Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο Αγιο δημητριο επισης, με ενδιαφερει το xbox για οποιον εχει βρει καποιο καταστημα με την προσφορα

Εσυ που σε ενδιεφερε το xbox και το στερησες απο καποιον συμφορουμητη που οντως το ηθελε και θα πηγαινε αυτος να το παρει με το αλλο παλικαρι νιωθεις περηφανος τωρα που το πουλας στις αγγελιες με καπελο? Το φορουμ εχει σκοπο να εξυπηρετει τα μελη του και οχι να βγαζουν λεφτα νταβαδες απλα ντροπη...

• Like 6
Δημοσ.

Επανήλθε η προσφορά στο site. Το νέο είναι ότι υπάρχει περιορισμένος αριθμός κομματιών ( 80 ).Ενδιαφέρεται κάποιος από Β.Ελλάδα για την κονσόλα?Θέλω το lumia εγώ...50-50...

Δημοσ.

Τραγικα πραγματα.Απ οτι φενεται απ τις αγγελιες το πηραν αρκετοι κ με μοναδικο σκοπο κλασσικα να το πουλησουν κ να βγει κερδος.Σε μερικες περιπτωσεις δε εκτως απ τ οτι παρουσιαζεται ως υπερπροσφορα παροτι εχει καπελο κανα 70αρι πανω ειδα κ κατι που δεν ειχα ξαναδει.Πληστηριασμο,η καλυτερη προσφορα λεει κερδιζει.

• Like 2
Δημοσ.

Κάλεσα και εγώ

ΔΕΝ το έχει κανένα κατάστημα εντός Αττικής

ΚΑΝΕΝΑ

Κάλεσες όλα τα καταστήματα Αττικής ένα-ένα; Δεν υπάρχει άλλος τρόπος... στα κεντρικά δεν ξέρουν τι τους γίνεται με τέτοιο μπάχαλο (άλλο μαγαζί είναι franchise, άλλο όχι)!

https://www.e-germanos.gr/e-germanos/shops/showSearch.eg?exeForCity=false&prefecture=%CE%91%CE%A4%CE%A4%CE%99%CE%9A%CE%97%CE%A3

Δημοσ.

μπα πηρα τα κεντρικα εξαντληθηκαν.

όποιος θέλει αθήνα,μένω β.προάστια αλλά πάω όπου θέτε,όποιος θέλει να αγοράσουμε μαζί αν ανοίξουν

παραγγελίες ή θέλει να σπάσει το πακέτο του,να κρατήσω

την παιχνιδομηχανή,θα με εξυπηρετήσει..

υπόψιν να τονε βοηθήσω με το 930 κιόλας που το έχω μήνες και έχω

μαζέψει xp!!

Δημοσ.

400€ αγοράζεις το πακετάκι. 250€ το xbox στις αγγελίες 250€ και το lumia στις αγγελίες νάτο το κατοστάρικο. Ακούραστα...  :P  :P

Ξέχασα πουλάς και ένα p8 lite από τη vodafone από τα 169 στα 200+ και είσαι άρχοντας...

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά άλλα καταστήματα έχουν μόνο το xbox και άλλα μόνο το lumnia.τουλάχιστον Θεσσαλονίκη. Ενδιαφέρομαι για το xbox και κυρίως με το Witcher.έχω μιλήσει με 2 καταστήματα και περιμένω απάντηση

Δημοσ.

Κάλεσες όλα τα καταστήματα Αττικής ένα-ένα; Δεν υπάρχει άλλος τρόπος... στα κεντρικά δεν ξέρουν τι τους γίνεται με τέτοιο μπάχαλο (άλλο μαγαζί είναι franchise, άλλο όχι)!

https://www.e-germanos.gr/e-germanos/shops/showSearch.eg?exeForCity=false&prefecture=%CE%91%CE%A4%CE%A4%CE%99%CE%9A%CE%97%CE%A3

12 καταστήματα πήρα ΔΕΝ υπάρχει πουθενά...

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά αν βρείτε μαγαζί που έχει μόνο το κινητό ή μόνο την κονσόλα, ζητήστε να ψάξουν αν υπάρχει το άλλο σε κάποιο κοντινο κατάστημα και να το φέρουν από εκεί. Αν δεν βαριούνται τελείως οι υπάλληλοι θα συννενοηθούν με τα κεντρικά και θα το κάνουν.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...