ASERTON Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Τα ίδια και Θεσσαλονίκη πουθενά δεν υπάρχει
stelios18120 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Ρε τους παραμυθάδες ούτε ένας δεν παρέλαβε τελικά χαχαχα τι ψευτες και λαμογια.... 2
Thrylos7 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 οπως εχει αποδειχτει στο παρελθον τοσο με το Γερμανο οσο και ΕΙΔΙΚΑ σε αυτες τις προσφορες 930+xbox που εχουν ξανατρεξει, αυτα που ακουτε απο τηλεφωνικα κεντρα/υπαλληλους κλπ καλυτερα γραφτε τα στα @@ σας, πιο εγκυρα απο αυτο δεν ειναι... Μην ξεχνατε το θεμα franchise/κεντρικο μαγαζι, και τελος, αφου η προσφορα ειναι για 1.5 μηνα δυσκολευομαι να πιστεψω οτι αν εχουν ελειμμα xbox δε θα ξαναφερουν και δε θα πουλαει ολοκληρος Γερμανος ολο το υπολοιπο καλοκαιρι xbox....ας σοβαρευτουμε. Αν ηταν σε ελλειμα το κινητο εκει ΟΚ παιζει να φαει και καταργηση και να μην ξαναερχοταν, αν και δεν εχει ανακοινωθει καν ο διαδοχος οποτε παλι δυσκολο... 1
MikeJ Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Ο γερμανός δεν έμαθε από το πάθημα με τα i-phone πριν κάτι μήνες. Ειλικρινά δε μπορώ να καταλάβω για άλλη μια φορά για ποιο λόγο εφόσον το διαθέσιμο στοκ δεν επαρκεί να καλύψει ούτε τους υπαλλήλους του καλά καλά , μπαίνει στη διαδικασία να το βάζει στο σάιτ και να το διαφημίζει. Τέτοιες προσφορές (με βάση το ελάχιστο στοκ) και με μια απλή ταμπελίτσα εντός καταστήματος και αφού έπαιρναν οι υπάλληλοι θα ξεπουλούσαν για πλάκα.... Και τα 2 να πάρει κάποιος και να τα πουλήσει σφραγισμένα ένα κατοσταράκι κέρδος μπορεί να το βγάλει.... Για τη μοιρασιά (αν τυχόν και πάρει κανένας) αν το πάμε αυστηρά με βάση τις τρέχουσες τιμές και απλή μέθοδο των τριών πιο δίκαιη θα ήταν 218 για το κινητό και 181 για το xbox αλλά οκ αυτά βρείτε τα μεταξύ σας.... 1
Dimoleon Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Και σε μένα τα ίδια. Μου κράτησαν το τηλέφωνο και θα με ενημερώσουν μου είπαν...
ASERTON Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Παιδιά την προσφορά την κατέβασαν από την ιστοσελίδα δυστυχώς
stelios18120 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Λαμογια απλα....ο γνωστος γαμ...νος κωλογερμανος Απο εμενα κραξιμο οπου σταθω κ βρεθω!! Δευτερη φορα που κανουν την μαλακια τους.. 3
Braveheart1980 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Όχι ρε συ δεν το πρόλαβα!! Κάλεσα, μου είπαν πως δεν υπάρχει σε κανέναν Γερμανό.. Ρώτησα αν θα ξαναβγει και μου είπε πως ΔΕΝ έχουν κάποια σχετική ενημέρωση ΦΤΟΥ!
CtrlFreak Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Μη σκας κανένας δεν πρόλαβε. Ούτε αυτός που σκέφτηκε την προσφορά! 1
vdeseris Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Παιδιά την προσφορά την κατέβασαν από την ιστοσελίδα δυστυχώς Αυτό δεν είναι το link?
CtrlFreak Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Στα αριστερά όμως δεν το εμφανίζει. Χωρίς αυτό το λινκ δεν φαίνεται στην σελίδα τους.
ASERTON Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Ναι αλλά από το σαιτ δεν υπάρχει η τουλάχιστον εγώ δεν το βλέπω οπότε μάλλον έχει λήξει η προσφορά αν δεν κάνω λάθος
Προτεινόμενες αναρτήσεις