Προς το περιεχόμενο

Kingston hyperx cloud 2 vs logitech g430

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αρχικά προτιμώ την logitech σε περιφερειακά αλλά διάβασα πολλές κριτικές ότι αυτά τα headset της Kingston είναι πολύ καλά .

Εσείς τι μου προτείνετε ? Γράψτε θετικά και αρνητικά αν μπορείτε .

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Εχω τα cloud 1,τα οποια μπορεις να παρεις αυτα αντι των cloud 2,η μονη διαφορα ειναι ενσωματωμένη καρτα ήχου στα cloud 2.

Λογοι να προτιμήσεις το Cloud 2:

-Ειναι πιο ελαφρια και καλυτερης ποιότητα κατασκευής απο τα Logi.

-Εχεις την επιλογή να αλλαξεις τα μαξιλαρακια σε δερμάτινο ή Βελουδο :P

-Τα παρελκόμενα που παρεχει η Kingston με τα ακουστικα ειναι πραγματικά παρα πολλα,που ειναι ενα τεραστιο + .Οταν θα ανοιξεις το κουτι θα καταλαβεις τι εννοουσα :P

-Χωρις να εχω ακουσει τα G430,απο το ιντερνετ ειχα διαβασει οτι τα Cloud εχουν παρα πολυ καλη ποιότητα ήχου, στην κατηγορια τους μαλλον την καλύτερη οποτε > G430

-Γνώμη μου,οταν ειχα δοκιμασει τα G430 σε Media Markt,μπορω να πω οτι τα Cloud ειναι πιο άνετα.

Λόγοι για G430:

-Το support της Logi ειναι σε υψηλα επίπεδα κατι το οποιο το ξερεις μαλλον.

-Το πρόγραμμα της Logi εχει αρκετα καλουδια μεσα,στα cloud 1 τουλάχιστον δεν υπάρχει καποιο πρόγραμμα απο την Kingston,οχι πως χρειαστηκα κατι τετοιο.

Δημοσ.

Αρχικά θα σου πω να δεις τα Cloud 1 και τα g230 τα οποία είναι τα ίδια ακουστικά, χωρίς usb κάρτα ήχου και τα 2 μοντέλα (η οποίες κατά την γνώμη μου δεν αξίζουν).

Στα συγκριτικά τώρα.

Τα cloud έχουν ποιο καθαρό και δυνατό ήχο, έχουν πιο καλή εφαρμογή στο κεφάλι και είναι πολύ καλύτερη κατασκευή από τα logitech.

Ένα πολύ μεγάλο + στα cloud για εμένα είναι ότι στην συσκευασία έχουν ένα ζευγάρι δερμάτινα ear cups , αντάπτορες και προεκτάσεις.

Τα logitech από την άλλη μεριά, είναι πιο ελαφριά από τα cloud με αρκετά καλό ήχο και καλή κατασκευή.

Αν είχα το budget για τα Cloud θα πήγαινα σε αυτά.

Δημοσ.

Η μόνη χρησιμότητα που βλέπω εγώ είναι σε κάποιο laptop που δεν έχει καλή κάρτα ήχου. Α! και το virtual 7.1 που μόνο 7.1 δεν είναι.

Δημοσ.

Εχω τα cloud 2 και δεν τα αλλαζω με τιποτα. Το 7.1 ειναι οντως virtual και οχι πραγματικο 7.1. Παρολο αυτα δεν ειναι καθολου ασχημο.

Δημοσ.

Αν κοιταξει καποιος την εξελιξη τιμης στα G430 θα παρατηρησει οτι αρκετο καιρο παιζανε στα 67ευρω που θεωρω οτι και ειναι η καταλληλη τιμη για αυτα που προσφερουν. 2 θετικα εχουν κυριως

1)3 χρονια εγγυηση

2)Μαξιλαρακια που πλενονται(ειδικα για το καλοκαιρι μετραει ασχημα

2.5)Αψογο After Sales support αλλα και για τα Hyperx ακουγονται καλα λογια αρα δεν το θεωρω τοσο στα +

Παρολα αυτα η τιμη που πωλουνται τωρα ειναι απλα απαραδεκτη και στα χρηματα αυτα παιζουν μπαλα μονα τους τα HyperX τα οποια εχουν

+αποσπωμενο μικροφωνο

+καλυτερη ποιοτητα κατασκευης

+καλυτερο control panel αυξομειωσης εντασης αλλα και καλυτερη ενσωματομενη καρτα ηχου

+ανετα στο κεφαλι

+Αψογο πακεταρισμα(αν δεις καποιο Unboxing θα καταλαβεις :D)

+στο πακεταρισμα ερχονται με 2 διαφορετικα μαξιλαρακια αναλογα τι σε βολευει

+Αν εχεις ξεχωριστη καρτα ηχου θα παθεις την πλακα με την ποιοτητα του ηχου που βγαζουν.

Προσωπικα ειχα τα G230 τα οποια και εστειλα πισω λογω του οτι τα μαξιλαρακια αρχισαν να ξεφλουδιζουν μετα απο λιγο καιρο(αψογη η επικοινωνια με Logitech ομως),δεν ηταν ασχημα αλλα με τιποτα δεν φτανουν τα Cloud 2. Εγω αγορασα τα 2 μονο και μονο γιατι οταν πρωτοβγηκαν στην Ελλαδα κοστιζαν 5 ευρω ακριβοτερα απο τα 1 αρα και αξιζανε περισσοτερο.

Αν ειχα ομως και την προσφορα του eshop με τα Cloud 1 στα 69ευρω,θα τα τσιμπαγα με κλειστα ματια.

• Like 2
Δημοσ.

Επι ευκαιρειας, το τσουτσουνακι που εχουν μεσα γιατι ειναι; Αυτο που εχει 2 καρφακια.

Κατι για τα αεροπλανα απ' οτι εχω καταλαβει :P 

Σας ευχαριστω ολους .Νομιζω κατεληξα στα kingston

• Like 1
Δημοσ.

Απο οτι εχω καταλαβει ειναι για να συνδεσεις το ενα καρφι ακουστικων στο pc κατευθειαν πανω στην στην καρτα ηχου της μητρικης. Απλα το δοκιμασα και δεν ταιριαζει.

Δημοσ.

Απο οτι εχω καταλαβει ειναι για να συνδεσεις το ενα καρφι ακουστικων στο pc κατευθειαν πανω στην στην καρτα ηχου της μητρικης. Απλα το δοκιμασα και δεν ταιριαζει.

Για αεροπλάνα είναι.

Δημοσ.

Lol. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι τοσο τρολλ. :P

Μα δεν είναι τρολλαρισμα. Για το αεροπλάνο είναι. Στο κάθισμα η θύρα που έχουν για ακουστικά είναι διπλή. Airplane adaptor λέγεται το συγκεκριμένο κομμάτι.

Δημοσ.

Μα δεν είναι τρολλαρισμα. Για το αεροπλάνο είναι. Στο κάθισμα η θύρα που έχουν για ακουστικά είναι διπλή. Airplane adaptor λέγεται το συγκεκριμένο κομμάτι.

Σοβαρα? Τι λες τωρα? Δηλαδη θα σκασω αεροδρομιο με Hyper X?? ΟΥΑΑΟΥ!

Δημοσ.

Σοβαρα? Τι λες τωρα? Δηλαδη θα σκασω αεροδρομιο με Hyper X?? ΟΥΑΑΟΥ!

Δεν νομίζω να τα χρειαστείς σε κάποια μικρή πτήση, αλλά ας πούμε σε μια υπερατλαντικη των 10+ ωρών, θα έχεις σίγουρα μια πολύ καλύτερη εμπειρία αποτι με τα ακουστικά των 50¢ που παρέχουν οι αεροπορικές. Χώρια του ότι έχεις και μεγάλη μείωση του εξωτερικού θορύβου του αεροπλάνου λόγο του κλειστού τύπου ακουστικού.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...