vkig Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Μπροστά μου σήμερα 4 άτομα αγόρασαν από πλαίσιο και vodafone με πιστωτική κάρτα στα 700 ευρώ s6. Με 24 ατοκες δοσεις, κατι το οποιο στα skroutz-ομαγαζα δεν γινεται.
Fulgore Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Αν πεχτει κανενα XboxOne απο Αθηνα,καλυτερα με παιχνιδι, και εγω ενδιαφερομαι στη γνωστη τιμη φυσικα αν και απο το μεγαλο ενδιαφερον χλωμο το βλεπω αλλα τελος παντων Επισης να αναφερω οτι το κινητο βλεπω και κοστιζει 349 σε καταστημα,οχι 399 που γραφτηκε http://www.bestprice.gr/item/2153989519/nokia-lumia-930-32gb.html?qid=33f9YEeAty1_28d46&seq=1 Και αν δει καποιος ποσα και κυριως ποια καταστηματα φερνουν το κινητο θα καταλαβει γιατι ανεβηκε ετσι η τιμη του. Ιδια πραγματα εγιναν και με το προηγουμενο Lumia 1520 που αποσυρθηκε γρηγορα,και αλλωστε περιμενουμε ανακοινωση για νεα ναυαρχιδα απο Ms τωρα στο καλοκαιρι και λογω των W10. Αυτη την χρονικη περιοδο δεν αξιζει η αγορα του 930 σε τιμη ανω των 280ευρω(και λογω ανταγωνισμου βεβαια)εκτως αν καποιος θελει να τρεξει να το παρει λογω νοσταλγιας του ονοματος Nokia
mertaghon Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Αν πεχτει κανενα XboxOne απο Αθηνα,καλυτερα με παιχνιδι, και εγω ενδιαφερομαι στη γνωστη τιμη φυσικα αν και απο το μεγαλο ενδιαφερον χλωμο το βλεπω αλλα τελος παντων Επισης να αναφερω οτι το κινητο βλεπω και κοστιζει 349 σε καταστημα,οχι 399 που γραφτηκε http://www.bestprice.gr/item/2153989519/nokia-lumia-930-32gb.html?qid=33f9YEeAty1_28d46&seq=1 Και αν δει καποιος ποσα και κυριως ποια καταστηματα φερνουν το κινητο θα καταλαβει γιατι ανεβηκε ετσι η τιμη του. Ιδια πραγματα εγιναν και με το προηγουμενο Lumia 1520 που αποσυρθηκε γρηγορα,και αλλωστε περιμενουμε ανακοινωση για νεα ναυαρχιδα απο Ms τωρα στο καλοκαιρι και λογω των W10. Αυτη την χρονικη περιοδο δεν αξιζει η αγορα του 930 σε τιμη ανω των 280ευρω(και λογω ανταγωνισμου βεβαια)εκτως αν καποιος θελει να τρεξει να το παρει λογω νοσταλγιας του ονοματος Nokia oxι,απλά όχι. πολύ νοσταλγία έχουν οι φίλοι μου για τα iphone τους,γιατι πήγαμε βόλτα και τώρα πήραν και οι 2 930.. οι φωτογραφικές ικανότητες του 930 το κάνουν ανεκτίμητο και από τα ελάχιστα κινητά που δεν σε πειράζει αν τα πήρες ακριβά.. σε δύσκολες συνθήκες εξαιρετικές φωτό,όχι καλές,εξαιρετικές!
Fulgore Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 oxι,απλά όχι. πολύ νοσταλγία έχουν οι φίλοι μου για τα iphone τους,γιατι πήγαμε βόλτα και τώρα πήραν και οι 2 930.. οι φωτογραφικές ικανότητες του 930 το κάνουν ανεκτίμητο και από τα ελάχιστα κινητά που δεν σε πειράζει αν τα πήρες ακριβά.. σε δύσκολες συνθήκες εξαιρετικές φωτό,όχι καλές,εξαιρετικές! Το κινητο το ειχα στην κατοχη μου απο την προηγουμενη προσφορα και γνωριζω αν ειναι καλο ή δεν ειναι απο πλευρας δυνατοτητων. Το θεμα ειναι οτι τωρα που αναμενουμε την ανακοινωση της επομενης ναυαρχιδας της MS,δεν αξιζει στην παρουσα χρονικη στιγμη και στα χρηματα αυτα οπως και να το κανουμε. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις