Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά άλλα καταστήματα έχουν μόνο το xbox και άλλα μόνο το lumnia.τουλάχιστον Θεσσαλονίκη. Ενδιαφέρομαι για το xbox και κυρίως με το Witcher.έχω μιλήσει με 2 καταστήματα και περιμένω απάντηση

Ρε συ.. πάρε το κινητο και επεστρεψε το σε αλλο πο να εχει την κονσολα. Μετα τους λες, τώρα μπορώ να αγοράσω το πακέτο...

• Απαντ. 139
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι για την κονσόλα. Αν κάποιος θέλει και μπορέσουμε να βρούμε, επικοινωνήστε στο inbox.

Αθήνα μόνο.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Παιδιά βρείτε πρώτα μαγαζί (έστω και εκτός Αττικής να το αποστείλουν Αθήνα) και κανονίζετε μετά τα παντρέματα...

Δημοσ.

Ρε παιδιά τι σκουζετε; κάποιος που το πήρε πακέτο καλά κάνει και το δίνει στα χρήματα που κανονικά θα πρέπει να πωλείται.

Δηλαδή αν κάποιος το παρει δωρεάν πρέπει να το χαρισει;

Σε όποιον δεν αρέσει ας μην κοιτάει τις αγγελίες.

Και όσοι σκουζετε μετά από 4-5 μήνες θα το πουλήσετε 200 μειον την φθορά η 200+;

Αντε γιατί έχει καταντήσει κουραστικό κάθε φορά το ίδιο. Όποιος το παρει είναι δικό του και το πουλάει όσο θέλει

• Like 4
Δημοσ.

και εσένα τι σε πειράζει τώρα? βγάζεις ποσοστά? Αν δε σου αρέσει μην κοιτάς τα ποστ που αναφέρονται σε αγγελείες. Ο καθένας μπορέι να έχει τη γνώμη του και να ξεφωνίζει κάποιον που το στερεί από άλλους με σκοπό να τους εκμεταλλευτούν. Είναι ΑΝΩΜΑΛΟ και ανήθικο. ΑΝ το κάνεις και εσύ από τι κατάλαβα, ντροπή σου.

• Like 2
Δημοσ.

Ενημερωτικα ξερεις ποσα Lumia 930 υπαρχουν απουλητα απο την προηγουμενη προσφορα;....Ας το δωσει 20e πανω να βγαλει βενζινες και κοπο οχι 150e....

• Like 4
Δημοσ.

Ρε παιδιά τι σκουζετε; κάποιος που το πήρε πακέτο καλά κάνει και το δίνει στα χρήματα που κανονικά θα πρέπει να πωλείται.

Δηλαδή αν κάποιος το παρει δωρεάν πρέπει να το χαρισει;

Σε όποιον δεν αρέσει ας μην κοιτάει τις αγγελίες.

Και όσοι σκουζετε μετά από 4-5 μήνες θα το πουλήσετε 200 μειον την φθορά η 200+;

Αντε γιατί έχει καταντήσει κουραστικό κάθε φορά το ίδιο. Όποιος το παρει είναι δικό του και το πουλάει όσο θέλει

Πες τα ντε... είναι νόμιμο άρα είναι κ ηθικό!

Δημοσ.

και εσένα τι σε πειράζει τώρα? βγάζεις ποσοστά? Αν δε σου αρέσει μην κοιτάς τα ποστ που αναφέρονται σε αγγελείες. Ο καθένας μπορέι να έχει τη γνώμη του και να ξεφωνίζει κάποιον που το στερεί από άλλους με σκοπό να τους εκμεταλλευτούν. Είναι ΑΝΩΜΑΛΟ και ανήθικο. ΑΝ το κάνεις και εσύ από τι κατάλαβα, ντροπή σου.

Ντρεψου εσυ που λέει και μια γνωστή τραγουδιστρια.

Όσο για τα ποσοστά ναι παίρνω 0,1% από κάθε βρωμικη και ανωμαλη συναλλαγή

Όταν μάθεις ορθογραφία τα ξαναλέμε κάπου στις αγγγγγελοιαις

Δημοσ.

Πες τα ρε φίλε γιατί έχω κουταστεί να διαβάζω να γαυγίζουν

Δημοσ.

Καλά η ορθογραφία σε πείραξε;

Καλά μας κάνουν οι Γερμανοί.... με τέτοιους Έλληνες, καλύτερα να χαθούμε σαν έθνος.

• Like 4
Δημοσ.

Μην ασχολειστε ρε παιδια..Καποιοι θα πανε και θα φορτωσουν 3 κονσολες και 3 κινητα και θα τα πουλανε μετα....Γινοταν-γινεται και θα γινεται δεν αλλαζει κατι...Σε καθε προσφορα ειναι σχεδον γνωστοι.....Αγνοηστε τους

• Like 1
Δημοσ.

Το τσιμπησα και γω τελικα απο αγγελια στα 250 , αγορασμενο σημερα το πρωι.πηρα το πρωι στα κεντρικα του γερμανου και μου ειπαν οτι η προσφορα τελειωσε, γιαυτο το λογο κιολας το πηρα απο αγγελια.για τα λεφτα του δεν μπορω να πω παντος αξιζει!

Δημοσ.

Παιδιά για να μην τσακώνεστε άδικα, εγώ που ανέφερα την αγγελία παραπάνω δεν είμαι υπέρμαχος ούτε της μίας ούτε της άλλης άποψης, απλά μου φάνηκε υπερβολικό το "καπέλο" που μπήκε στη συγκεκριμένη αγγελία. Μόνο ένας χαζός θα αγόραζε το 930 από ιδιώτη στα €350.

Δημοσ.

Χαζός γιατί;

399 κάνει στα Ελληνικά καταστήματα.

Και πάλι ωφελημένος θα είναι. Απλά λιγότερο από αυτό που θα μπορούσε.

Επειδή τυχαίνει να γνωρίζω πολλά πράγματα τα ηλεκτρονικά που κινούνται μέσω τον skroutz δεν είναι ούτε το 20% της αγοράς.

Μπροστά μου σήμερα 4 άτομα αγόρασαν από πλαίσιο και vodafone με πιστωτική κάρτα στα 700 ευρώ s6.

Για πολλούς είναι χαζοί (για εμένα όχι απλά δεν ψάχνουν αρκετά) όμως είναι η πλειοψηφία και αυτοί που κινούν την αγορά.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...