Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όποιος ενδιαφέρεται για το κινητό και έχει βρει XBOX ONE πακέτο με WITCHER μου στέλνει π.μ ενδιαφέρομαι άμεσα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όποιος είναι από Αθήνα και ενδιαφέρεται να γλυτώσει 5 ευρώ επιπλέον στην τελική τιμή μέσω δωροεπιταγής ας μου στείλει pm. Πιο καλά με βολεύει το κατάστημα Γερμανός στο the mall στο Μαρούσι.

Επεξ/σία από George!
Δημοσ.

Όποιος είναι από Αθήνα και ενδιαφέρεται να γλυτώσει 5 ευρώ επιπλέον στην τελική τιμή μέσω δωροεπιταγής ας μου στείλει pm. Πιο καλά με βολεύει το κατάστημα Γερμανός στο the mall στο Μαρούσι.

Θες τ κινητο η κονσολα;

Δημοσ.

Είμαι από Πάτρα και με ενδιαφέρει η κονσόλα. Αν βρει κάποιος διαθέσιμη την προσφορά και θέλει το κινητό ας μου στείλει μήνυμα.

Δημοσ.

Αν κάποιος θέλει την κονσόλα ενδιαφέρομαι για το κινητό, να ψάξουμε διαθεσιμότητα. Αθήνα και εγώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ηλεκτρονικα γινεται η παραγγελια???? Παω στο Lumia 930,παω στο καλαθι αλλα μου βγαζει την κανονικη τιμη 499.

υγ: το κινητο θελω βασικα.Μαρουσι ή Χαλανδρι

Επεξ/σία από alimentas
Δημοσ.

Κι εγώ την κονσόλα θέλω με τα assassin's κατά προτίμηση. Προτίθεμαι να τα πάρω με πιστωτική. Όποιος θέλει το lumia ας με ενημερώσει να πάμε παρέα. Περιοχή Αθήνα-Χαϊδάρι

Δημοσ.

ενδιαφερομαι και εγω για το κινητο σε μαυρο η ασπρο χρωμα. περιοχη καλλιθεα η κεντρο αθηνας αντε και περιξ. θα ηθελα να ειμαι και παρον. πληρωμη ειτε με χρεωστικη ειτε με μετρητα στην συναλλαγη 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...