Konstantin77 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Παιδιά άλλα καταστήματα έχουν μόνο το xbox και άλλα μόνο το lumnia.τουλάχιστον Θεσσαλονίκη. Ενδιαφέρομαι για το xbox και κυρίως με το Witcher.έχω μιλήσει με 2 καταστήματα και περιμένω απάντηση Ρε συ.. πάρε το κινητο και επεστρεψε το σε αλλο πο να εχει την κονσολα. Μετα τους λες, τώρα μπορώ να αγοράσω το πακέτο...
Narayan Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Ενημερωτικά για όποιον θέλει το Lumia, το δίνει ένα παιδί στις αγγελίες μόνο με €350. 7
Dahoz Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Ενδιαφέρομαι για την κονσόλα. Αν κάποιος θέλει και μπορέσουμε να βρούμε, επικοινωνήστε στο inbox. Αθήνα μόνο. Ευχαριστώ.
bedazzled Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Παιδιά βρείτε πρώτα μαγαζί (έστω και εκτός Αττικής να το αποστείλουν Αθήνα) και κανονίζετε μετά τα παντρέματα...
Savouromanis Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Ρε παιδιά τι σκουζετε; κάποιος που το πήρε πακέτο καλά κάνει και το δίνει στα χρήματα που κανονικά θα πρέπει να πωλείται. Δηλαδή αν κάποιος το παρει δωρεάν πρέπει να το χαρισει; Σε όποιον δεν αρέσει ας μην κοιτάει τις αγγελίες. Και όσοι σκουζετε μετά από 4-5 μήνες θα το πουλήσετε 200 μειον την φθορά η 200+; Αντε γιατί έχει καταντήσει κουραστικό κάθε φορά το ίδιο. Όποιος το παρει είναι δικό του και το πουλάει όσο θέλει 4
Konstantin77 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 και εσένα τι σε πειράζει τώρα? βγάζεις ποσοστά? Αν δε σου αρέσει μην κοιτάς τα ποστ που αναφέρονται σε αγγελείες. Ο καθένας μπορέι να έχει τη γνώμη του και να ξεφωνίζει κάποιον που το στερεί από άλλους με σκοπό να τους εκμεταλλευτούν. Είναι ΑΝΩΜΑΛΟ και ανήθικο. ΑΝ το κάνεις και εσύ από τι κατάλαβα, ντροπή σου. 2
Inler Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Ενημερωτικα ξερεις ποσα Lumia 930 υπαρχουν απουλητα απο την προηγουμενη προσφορα;....Ας το δωσει 20e πανω να βγαλει βενζινες και κοπο οχι 150e.... 4
mpompo13 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Ρε παιδιά τι σκουζετε; κάποιος που το πήρε πακέτο καλά κάνει και το δίνει στα χρήματα που κανονικά θα πρέπει να πωλείται. Δηλαδή αν κάποιος το παρει δωρεάν πρέπει να το χαρισει; Σε όποιον δεν αρέσει ας μην κοιτάει τις αγγελίες. Και όσοι σκουζετε μετά από 4-5 μήνες θα το πουλήσετε 200 μειον την φθορά η 200+; Αντε γιατί έχει καταντήσει κουραστικό κάθε φορά το ίδιο. Όποιος το παρει είναι δικό του και το πουλάει όσο θέλει Πες τα ντε... είναι νόμιμο άρα είναι κ ηθικό!
Savouromanis Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 και εσένα τι σε πειράζει τώρα? βγάζεις ποσοστά? Αν δε σου αρέσει μην κοιτάς τα ποστ που αναφέρονται σε αγγελείες. Ο καθένας μπορέι να έχει τη γνώμη του και να ξεφωνίζει κάποιον που το στερεί από άλλους με σκοπό να τους εκμεταλλευτούν. Είναι ΑΝΩΜΑΛΟ και ανήθικο. ΑΝ το κάνεις και εσύ από τι κατάλαβα, ντροπή σου.Ντρεψου εσυ που λέει και μια γνωστή τραγουδιστρια. Όσο για τα ποσοστά ναι παίρνω 0,1% από κάθε βρωμικη και ανωμαλη συναλλαγή Όταν μάθεις ορθογραφία τα ξαναλέμε κάπου στις αγγγγγελοιαις
Dreadno Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Ντρεψου εσυ που λέει και μια γνωστή τραγουδιστρια. Όσο για τα ποσοστά ναι παίρνω 0,1% από κάθε βρωμικη και ανωμαλη συναλλαγή Όταν μάθεις ορθογραφία τα ξαναλέμε κάπου στις αγγγγγελοιαις Πες τα ρε φίλε γιατί έχω κουταστεί να διαβάζω να γαυγίζουν
Konstantin77 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Ντρεψου εσυ που λέει και μια γνωστή τραγουδιστρια. Όσο για τα ποσοστά ναι παίρνω 0,1% από κάθε βρωμικη και ανωμαλη συναλλαγή Όταν μάθεις ορθογραφία τα ξαναλέμε κάπου στις αγγγγγελοιαις Καλά η ορθογραφία σε πείραξε; Καλά μας κάνουν οι Γερμανοί.... με τέτοιους Έλληνες, καλύτερα να χαθούμε σαν έθνος. 4
Inler Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Μην ασχολειστε ρε παιδια..Καποιοι θα πανε και θα φορτωσουν 3 κονσολες και 3 κινητα και θα τα πουλανε μετα....Γινοταν-γινεται και θα γινεται δεν αλλαζει κατι...Σε καθε προσφορα ειναι σχεδον γνωστοι.....Αγνοηστε τους 1
tsakitsan95 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Το τσιμπησα και γω τελικα απο αγγελια στα 250 , αγορασμενο σημερα το πρωι.πηρα το πρωι στα κεντρικα του γερμανου και μου ειπαν οτι η προσφορα τελειωσε, γιαυτο το λογο κιολας το πηρα απο αγγελια.για τα λεφτα του δεν μπορω να πω παντος αξιζει!
Narayan Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Παιδιά για να μην τσακώνεστε άδικα, εγώ που ανέφερα την αγγελία παραπάνω δεν είμαι υπέρμαχος ούτε της μίας ούτε της άλλης άποψης, απλά μου φάνηκε υπερβολικό το "καπέλο" που μπήκε στη συγκεκριμένη αγγελία. Μόνο ένας χαζός θα αγόραζε το 930 από ιδιώτη στα €350.
kafegeo Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Χαζός γιατί; 399 κάνει στα Ελληνικά καταστήματα. Και πάλι ωφελημένος θα είναι. Απλά λιγότερο από αυτό που θα μπορούσε. Επειδή τυχαίνει να γνωρίζω πολλά πράγματα τα ηλεκτρονικά που κινούνται μέσω τον skroutz δεν είναι ούτε το 20% της αγοράς. Μπροστά μου σήμερα 4 άτομα αγόρασαν από πλαίσιο και vodafone με πιστωτική κάρτα στα 700 ευρώ s6. Για πολλούς είναι χαζοί (για εμένα όχι απλά δεν ψάχνουν αρκετά) όμως είναι η πλειοψηφία και αυτοί που κινούν την αγορά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις