βασίλης33 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 καλημέρα σας. άν και είχα σκοπό να πάω σε κάποια hi-end συσκευή μέσα στο καλοκαίρι τελικά οι εξελίξεις με πρόλαβαν και μάλλον (ευτυχώς) θα συμβιβαστώ με κάτι ποιό απλό. έπεσε στο μάτι μου χθές που πήγαμε στον κοτσώβολο να δεί κάτι που ήθελε η μητέρα μου ένα microsoft 640xl. το είδα απο κοντά και μου φάνηκε οκ. η οθόνη είναι ότι πρέπει σε μέγεθος μιάς και έψαχνα ακόμη και για 6". αλλά είχε μόνο 1 gb ram. σε αρκετές κουβέντες που έχω παρακολουθήσει εδώ μέσα ακούω πολλούς να λένε οτι με 1 gb ρam δέν πάς πουθενά μιάς και τα μισά χρειάζοντε για τα προγράμματα κτλ. γενικά οτι είναι πολύ λίγη. ερωτώ, εγώ που απλά θέλω να σερφάρω στο ιντερνετ να βλέπω καιμιά ταινία, να βγάζω φωτό/βίντεο και καθόλου παιχνίδια ή απαιτητικές εφαρμογές θα έχω πρόβλημα??? κολλήματα? σκαλώματα?
voldemort Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 καλημέρα σας. άν και είχα σκοπό να πάω σε κάποια hi-end συσκευή μέσα στο καλοκαίρι τελικά οι εξελίξεις με πρόλαβαν και μάλλον (ευτυχώς) θα συμβιβαστώ με κάτι ποιό απλό. έπεσε στο μάτι μου χθές που πήγαμε στον κοτσώβολο να δεί κάτι που ήθελε η μητέρα μου ένα microsoft 640xl. το είδα απο κοντά και μου φάνηκε οκ. η οθόνη είναι ότι πρέπει σε μέγεθος μιάς και έψαχνα ακόμη και για 6". αλλά είχε μόνο 1 gb ram. σε αρκετές κουβέντες που έχω παρακολουθήσει εδώ μέσα ακούω πολλούς να λένε οτι με 1 gb ρam δέν πάς πουθενά μιάς και τα μισά χρειάζοντε για τα προγράμματα κτλ. γενικά οτι είναι πολύ λίγη. ερωτώ, εγώ που απλά θέλω να σερφάρω στο ιντερνετ να βλέπω καιμιά ταινία, να βγάζω φωτό/βίντεο και καθόλου παιχνίδια ή απαιτητικές εφαρμογές θα έχω πρόβλημα??? κολλήματα? σκαλώματα? Απλα οχι.Μιλαμε για wp.
βασίλης33 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Απλα οχι. Μιλαμε για wp. που σημαίνει???? συγχώρεσε την αμάθειά μου αλλά τόσα χρόνια είμαι σε android
SnakeMJK Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Windows phone με 1gb ram πάνε πολύ πιο στρωτά από τα αντίστοιχα android. Φαντάζομαι πιο καλογραμμένο λειτουργικό.
Masma Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Kαταρχας θες να μας πεις ποσα χρηματα θες να δωσεις να σου προτεινουμε και εμεις κανενα κινητο? Δευτερον το microsoft 640xl εχει λογισμικο windows phone. Εχεις ξανα χρεισημοποιησει ο συγκεκριμενο λογισμικο? Τριτων : Γενικα σε android συσκευες σιγουρα χρειαζεσαι 2 gb ram για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο. Τωρα στα windows phone δεν ξερω σιγουρα. Παντως γενικα καλυτερα παρε με 2 gb ram. Υ.Γ Αφου κανεις τοσο απλη χρηση δεν χρειαζεσαι hi-end συκσευη!
voldemort Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 που σημαίνει???? συγχώρεσε την αμάθειά μου αλλά τόσα χρόνια είμαι σε androidΚαμια σχεση η αμαθεια με αυτο που ρωτας.Τα windows δουλευουν στρωτα και με 512.Με 1 ραμ κανενα προβλημα. 1
βασίλης33 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις! καταρχάς budget δέν έχω θέμα όσο ποιό φθηνό όμως τόσο το καλύτερο. στην αρχή σκεφτόμουν το huawei mate 7 6" 2 ή 3gb ram. όταν όμως τα πράγματα στριμωκωλιάστηκαν είπα σιγά μήν δώσω τόσα χρήματα για κινητό(350+ δλδ) όσων αφορά το λογισμικό εννοείται πως είμαι ανοιχτός σε νέες εμπειρίες, και νομίζω θα το σηνυθίσω γρήγορα. όσων αφορά τώρα την χρήση θα είναι αποκλειστικά για τηλέφωνα μηνύματα ιντερνετ facebook youtube να βγάζω καμιά φωτό και κάνα βίντεο. παιχνίδια ούτε για πλάκα. 1
voldemort Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Το θεμα δεν ειναι η μνημη μονο.Ενα κινητο αποτελειται και απο αλλα πραγματα.Θα πρεπει να το διερευνησεις και απο αλλες πλευρες.Απο μια ερευνα γενικα που εκανα οι αποψεις διιστανται για την συσκευη ως συσκευη.Αλλοι εκφραζουν μετριες αποψεις και αλλοι εκφραζουν αρνητικα σχολια.
Masma Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Αποψη μου ειναι οτι δεν θα πηγαινα σε windows phone λογο λογισμικου.Βεαβαια με η χρηση που κανεις δεν θα εχεις θεμα. Τωρα δες οπως ειπε και ο (αυτος που δεν κανει να λεμε το ονομα του) πρεπει να κοιταξεςι γενικα την συκσευη ψς συκσευη και τις αποψεις χρηστων. Το huawei mate 7 αλλα ανεβαινει η τιμη.. Ασε που λογο capital control εχουν αναιβει ολα 50-60 €, ΓΕνικα δες αποψεις χρηστων ... Απλα αν τελικα πας σε anδroid μην πας σε 1 gb ram. Εκει με 1 gb ram θα εχεις σιγουρα θεμα.
voldemort Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 γίνε ποιό σαφής Γουγκλαρισε "lumia 640xl problems"και διαβασε τα σχολια χρηστων απο τα αποτελεσματα 2-3 σελιδων.
βασίλης33 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 καταλαβαίνω τί λές αλλά μήπως διαφέρουν και οι ανάγκες του καθενός??? στο σκρούτζ που έχει 3 σχόλια χρηστών είναι όλοι ικανοποιημένοι. παρόλα αυτά θα κάνω αυτό που μου είπες και θα κοιτάξω τα προβλήματα 1
darksider13 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 δες και asus zenfone 2 απο e-shop στα 199 2 gb ram αν ψαχνεις για android, παντως το lumia 640xl παρτω αφοβα με 1gb σε windows phone δεν θα εχεις θεμα
darkiller Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με 1 γιγα μνήμη ραμ.στο 640. Ειμαι κάτοχος του λουμια 630 και η συζηγοσ του 535 ,και τα δυο πάνε σφαίρα χωρίς κολλήματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα