Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καταλαβαίνω τον προβληματισμό σου, αλλά δε λειτουργε΄έτσι. Ποιος θα χρεωθεί τη διαφορά μέχρι τα μισά? Κάνει την αγορά του κινητού ασύμφωρη με τις τρέχουσες τιμές...

• Απαντ. 139
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Μα τι συμπεριφορά είναι αυτή;

Τρέχει μία προσφορά και εσείς παζαρεύετε την τιμή;Νομίζω οποιοδήποτε μήνυμα με διαφορετική τιμή εκτός του 50-50 δεν εχει θέση στο τοπικ.Στην τελική πάτε να το αγοράσετε το xone στα 320.

• Like 16
Δημοσ.

παιδια ετσι ειναι! δεν εχει κανενας να δωσει λιγοτερα κτλπ. δεν ειναι σωστο νομιζω κατα την γνωμη μου βεβαια... το θεμα ειναι δινεις 50-50 και ειναι ολοι οκ.

• Like 2
Δημοσ.

ολοι ενδιαφερομαστε αλλα δεν βλεπω να υπαρχει πουθενα...μονο με παραγγελια και μια μικρη προκαταβολη μου ειπαν.. οποτε μαλλον ετσι θα γινει η δουλεια..

Δημοσ.

Θεσσαλονίκη μη μπείτε στον κόπο. Κράχτης Γερμανού. 0 Διαθεσιμότητα σε ΟΛΑ τα καταστήματα.

Ενδιαφέρομαι γενικά για το xbox αν έχει βρεί κάποιος απο γύρω πόλεις αλλα δεν έχω πολλές ελπίδες.

• Like 2
Δημοσ.

Πρώτον δεν είμαι από αυτούς του lumia 930.

Δεύτερον κανείς δεν έχει θέσει ταρίφα στο 930.

Τρίτον η τιμή του 930 έχει πέσει και κάτω από τα 310 ευρώ βάσει του ιστορικού skroutz(Άρα οι όποιες διαφωνείες σας περί διαφοράς τιμής των 50 ευρώ δεν στέκουν-πόσο μάλλον σε προσφορά).

Λοιπόν παιδιά εγώ θέλω το lumia στα 100 ευρώ.Αναμένω.Μόνο σοβαρές προτάσεις.

• Like 3
Δημοσ.

οποιος ενδιαφερεται 50-50  μπορω 99,999  % να εξασφαλισω  νοτια προαστια εγω ενδιαφερομαι για το κινητο

Απο Αγιο δημητριο επισης, με ενδιαφερει το xbox για οποιον εχει βρει καποιο καταστημα με την προσφορα

μπορω να βρω ειμαι αγιο δημητριο  50-50 με ενδιαφερει το κινητο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...