Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 139
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Πρώτον δεν είμαι από αυτούς του lumia 930.

Δεύτερον κανείς δεν έχει θέσει ταρίφα στο 930.

Τρίτον η τιμή του 930 έχει πέσει και κάτω από τα 310 ευρώ βάσει του ιστορικού skroutz(Άρα οι όποιες διαφωνείες σας περί διαφοράς τιμής των 50 ευρώ δεν στέκουν-πόσο μάλλον σε προσφορά).

Λοιπόν παιδιά εγώ θέλω το lumia στα 100 ευρώ.Αναμένω.Μόνο σοβαρές προτάσεις.

Αδιάφορο το ιστορικό της τιμής. Μονο η τωρινή τιμη μετράει. either way, no προσφορα no party.

Δημοσ.

Πήρα χτες, μάλλον το μοναδικό (από το συγκεκριμένο μαγαζί), άρα δε θα πω μαγαζί. Μου φάνηκε πάντως περίεργο που το ανέφεραν στο 2ο τηλέφωνο το μαγαζί αυτό από τα κεντρικά. Στο πρώτο μου είχαν πει μόνο για της Αγ. Βαρβάρας που ήταν κλεισμένα.

Τέσπα, εχω λάβει email για xbox όποτε μη στείλει κάποιος.

Δημοσ.

Για όποιον ψάχνει, πήρα και σε όλα της Χαλκιδικής και της ευρύτερης περιοχής στο Ν.Θεσ/νικης και έχει "εξαντληθεί" παντού. Αν υπάρχει ΕΝΑΣ που έχει πάρει απο θεσ/νικη ας μας πεί. Αλλα θεωρώ οτι κακώς υπάρχει καν σαν thread το συγκεκριμένο ώστε να δίνουμε τζάμπα κλικς και διαφήμιση στο σκουπιδογερμανό.

Στην απίθανη περίπτωση κάποιος απο θεσ/νικη ή γύρω πόλεις να έχει πάρει και να θέλει να δώσει το xbox ας στείλει πμ.

Δημοσ.

Καλα ναι ξαφνηκα παντου πουλανε xbox one. Λεγε μαγκια το πουλανε 250 σφραγισμενο ( συμφερει υποψηφιους αγοραστεςδεν λεω)  και δωσανε 400 αρα 150 ευρω το nokia  lumia  930. Προσφορα οχι αστεια :P

Δημοσ.

Παρέλαβα σήμερα πακέτο με μαύρο Lumia 930 και ΧΒΟΧ ΟΝΕ Witcher 3: The Hunt.

Ευχαριστώ τον OP που πόσταρε την προσφορά :-)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...