voltmod Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SamMobile, η Samsung αναμένεται να ανακοινώσει επίσημα τα νέα Galaxy Note 5 και Galaxy S6 edge+ στις 12 Αυγούστου. Η πώληση μάλιστα των δύο συσκευών θα ξεκινήσει στις 21 Αυγούστου. Η ανακοίνωση των δύο μεγάλων σε μέγεθος συσκευών θα συμπληρωθεί και από την επίσημη υποστήριξη του Samsung Pay, τουλάχιστον στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών. Το Galaxy Note 5 δεν θα διαθέτει υποδοχή microSD (λογικά, το ίδιο θα συμβεί και με το Galaxy S6 edge+ ή edge plus) και θα διαθέτει μικρούς μεγέθους περιθώρια γύρω από την οθόνη, ενώ εμφανισιακά θα μοιάζει με ένα μεγαλύτερου μεγέθους Galaxy S6. Το S Pen, θα έχει το ίδιο χρώμα με την συσκευή (που θα είναι διαθέσιμη σε ασημένιο χρώμα, σε χρυσαφί, σε μαύρο και σε λευκό) και θα έχει βελτιώσεις τόσο στην εμφάνιση όσο και στην αίσθηση. Όσον αφορά στο Galaxy S6 edge+, σύμφωνα με το SamMobile, θα είναι ουσιαστικά μία μεγαλύτερη σε μέγεθος έκδοση του γνωστού Galaxy S6 edge. Θα εξοπλίζεται με το Exynos 7420 SoC και θα διαθέτει κατά πάσα πιθανότητα 3GB RAM. Το Galaxy Note 5 πάντως θα διαθέτει 4GB RAM. Site: SamMobile
touloumelek Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δεν νομιζω οτι ηταν καλη κινηση η αφαιρεση της micro sd απο το note.. Αποστολή από το SM-N9005 με τη χρήση Insomnia App 1
panagi0tisgr Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Και μυαλό δεν βάζουν εκεί στην Samsung. Βρε σταματήστε να βγάζετε νέα προϊόντα χωρίς λόγο! Μόνο κορεσμο φέρνουν. Πως να μην πέσουν οι πωλήσεις μετά.
stam28 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 συνεχιστε να ανεβαζετε ram,στα 4 gb θα τρεχει σαν 1 του iphone 4
kirileman Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Θα περιμένω το Galaxy Edge Super Plus Giga Ultimate. Το χρυσό. 12
tulipas Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 συνεχιστε να ανεβαζετε ram,στα 4 gb θα τρεχει σαν 1 του iphone Off topic:Το προπέρσινο Lumia μου με 512ram τρέχει σαν το iPhone σου με 1g ram On topic: Και που να σκάσει κανα Note με Tizen 6
voldemort Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Oλα καλα με το Note 5(cpu,μνημη κλπ)... Αλλα η ελλειψη sd και λογικα μη αποσπωμενης μπαταριας κακιστη επιλογη. Θα χασει αρκετους υποψηφιους αγοραστες. Μπορει η συσκευη να ειναι ιδιαιτερα με 4 ram ρουκετα αλλα τα Notes μεινανε στους περισσοτερους η sd και η μπαταρια αναποσταστα κομματια στην σειρα αυτη. 1
vasilisaerox Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 συνεχιστε να ανεβαζετε ram,στα 4 gb θα τρεχει σαν 1 του iphone Πολύ harry potter βλέπεις
DaemonLord92 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 συνεχιστε να ανεβαζετε ram,στα 4 gb θα τρεχει σαν 1 του iphone Τους ανθρώπους σα και του λόγου σου τους σιχαίνομαι πιο πολύ από όλους. Ήρθες τώρα να πεις την μα***κια σου. Γιατί? Γιατί απλά είσαι fan boy. Και μάλιστα το χειρότερο είδος fan boy. Και εγώ δε γουστάρω το android πια και το έχω γυρίσει σε windows phone αλλα δεν πετάγομαι σε κάθε thread του android. Λπν γυρνα στην τρύπα από όπου ήρθες!!! P.S ένα συγνώμη στους mods από εμένα αλλα δεν άντεξα. 10
Lerios Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 συνεχιστε να ανεβαζετε ram,στα 4 gb θα τρεχει σαν 1 του iphone Θέλεις ν κάνουμε ένα speed test με το μηλαράκι σου να δούμε ποιο είναι ταχύτερο? Κάτοχος S6 Edge. Με 3 γιγα ραμ όχι 4... 1
tulipas Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Τους ανθρώπους σα και του λόγου σου τους σιχαίνομαι πιο πολύ από όλους.Ήρθες τώρα να πεις την μα***κια σου. Γιατί? Γιατί απλά είσαι fan boy. Και μάλιστα το χειρότερο είδος fan boy. Και εγώ δε γουστάρω το android πια και το έχω γυρίσει σε windows phone αλλα δεν πετάγομαι σε κάθε thread του android. Λπν γυρνα στην τρύπα από όπου ήρθες!!!P.S ένα συγνώμη στους mods από εμένα αλλα δεν άντεξα.Ήμουν έτοιμος να γράψω κάτι παρόμοιο αλλα έχω φάει τόσα warnings που πιστεύω θα έτρωγα μπαν
Cyber_Spartacus Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Ωραια ρε παιδια μονο καλο μας κανουν η επιλογές
gdriver Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 μπορεί να με πείτε ακραίο αλλά σταμάτησα να διαβάζω στο "δεν έχει sd". δε μπορώ να περιμένω άλλο για mate 8 και honor 7.
pan7266 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 <p>Lerio έλα κερατσινι να κάνουμε το τεστακι σου. Καντου και root ετοίμασε το όπως θες και έλα να σε αφήσω άφωνο με την ταχύτητα και την παραμετροποίηση.</p> <p>Δεν θα είσα ο πρώτος. Αααααα. Με στοιχηματακη όμως.</p>
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα