Προς το περιεχόμενο

[smartphone] sony z2 @ote.gr 299e [EΞΑΝΤΛHMENO]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τιμές https://www.skroutz.gr/s/4503696/Sony-Xperia-Z2-LTE-16GB.html?keyphrase=SONY+Z2

είχε πέσει και παλιότερα στα 324... όχι όμως απαραίτητα ελληνικής εισαγωγής (σκρουτζομάγαζα)

εγώ που ήθελα να πάρω άμεσα κινητό γτ χάλασα το τωρινό μου (z1 compact) η προσφορά ήρθε ουρανοκατέβατη :D

Δημοσ.

πολυ καλο κινητο.....αλλα ενταξει για μεσα Ιουλιου δε το λες και προσφορα, οταν πριν 9 μηνες κοστιζε 320ε στα σκρουτζομαγαζα και τωρα ειναι 2 γενιες πισω πρακτικα...

Πριν 6 μηνες, με δεδομενη την ελληνικη αντιπροσωπια θα ηταν προσφορα.... ή σημερα στα 249.....ή σημερα στα 299 αν ηταν το Ζ3

Αυτη ειναι η αποψη μου στο θεμα "προσφορα", αλλα αποκει και περα δε παυει να ισχυει οτι ειναι ενα πολυ καλο κινητο και μαλλιστα με 3gb ram και ας ειναι 2 γενιες πισω...

• Like 2
Δημοσ.

πολυ καλο κινητο.....αλλα ενταξει για μεσα Ιουλιου δε το λες και προσφορα, οταν πριν 9 μηνες κοστιζε 320ε στα σκρουτζομαγαζα και τωρα ειναι 2 γενιες πισω πρακτικα...

Πριν 6 μηνες, με δεδομενη την ελληνικη αντιπροσωπια θα ηταν προσφορα.... ή σημερα στα 249.....ή σημερα στα 299 αν ηταν το Ζ3

Αυτη ειναι η αποψη μου στο θεμα "προσφορα", αλλα αποκει και περα δε παυει να ισχυει οτι ειναι ενα πολυ καλο κινητο και μαλλιστα με 3gb ram και ας ειναι 2 γενιες πισω...

Το ποσες γενιες ειναι πισω, το κρινει κανεις με βαση τα χαρακτηριστικα του. Οχι με βαση το νουμερακι που γραφει διπλα απο το Ζ.

Δημοσ.

Το ποσες γενιες ειναι πισω, το κρινει κανεις με βαση τα χαρακτηριστικα του. Οχι με βαση το νουμερακι που γραφει διπλα απο το Ζ.

οπως ειδες ειπα οτι εχει 3gb ram και ας ειναι 2 γενιες πισω.... αποκει και περα οι γενιες δεν πηγαινανε στα χαρακτηρηστικα, αλλα στο ποσο καιρο ειναι στην αγορα και στην απαιτηση για μια καλυτερη τιμη

Δημοσ.

οπως ειδες ειπα οτι εχει 3gb ram και ας ειναι 2 γενιες πισω.... αποκει και περα οι γενιες δεν πηγαινανε στα χαρακτηρηστικα, αλλα στο ποσο καιρο ειναι στην αγορα και στην απαιτηση για μια καλυτερη τιμη

Αν οι υπολοιποι βγαζουν 1 ναυαρχιδα το χρονο και η sony 10, τι θα πεις; Οτι ειναι 10 γενιες πισω; Αυτο που θελω να πω ειναι οτι δεν στεκει να σχολιαζουμε τις "γενιες" σε τετοιες περιπτωσεις. Ουτε θα επεφτε η τιμη του επειδη η sony εβγαλε αλλα 10 παρομοια μοντελα. Η τιμη παει κυριως με βαση τα χαρακτηριστικα την δεδομενη εποχη.

Δημοσ.

οποτε το θεωρεις φυσιολογικο ενα κινητο που πριν 9 μηνες κοστιζε 320ε (χωρις να ειναι καποια προσφορα αυτη η τιμη) να το "ξεστοκαρουν" σημερα στα 300?

Τα specs δε μπορουν να θεωρουνται παντα κριτηριο για την τιμη γιατι το κινητο ειχε και τα θεματα του (καμερα, υπερθερμανση), δεν ηταν τυχαιο και το οτι τοτε αυτη ηταν η φυσιολογικη του τιμη και με μικρη αυξηση κρατησε για παρα πολυ καιρο...

Επαναλαμβανω οτι δε το θεωρω κακη αγορα αν το πηρε καποιος σημερα, απλα δε το θεωρω και τοσο "προσφορα" πλεον σε αυτα τα λεφτα, θα ηθελε ενα σπρωξιματακι παραπανω για να μπει σε αυτην την κατηγορια στο μυαλο μου...

Δημοσ.

Το κινητό θεωρείτε προσφορά διότι:

• Είναι 75€ φτηνότερο από το αμέσως επόμενο κατάστημα. Δε με ενδιαφέρει το πόσο έκανε πριν χ μέρες. Τώρα με ενδιαφέρει!
  • Είναι από τα καλύτερα που μπορείς να βρεις σε αυτή την τιμή αν όχι το καλύτερο.

Το ότι κάποτε έκανε 320€ το δέχομαι αλλά δε θα έπρεπε να μας απασχολεί στην παρούσα φάση.

Το θέμα είναι πόσο κοστίζει τώρα, δε μπορώ να γυρίσω το χρόνο πίσω για να το αγοράσω στα 320€.

Και το LG G2 έκανε 250€ αλλά τώρα είναι στα 320€....

• Like 2
Δημοσ.

οποτε το θεωρεις φυσιολογικο ενα κινητο που πριν 9 μηνες κοστιζε 320ε (χωρις να ειναι καποια προσφορα αυτη η τιμη) να το "ξεστοκαρουν" σημερα στα 300?

Τα specs δε μπορουν να θεωρουνται παντα κριτηριο για την τιμη γιατι το κινητο ειχε και τα θεματα του (καμερα, υπερθερμανση), δεν ηταν τυχαιο και το οτι τοτε αυτη ηταν η φυσιολογικη του τιμη και με μικρη αυξηση κρατησε για παρα πολυ καιρο...

Επαναλαμβανω οτι δε το θεωρω κακη αγορα αν το πηρε καποιος σημερα, απλα δε το θεωρω και τοσο "προσφορα" πλεον σε αυτα τα λεφτα, θα ηθελε ενα σπρωξιματακι παραπανω για να μπει σε αυτην την κατηγορια στο μυαλο μου...

Σε γενικες γραμμες δεν διαφωνω. Απλα σχολιασα το αν χρειαζεται να μπει το θεμα των "γενιων" στην κουβεντα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...