silver_22 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Η μόνη χρησιμότητα που βλέπω εγώ είναι σε κάποιο laptop που δεν έχει καλή κάρτα ήχου. Α! και το virtual 7.1 που μόνο 7.1 δεν είναι. Τα G430 μια χαρά καθαρό 7.1 έχουν αν βάλεις test 7.1 κάτι να κινείται κυκλικά από το κεφάλι σου νομίζεις πως ήδη κάτι κινείται κυκλικά στη σωστή φορα που ακούς τον ήχο.. φανταστικό 7.1 έχουν.. απλός ένα πρόβλημα στο driver του mic έχουν.. αλλα διορθώνεται.. και ότι πρέπει να ρυθμίζεις τον ήχο κάθε φορα όταν τα συνδέσεις από το usb.. και το άλλο που μου κακό πήγε είναι πως ενώ παίζουν δυνατά (σε τέτοια ένταση που να μην σε κουράζει η σε ζαλίζει πχ βλέποντας μια ταινία) ένα κλικ παραπάνω μπάσο αν είχαν θα πήγαινα σε αυτά 100% στο ένα με μισό κλικ υστερούν σε σύγκριση με ένα ηχοσύστημα σπιτιού Εγώ αυτά σκέφτομαι τα πάρω.. αλλα ακόμα κάνω έρευνα αγορά.. Τα ότι γράφω τα γράφω από τα ακουστικά του φίλου μου, που τα δάνεισε λίγες μέρες. Τα G430 είναι τα μονα ακουστικά που τα βγάζει η Logitech με ψηφιακό ήχο καμια σχέσει με τα G230 και τις άλλες σειρές τις. Καλο είναι σε τέτοια ερωτήματα μην απαντούν άτομα που δεν έχουν δοκιμάσει το προϊόν λέγοντας ασυναρτησίες!!
4GGELOS Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 ... Καλο είναι σε τέτοια ερωτήματα μην απαντούν άτομα που δεν έχουν δοκιμάσει το προϊόν λέγοντας ασυναρτησίες!! Όταν θα ακούσεις πως είναι το πραγματικό 7.1 surround τότε θα καταλάβεις γιατί είπα την φράση αυτή. Επίσης, σαν ακουστικά τα g230 είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ίδια με τα g430. Ενοειτε πως απαντώ ενώ πρώτα έχω δοκιμάσει/χρησιμοποιήσει το προϊόν. Λες να τα βγάζω από το μυαλό μου για να περάσει η ώρα;
silver_22 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Σαν εμφάνιση ναι σαν τεχνολογία διαφέρουν.. Site: http://gaming.logitech.com/el-gr/gaming-headsets
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα