Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

<p>Lerio έλα κερατσινι να κάνουμε το τεστακι σου. Καντου και root ετοίμασε το όπως θες και έλα να σε αφήσω άφωνο με την ταχύτητα και την παραμετροποίηση.</p>

<p>Δεν θα είσα ο πρώτος. Αααααα. Με στοιχηματακη όμως.</p>

Off:

Ειμαι και γω μέσα στο στοίχημα αν θες με το Lumia μου :) έτσι όπως είναι. Ούτε θα διαγράψω εφαρμογές ιστορικό κλπ.

Ποντάρω ακόμα και το σπίτι μου γιατί σε ταχύτητα και non lag experience πατάω καθημερινά κινητά σαν τα δικά σας.

Δημοσ.

Μπορείτε να μην κάνετε κάθε thread vs και να επιστρέψετε στις σπηλιές σας? Ευχαριστώ

Πίσω στο θέμα μας, για την έλλειψη SD δεν είναι κάτι επίσημο ακόμα αλλά αυτό πιστεύουν ότι θα γίνει. Αν όντως είναι έτσι μάλλον θα χτυπήσω το note 4 σε καλύτερη τιμή.

• Like 2
Δημοσ.

Μπορείτε να μην κάνετε κάθε thread vs και να επιστρέψετε στις σπηλιές σας? Ευχαριστώ

Πίσω στο θέμα μας, για την έλλειψη SD δεν είναι κάτι επίσημο ακόμα αλλά αυτό πιστεύουν ότι θα γίνει. Αν όντως είναι έτσι μάλλον θα χτυπήσω το note 4 σε καλύτερη τιμή.

Γιαυτο γράφουμε off topic.

Απλά δεν τα διαβάζεις. Τόσο απλό.

Δημοσ.

Μην ξεχάσετε να κάνετε και test στο autocorrection της κάθε πλατφόρμας.

Άντε γιατί μας έχετε βγάλει τα μάτια fanboys.

• Super Moderators
Δημοσ.

Υπενθύμιση: Μηνύματα γραμμένα σε greeklish και απαντητικά σε μηνύματα γραμμένα σε greeklish διαγράφονται άνευ ετέρου. 

Δημοσ.

Off:

Ειμαι και γω μέσα στο στοίχημα αν θες με το Lumia μου :) έτσι όπως είναι. Ούτε θα διαγράψω εφαρμογές ιστορικό κλπ.

Ποντάρω ακόμα και το σπίτι μου γιατί σε ταχύτητα και non lag experience πατάω καθημερινά κινητά σαν τα δικά σας.

Ορε άντε από εδω με τις μπακατέλες σας..... Μπρίκια ειναι τα κινητά σας...... για έναν και μόνο λόγο..... ΔΕΝ έχουν.....ΦΙΔΑΚΙ .....  ;-PPPP χαλαρώστε λίγο..

Στην ουσία τώρα.... μα καλά... ληγμένα παίρνουνε στη sammy..? Αν βγάλουν SD μπαταρία και το κάνουνε πλαστικούρα μαύρο φίδι που τους έφαγε..... αλλά δε χαλιέμαι κιόλας... το note 4 που έχω θα πουλιέται στη "μαύρη αγορά".... πιο ακριβά... χαχαχααχαχ

Δημοσ.

Είμαι περίεργος να δω τι μπορεί να αναβάθμισαν από το NOTE4 ή το S6.

2 ναυαρχίδες μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, χωρίς μάλιστα να έχει αλλάξει δραματικά κάτι στο χώρο είναι σίγουρα υπερβολή.

Το Samsung Pay λογικά μπορεί να υποστηριχθεί και από τις υπάρχουσες συσκευές.

Όσο για τα περιθώρια δε νομίζω ότι είναι ο πλέον σοβαρός λόγος για αγορά. Επεξεργαστής και μνήμη είναι ήδη κορυφαία!

Προσωπικά σαν λάτρης της σειράς ΝΟΤΕ έχω το 2 και το 4 και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και από τα 2.

Δημοσ.

Αν όντως είναι έτσι μάλλον θα χτυπήσω το note 4 σε καλύτερη τιμή.

Δεν νομιζω να γινει αυτο.Απο το χειμωνα λεγανε οτι μαλλον δεν θα εχει το Note 5 sd και αποσπωμενη και γι'αυτο το πηρα στα 500.

Η τιμη του Note 4 θα ανεβει με την ελευση του note 5 ακριβως λογω ελλειψης των παραπανω.Σαφεστατα θα εχει πολυ καλυτερη cpu και μνημη οτι καλυτερο υπαρχει αλλα καποιοι-αρκετοι θελουν αυτα τα 2 χαρακτηριστικα(sd,αποσπωμενη).

Oποτε λαθος ευχομαι να κανω,εκτιμω οτι η τιμη θα ανεβει στο Note 4.Πολυ κοντα με s6 λογω ζητησης.

• Like 1
Δημοσ.

Πάει και η σειρά note της samsung την κατέστρεψαν κι αυτήν.Σε λίγους μήνες θα απορούν για τις χαμηλές πωλήσεις.Η appleμανια της samsung στα smartphones θα φέρει και την πτώση της.Ελπίζω να βάλει επιτέλους μυαλό γιατί καταφθάνουν και νέοι κατασκευαστές και η πίτα όλο και μοιράζεται .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...