nikosxalilis Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Καλησπερα,εχω μια απορία σχετικα με την ταχύτητα,στο ρουτερ που μπαίνω μου λεει πως η ταχύτητα της γραμμής μου ειναι απο 39-49 mbps αλλα στο speedtest που μπαινω παραπανω απο 12-13 δεν παει τι παιζει τωρα?...οσο απο θεμα πρακτικό δεν βλεπω και καμια τρελή διαφορα στην ταχυτητα σχετικα με το download και ίντερνετ!...
peeperman Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Καλησπερα,εχω μια απορία σχετικα με την ταχύτητα,στο ρουτερ που μπαίνω μου λεει πως η ταχύτητα της γραμμής μου ειναι απο 39-49 mbps αλλα στο speedtest που μπαινω παραπανω απο 12-13 δεν παει τι παιζει τωρα?...οσο απο θεμα πρακτικό δεν βλεπω και καμια τρελή διαφορα στην ταχυτητα σχετικα με το download και ίντερνετ!... Συνδέεσαι ασύρματα ή με καλώδιο;
poulinos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 απο 39 εως 49 μεγαλη διακυμανση.γραψε ακριβως τα χαρακτηριστικα της γραμμης. β.οχι ασυρματα τα διαφορα τεστ αλλα με καλωδιο ethernet. γ.για μεγιστη ταχυτητα ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ διαβασε αυτο https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf
nikosxalilis Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 ασύρματη σύνδεση δεν βολεύει καθολυ με καλώδιο και τις περισσότερες φορες χρησιμοποιώ κινητό η tablet! . Αυτες ειναι οι μετρήσεις απο speedtest και router
peeperman Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Άλλαξε κανάλι εκπομπής και δές αν υπάρχει βελτίωση. Σου προτείνω 6,9,11 τα οποία είναι απο τα καλά. Αν με αλλαγή καναλιού δεν δείς διαφορά τότε θα πρέπει να κουμπώσεις καλώδιο για να κάνεις speedtest για να δείς αν φταίει η γραμμή. Σύμφωνα με την ταχύτητα συγχρονισμού σου θα πρεπε να σου δείχνει τουλάχιστον 35.
nikosxalilis Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 εβαλα και τα κανάλια που μου ειπες αλλα και παλι δεν εχει διαφορα!..θα δοκιμασω και το καλωδιο αυριο να δω τι φταίει αλλιώς θα τους παρω τηλ!...οταν στην αρχη της ενεργοποιησεις του vdsl τους ειχα αναφερει αυτο με τις μετρήσεις απο το speedtest μου ειχαν πει πως δεν υπάρχει προβλημα με την γραμμή και πως συγχρονίζει στα 38 το λιγοτερο αλλα οσες φορες εχω δοκιμάσει απο speedtest πανω απο 16 δεν παει και εκτος απο αυτο στο πρακτικο κομμάτι πανω κατω κανω σχεδον τον ιδιο χρονο με την 24αρα π ειχα για να κατεβασω μια ταινία..
l337 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δηλαδή από εδώ με τι ταχύτητα ακριβώς κατεβάζεις; Η δοκιμή να γίνει με ethernet καλώδιο. (βάλε τα 100 mb ή το 1 gb, κατέβασε από ftp και κλεισε πρώτα οτιδήποτε μπορεί να τρώει bandwidth)
poulinos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 κανε δοκιμη με καλωδιο και ασε το ασυρματο.μπορει να ειναι θεμα ρουτερ μπορει καρτας ασυρματης μπορει λογω παλιων Drivers μπορει με πιο νεο Firmware στο ρουτερ να παιξει καλυτερα.1002 μπορει.για αρχη καλωδιο. επισης δοκιμασε να φτιαξεις την καλωδιωση του σπιτιου σου με βαση αυτο https://cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf μηπως και κερδισεις και αλλο σε ταχυτητα .το ποσο θα κερδισεις θα το δεις μεσα απο το ρουτερ για αρχη και οχι απο το speedtest. και κοιταμε το actual rate και οχι το max attainable.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα