέψεις για 50 διαφορετικά πράγματα.

Εξουσία; Ελευθερία; Εγκλωβισμός σε ένα μοτίβο καθημερινοτητας; "Μοναχικό πλήθος" (Ρησμαν);Εξέλιξη; και άλλα πάρα πολλά.

Τι να λέμε τωρα;

Η σειρά αποτελεί σταθμό.

Αν σε κάποιους δεν αρέσει ειναι επειδή θα προτιμουσαν ισως κάτι πιο ανάλαφρο. Δεκτό και σεβαστό.

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Kακως έρχεσαι σε αντιπαράθεση, ή διαφωνεις με τον οποιονδήποτε.

Η σειρά απευθύνεται σε ΟΛΟΥΣ. Αυτο δε μπορουν προφανως να το διανοηθούν οι "φιλοσοφιμένοι και οι στοχαστές" που παρακολούθησαν τη σειρά, αλλά ούτε και όσοι επιθυμούσαν να δουν sex and violence.

Η σειρά έχει τα πάντα.

Και αυτό την κάνει ξεχωριστή.

Έχει το γυμνό, έχει τη βια, έχει τα ωραία εφέ, τα κοστούμια και τα σκινικά, έχει τεράστια ονόματα, έχει ηθοποιους νεότερους με εξαιρετικές υποκρητικές ικανότητες, έχει απιστευτη μουσική. Και μέσα σε όλα ο καθένας μπορει να βγάλει ότι νόημα θέλει. 

Φιλοσοφικό; Κοινωνικοπολιτικό; Ότι γουστάρει.

Ειναι τόσο έξυπνος αυτος που την εμπνεύστηκε που μπορει να σε βάλει σε σκέψεις για 50 διαφορετικά πράγματα.

Εξουσία; Ελευθερία; Εγκλωβισμός σε ένα μοτίβο καθημερινοτητας; "Μοναχικό πλήθος" (Ρησμαν);Εξέλιξη; και άλλα πάρα πολλά.

Τι να λέμε τωρα;

Η σειρά αποτελεί σταθμό.

Αν σε κάποιους δεν αρέσει ειναι επειδή θα προτιμουσαν ισως κάτι πιο ανάλαφρο. Δεκτό και σεβαστό.

βασικα η σειρα ειναι οτι πιο κοντα εχουμε σε ενα καινουργιο "ROME" οπως εαν ακουστει σε καποιους. Αυτο που με χαλασε στην σειρα ειναι οτι ετσι και δεις την ταινια τοτε αρκετα απο τα twists and turns θα τα δεις να ερχονται απο χιλιομετρα (etc το χρωμα του διαδρομου) 

Όχι όλα και όχι το 2-3 πιο σημαντικά και ουσιαστικά της υπόθεσης. Οκ, όλοι καταλαβαίνουν αργά η γρήγορα ποιος είναι ποιος και υποψιάζονται ποιος ειναι τι, αλλά η μεγάλη αλήθεια και τα πραγματικά κίνητρα αποκαλύπτονται στο τέλος και κανείς δεν τα είχε προβλέψει.

Εγω την ταινια δεν την εχω δει... Παιζει να την βαλω ομως αφου εχω τελειωσει την σειρα..

Παντως η γνωμη μου ειναι οτι φετος ηταν η καλυτερη τηλεοπτικη σειρα (2016), και η μοναδικη σειρα που θα μπορουσε να δημιουργησει προβλημα θα ηταν το sherlock, αν επαιζε 2016 και οχι αρχες 17...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δυνατο το  Westworld,εχει τις προυποθεσεις να αγγιξει την αγια  τριαδα των σειρων .

Πολυ φοβαμαι ομως πως δεν θα τα καταφερει ,ειναι πολυ δυσκολο η δευτερη σεζον να σταθει ανταξια της πρωτης .

Μακαρι να κανω λαθος .

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 1

Δυνατο το  Westworld,εχει τις προυποθεσεις να αγγιξει την αγια  τριαδα των σειρων .

Πολυ φοβαμαι ομως πως δεν θα τα καταφερει ,ειναι πολυ δυσκολο η δευτερη σεζον να σταθει ανταξια της πρωτης .

Μακαρι να κανω λαθος .

Γι αυτο θα βγει το 2018 η δευτερη...

Χωρίς Anthony Hopkins πολύ δύσκολα θα σταθεί στο επίπεδο της πρώτης.

Επίσης η πρώτη σεζόν ήταν και με τέτοιο τρόπο δομημένη που βλέπεται και ως αυτοτελής. Αλλά θα δούμε. 

• Like 2

Εγω συνειδητοποιησα κατι

Οτι εχουμε κανει ολοι λαθος να ρωταμε ποιος ειναι τι, να μαντευουμε, να κανουμε προβλεψεις, να χτιζουμε θεωριες

Αυτα ηταν για τα ratings

Στην 2η θεαση, αφου σου εχουν απαντηθει αυτα, εκει βγαζει το νοημα. Και γι'αυτο οι δημιουργοι απαντησαν τα περισσοτερα, γιατι δεν ηταν ποτε about the plot

Στην Αρχαια Ελλαδα οι θεατες πολλες φορες ήξεραν το τελος του εργου που θα εβλεπαν γιατι ο δημιουργος ηθελε να επικεντρωθουν στο μηνυμα και να μην κανουν focus στην υποθεση.

Κατι τετοιο νομιζω έχουμε εδώ, θεωρώ ότι το μηνυμα θα το πιασω καλυτερα αμα το ξαναδω, τώρα που ξερω τι εχει συμβει

• Like 5

Έχεις απόλυτο δίκαιο, την δεύτερη φορά την απόλαυσα περισσότερο... πχ το στόρι με την Dolores και τον William στα νιάτα του ή τι παίχτηκε με την Maeve (ο αγαπημένος μου χαρακτήρας)...

ΥΓ: Αναρωτιέμαι, ποιον θεωρείτε ως τον κακό στην σειρά???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...