Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τους ανθρώπους σα και του λόγου σου τους σιχαίνομαι πιο πολύ από όλους. Ήρθες τώρα να πεις την μα***κια σου. Γιατί? Γιατί απλά είσαι fan boy. Και μάλιστα το χειρότερο είδος fan boy. Και εγώ δε γουστάρω το android πια και το έχω γυρίσει σε windows phone αλλα δεν πετάγομαι σε κάθε thread του android. Λπν γυρνα στην τρύπα από όπου ήρθες!!! P.S ένα συγνώμη στους mods από εμένα αλλα δεν άντεξα.

επιθεση λεμε :D κλαψε παλι android θα εχεις..

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

to note 4 ειναι τοσο ομορφο και καλο που αν δεν εχει κατι διαφορετικο να με τραβηξει το 5 δε το αλλαζω .. βασικα θελω μεγαλυτερη οθονη.. και sd καρτουλα 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν νομιζω να γινει αυτο.Απο το χειμωνα λεγανε οτι μαλλον δεν θα εχει το Note 5 sd και αποσπωμενη και γι'αυτο το πηρα στα 500.

Η τιμη του Note 4 θα ανεβει με την ελευση του note 5 ακριβως λογω ελλειψης των παραπανω.Σαφεστατα θα εχει πολυ καλυτερη cpu και μνημη οτι καλυτερο υπαρχει αλλα καποιοι-αρκετοι θελουν αυτα τα 2 χαρακτηριστικα(sd,αποσπωμενη).

Oποτε λαθος ευχομαι να κανω,εκτιμω οτι η τιμη θα ανεβει στο Note 4.Πολυ κοντα με s6 λογω ζητησης.

Βασικά τώρα είδα πόσο ανέβηκαν οι τιμές στο skroutz. Οπότε καλά κρασιά. Αν δεν αλλάξει κάτι ίσως γίνει η αγορά από το εξωτερικό (με τη βοήθεια ενός φίλου)

• Like 1
Δημοσ.

Χωρίς κάρτα sd Και Χωρίς να βγαίνει η μπαταρία;;;;;

Σ Ε ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ σαμι που δεν θα σου πετάξω τα λεφτακια μου για μια χρονιά!!!

Ρε παντού όλοι είναι δυσαρεστημένοι με την έλλειψη sd αυτοί στον χαβά τους!!!

Βέβαια μόνο μια ελπίδα σου δίνω για να το πάρω, εάν το κάνουν τουλάχιστον 5.9 in τότε την έκατσα Γιατί θα με βάλει σε προβληματισμό!!!

Δημοσ.

@koylis.ch   ... αν σου βάλει 5.9 ή 6.0 οθόνη, και ηχεία μπροστά, stereo........ δε θα το σκεφτείς? Κάτι θα κάνουν τα "λαμόγια" πάλι, να μας βάλουνε στην πρίζα.....

Ελπίζω μόνο να μην το κάνουνε πλαστικό ή γυάλινο.... πολύ με χαλάει.. γιατί χαράσσεται πολύ εύκολα...

Μα ρε σεις... να μην έχει διαρρεύσει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ φωτογραφία του? Να το δούμε πως θα είναι ??

Δε δουλεύει κανένας γνωστός σας εκεί στη sammy να μα στείλει καμμιά φωτό?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Shamesung σε όλο της το μεγαλείο: 20.05.15: O J.K. Shin διαψεύδει τις φήμες για επίσπευση της κυκλοφορίας του Galaxy Note 5

Σήμερα: Join us for the next Galaxy Unpacked

Προσπαθούν να σώσουν ότι μπορούν. Λέτε να προλαβαίνουν τον Αύγουστο να βγάλουν και το Galaxy S7?.....xaxaxaxaxaxaxaxaxax

Ορίστε το next is now :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...