Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν για τους περισοτερους για να μην τρέχετε άδικα μόλις μίλησα με τα κεντρικά δεν υπάρχει πουθενά σε κανένα κατάστημα ουτε mall ουτε μπορουμε παραγγελια να κανουμε και τελος ολο το στοκ.

Το αν θα ξαναφερουν αγνωστο μου ειπε.

Καλα δεν περιμενα κ τιποτα αξιολογο απο αυτο το καταστημα. Σε ερώτησή μου μάλιστα στην υπεύθυνη στα κεντρικα μου είπε ότι δεν μπορεί να αναφέρει ποσο ήταν το στοκ κ οτι κανενας υπαλληλος μου λεει δεν τα κρατησε γ εκεινον....(ναι αλλα εκανε κρατηση για τους δικους του ε;;;; ) σιγη....

Λοιπον ελα τ γνωστα που γινονται παντα....

• Like 3
Δημοσ.

Εμένα πάλι μου είπε να καλέσω μετά της μία γιατί λόγω του ότι έχουν τελειώσει θα το συνδιάσουν με καινούργιο κωδικό.

Δημοσ.

Υπαλληλος;;;εμενα μου το ειπε η υπευθυνη για τα κεντρικα που πηρα τηλ.μακαρι ομως να ειναι οπως λες εσυ γτ ολοι θελουμε ειτε το κινητο ειτε την κονσολα

*για να μην γεμισουμε το post με τον διαλογο μας σου εστειλα pm

Δημοσ.

Εμένα πάλι μου είπε να καλέσω μετά της μία γιατί λόγω του ότι έχουν τελειώσει θα το συνδιάσουν με καινούργιο κωδικό.

τι εννοούμε με το "καινούριο κωδικό"? Άλλο κινητό? άλλη κονσόλα αποκλείεται...

τεσπα πηρα στα κεντρικά και του ξεχεσα... τι σημένει προσφορά χωρίς στοκ και δεν ξερουμε ποτε και αν ξαναπάρουμε. Τους είπα ότι είναι παράνομο. ΑΝ κάνετε και εσείς το ίδιο μπορεί καάτι να βγει...

• Like 2
Δημοσ.

Δεν είχαν αποθέματα και το τραβάνε και μέχρι 31/8 προφανώς μας δούλεψαν. 

Απ ότι κατάλαβα θα αλλάξει η προσφορά. 

• Like 1
Δημοσ.

λογικα κατι θα φερουν σε αποθεμα αλλιως δεν θα ετρεχε για 1,5 μηνα ακομα η προσφορα την προηγουμενη φορα εφεραν :)

Δημοσ.

Εγώ που πήρα τηλέφωνο σχεδόν σε όλους τους γερμανούς ένας το είχε μόνο και αυτός χωρίς τα παιχνίδια οι υπόλοιποι η δεν μπορούν να το παραγγείλουν η θέλουν προκαταβολή και θα το φέρουν σε μια εβδομάδα η το σαββάτο μερικοί βέβαια δεχόντουσαν και τηλεφωνικές

Δημοσ.

για να μην αδικουμε το κατάστημα, να θυμησω ότι και την προηγούμενη φορά δεν είχαν διαθεσιμότητα στην αρχή αλλά σταδιακά ξεκίνησαν και εφερναν και τελικά πήραν πάρα πολλοί.

ΥΓ δεν δουλεύω στον Γερμανό!

Δημοσ.

Και εμενα ετσι μ ειχαν πει φιλε μου και μετα που μπήκε στο σύστημα να τσεκαρει αν υπαρχουν δεν υπήρχε καθόλου αποθεμα

σε κανένα μαγαζί πουθενά

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...