Προς το περιεχόμενο

Smartband

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλη την παρέα,

Μπήκα στο τρυπάκι για να αγοράσω ένα Smartband.Μετά από μια μικρή έρευνα που έκανα έχω καταλήξει στα εξής:

http://www.skroutz.gr/s/5750401/Fitbit-Charge-Black.html

http://www.skroutz.gr/s/5616945/Garmin-Vivosmart-Black.html

Υπάρχει κάποιος που έχει να μοιραστεί την εμπειρία του? Με ενδιαφέρουν και άλλες προτάσεις.

Ευχαριστώ!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σκέφτομαι και εγώ να αγοράσω το ίδιο. Πως σου φαίνεται η ποιότητά του? Μου αρέσει που είναι αδιάβροχο οπότε και θα το φοράω στο κολυμβητήριο αλλά δεν έχει μετρητή παλμών ενσωματωμένο. Το πακέτο με την ζώνη είναι λίγο ακριβότερο και δεν ξέρω αν η ζώνη είναι αδιάβροχη. 

Δημοσ.

Πρέπει πρώτα από όλα να ξεκαθαρίσω ότι είναι η πρώτη φορά που αγοράζω smartband οπότε στερούμαι προηγούμενης εμπειρίας.

Θεωρώ ότι πολύ βασικό ρόλο παίζει ο σκοπός που το αγοράζεις.Εγώ για παράδειγμα ήθελα να βλέπω κάποια βασικά για την εν γένει δραστηριότητα μου και να παίρνω έξτρα δεδομένα για στοιχεία γύρω από την διατροφή μου (καύσεις, θερμίδες κλπ) αφού είναι και μέρος της δουλειάς μου.Φυσικά το αισθητικό κομμάτι έχει ιδιαίτερο βάρος.Με αυτά τα δεδομένα παραθέτω τα αρνητικά και τα θετικά από τη χρήση δύο εβδομάδων:

ΘΕΤΙΚΑ:

• Πολύ ελαφρύ, δεν καταλαβαίνεις ότι το φοράς (προσοχή υπάρχουν δύο μεγέθη οπότε πρέπει σίγουρα να κάνετε δοκιμή πριν το αγοράσετε)
  • Το design του είναι άψογο (προσωπική εκτίμηση)
  • Η οφόνη του έχει καλή απόκριση και υψηλό βαθμό παραμετροποίησης ως προς τις πληροφορίες που θέλεις να εμφανίζονται.
  • Μπορείς να αυξάνεις και να μειώνεις τη φωτεινότητά της. Σε συνθήκες υψηλού φωτισμού (ήλιου) δεν μπορείς να δεις αλλά το θεωρώ φυσιολογικό.
  • Η μπαταρία του κρατάει 5-6 μέρες ανάλογα τη χρήση που κάνεις
  • Το ότι είναι αδιάβροχο είναι μεγάλο συν για μένα
  • Συνεργάζεται με την εφαρμογή myfitnesspal (και με άλλες εφαρμογές) που επίσης είναι στα πολύ θετικά
  • Σε ειδοποιεί μέσω δόνησης πχ αν κάθεσαι πολύ ώρα και δεν έχεις κινηθεί.Επίσης κάτι πολύ πρακτικό είναι ότι μπορεί να λειτουργήσει και σαν ξυπνητήρι η δόνηση.
  • Παρακολουθεί τις ώρες που κοιμάσαι και σου δίνει στοιχεία
  • Μπορείς να ελέγχεις το media player του κινητού σου. Έτσι όταν κάνεις για παράδειγμα ντους μπορείς να  ακούς μουσική, να αυξομειώνεις την ένταση, να αλλάζεις κομμάτι κλπ :-D

ΑΡΝΗΤΙΚΑ:

• Το σετάρισμά μου γίνεται μέσα από την εφαρμογή connect (είτε σε pc είτε στο κινητό).Εγώ το έκανα μέσω του κινητού και δεν ήταν ιδιαίτερα φιλικό
  • Μετά την αναβάθμιση στο κινητό από 4.4.2 σε lollipop (Note 3) και την αναβάθιση στο frmware του smartband όταν χάνει τη σύνδεση bluetooth (απομάκρυνση από το κινητό) δεν επανασυνδέεται μόνο του.Επικοινώνησα με την αντιπροσωπεία και μου είπαν να το πάω από εκεί.Οπότε θεωρώ ότι φταίει το συγκεκριμένο.Πριν τις αναβαθμίσεις δεν είχα αυτό το πρόβλημα.

Ελπίζω να βοήθησα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...