Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια. 

Εχει ενας φιλος μου ειναι λαπτοπ το οποιο δεν κανει τπτ. Δηλαδη παει να μπει στα windows μπαινει κανονικα αλλα δεν εχει καθολου εικονιδια στην επιφανεια εργασιας και ολα κολανε του σκοτωμου.! Και του βγαζει ενα προβλημα " Επιλυση του προγραμματος windows...." Λογος και αιτια αγνωστοι.( Νομιζω εβαλε ενα φλασακι). Παιζει να εχει παρει καποιον ιο ? Η να εχει κατι πολυ χειροτερο? Το ειχα κανει φορματ εγω πριν λιγο καιρο και δουλευε μια χαρα. Για τουλαχιστον 2 εβδομαδες! Σε λιγο θα το δω και εγω αλλα ηθελα μια γνωμη δικια σας

• Moderators
Δημοσ.

μπες σε safe mode και απενργοποιησε οτι δεν χρειαζεται να ξεκιναει στην εκκινηση των windows και επισης κανε σκαν με malware κτλ

Δημοσ.

μπες σε safe mode και απενργοποιησε οτι δεν χρειαζεται να ξεκιναει στην εκκινηση των windows και επισης κανε σκαν με malware κτλ

Το malware  το εβαλα εψαξε αλλα δεν βρηκε τπτ.! επισης εψαξα μεσω msconfig τι τρεχει? και δεν ειδα κατι παραπανω να τρεχει.

Σκεφτομαι οτι εχω το microsoft security essentials μηπως το βραχυκυκλωνει αυτο?

• Moderators
Δημοσ.

λογικα για να τα λες αυτα τοτε σε safe mode μπηκες. τσεκαρε εκτος απο αυτα που τρεχουν στην εκκινηση και ποιες υπηρεσιες τρεχουν στην εκκινηση. 

Ο τροπος για να βρεις τι σου κανει τη ζημια ειναι ενεργοποιεις ενα δοκιμαζεις μεχρι να ενεργοποιησεις καποιο που σου κανει το προβλημα

Δημοσ.

Το προβλημα σου ειναι στον user. Κανε ενα καινουργιο μεσα απο Safe Mode.

Δεν εχω αλλο user εκτος απο τον administrator.!

Δημοσ.

Αυτο λεω. Κανε ενα αλλο user και κανε τον admin. Μπες με αυτον. Λογικα θα βλεπεις ολα τα εικονιδια που ειχες ως admin και στον αλλο user.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...