Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σχεδόν όλα τα Windows Phone υπάρχει 1gb ram... Μην φοβάσαι, δεν χρειάζεται παραπάνω αυτό το λογισμικό, Αν ηταν Android και ειδικά Samsung,θα χρειαζόταν τουλάχιστον 2

Δημοσ.

Και τα 512 καλά τα πάνε σχετικά. Με 1GB θα πετάς, θα πάρεις και 10άρια. Άμα δεν είσαι και της "εφαρμογής" όλα κομπλέ

Δημοσ.

σάς ευχαριστώ και πάλι όλλους!!! μάλλον μέχρι το σάββατο θα κάνω την παραγγελία. στα αρνητικά η οθόνη που παρότι με καλό μαύρο και πολύ "κοφτερά" χρώματα σε αυτές τις ίντσες σίγουρα δέν δείχνει και τα δόντια της. είναι κάτι που δέν με απασχολεί μιάς και το τηλ που έχω είναι αρκετά αρχαίο οπότε σάν αναβάθμηση θα δώ διαφορά. απο την άλλη όμως όπου και να διάβασα λένε για απίστευτη μπαταρία που κρατάει αρκετά (καί ελέω οθόνης) αλλά και σάν γενική κατασκευή πολύ στοιβαρό άν και πλαστικούρα. η κάμερα των 13ών mp, φαίνεται να είναι πολύ δυνατή και σε βίντεο και σε φωτογραφίες και μάλιστα σε ελληνικό review ο τύπος επεσήμανε οτι όσες κάμερες έχει μεράσει στα 13 mp απο τα χέρια του ίσως είναι η καλύτερη. το ηχείο αρκετά καλό. δέχεται κάρτες μνήμης έως 128gb και έχει και αφαιρούμενη μπαταρία. υπάρχει ένα θέμα με τις θερμοκρασίες αλλά αυτό μόνο άμα είναι σε απαιτητηκές εφαρμογές για πολύ ώρα αλλά απότι λένε μάλλον θα διορθωθεί με επικείμενη αναβάθμηση. το μέγες δέν με ενοχλεί μιάς και ήθελα ένα τηλ μέχρι 6" οπότε όλα κομπλέ, το θέμα είναι να μάθω το λογισμικό!!! αυτό με αγχώνει λίγο! κατα τα άλλα μήν γνωρίζοντας την συγκεκριμένη συσκευή μόλις πρίν λίγο διαπίστωσα οτι είναι και ολοκαίνουρια στην αγορά!

Δημοσ.

σε 5 ωρεσ και πολυ βαζω θα το παιζεισ με κλειστα τα ματια , απλο και ευχρηστο. τωρα εαν θεσ η οθονη να εχει καλητερη (ασ το πω) ευκρινεια,  παρε το απλο οχι το xl,αν δεν κανω λαθοσ βγενει στισ 5 ιντζεσ. 

Δημοσ.

σε 5 ωρεσ και πολυ βαζω θα το παιζεισ με κλειστα τα ματια , απλο και ευχρηστο. τωρα εαν θεσ η οθονη να εχει καλητερη (ασ το πω) ευκρινεια,  παρε το απλο οχι το xl,αν δεν κανω λαθοσ βγενει στισ 5 ιντζεσ. 

ναί φίλε μου καταλαβαίνω τί λές μιάς και το 5ιντσο θα έχει μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε πίξελς λόγο μεγέθους. αλλά είναι επιλογή μου το μεγάλο μιάς και μεγάλη ανάλυση ήθελα, ευχαριστώ για την παρατήρηση

Δημοσ.

Βασίλη, εχω το 635 με 512 Mb ram και τρέχει καλύτερα από το 1 GB ram android tablet μου. Και μάλιστα πολλές φορές ταχύτερα. Τα 1 GB είναι υπεραρκετά.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...