ropz Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Γειά σας παιδιά. Έχω έναν υπολογιστή γύρω στα 8 χρόνια. Έπεξεργαστής Amd Athlon 64 x2 4800+. O oποίος ανεβάζει θερμοκρασίες κοντα στα 90-105 και με αγχώνει ιδιαίτερα! Ο υπολογιστής σβήνει ξαφνικα κτλ κτλ. Τί μπορώ να κάνω για να κατεβάσω θερμοκρασίες??? (Windows 8.1 32bit με 2gb ram DDR2) Συνήθως εχω 4-5 καρτέλες ανοιχτές στο mozilla και premiere pro cs4 για ενα απλο μονταζ. Ξέρω οτι δεν ειναι το pc για μονταζ αλλα αυτό εχω. Σε κανενα χρόνο θα πάρω καινούριο. Αλλα μεχρι στιγμής.. τι μπορώ να κάνω? ΥΓ. Στο speecy δειχνει 92 ενω στο cpuid monitor λεει 84.
terry308 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Το έχεις ξεσκονίσει / καθαρίσει ποτέ ; Χρειάζεται ανα τακτά χρονικά διαστήματα ένας καθαρισμός του εσωτερικού , αν το έχεις καθαρίσει ίσως θα πρέπει να σκεφτείς την αγορά μιας άλλης ψήκτρας με κόστος ~10-15€
Λύση Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Λύση Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Άνοιγμα κουτιού, καθαρισμός ψύκτρας και της παλιάς πάστας η οποία αμφιβάλλω αν θα υπάρχει μετά από 8 χρόνια, τοποθέτηση ενός μπιζελιού φρέσκιας πάστας και επανατοποθέτηση της ψύκτρας. Αν δεν έχεις θερμοαγώγιμη πάστα και δεν θέλεις να δώσεις ένα κάρο χρήματα εδώ είσαι. Υπάρχουν και ακριβότερες λύσεις, ωστόσο η συγκεκριμένη είναι πολύ καλή για τα λεφτά της : http://www.e-shop.gr/prolimatech-pk-3-nano-aluminium-thermal-compound-15g-p-PER.811243 1
Dantε Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Αν δε το εχεις καθαρισει ποτε ξεκινας με ανοιγμα,καθαρισμα και αλλαγη παστας. Εναλλακτικα πας σε μια φθηνη ψυκτρα.
Uberalles_gr Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Αυτό με την αλλαγή πάστας που λέτε, υπάρχει κάποιο διαθέσιμο video στο youtube να το δούμε πως γίνετε;
Uberalles_gr Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Είδα ότι είναι μεγάλη διαδικασία για το laptop που έχω εγώ, επομένως δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνω (αν και είναι κάτι απλό)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα