pagianno Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Καλησπέρα! Έχω πρόβλημα με το pc μου και θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί να φταίει ο σκληρός. (δε θα μου έκανε εντύπωση καθώς τα έχει τα χρονάκια του!) Συμπτώματα που αντιμετωπίζω είναι τα εξής: Κρασάρουν συνέχεια οι browsers και μετά οταν πάω να ξαναμπώ βγαίνει error, μπαίνω σε φακέλους και εμφανίζονται μαύρα φόντα και εξαφανισμένα εικονίδια, δεν μπορώ να κατεβάσω καθόλου προγράμματα καθώς μου βγαίνει το μήνυμα Not enough storage is available to process this command. Αρχικά νόμιζα ότι ήταν κάποιος ιός ή malware, αλλά έχω κάνει 2-3 φορμάτ και μετά την εγκατάσταση των drivers εμφανίζονται πάλι τα ίδια προβλήματα. Μήπως είναι δείγμα ότι ο σκληρός δίσκος είναι στα τελευταία του;
xalkiadakis Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 κατεβασε το hd sentinel και πες μας τι λεει η αν μπορεις ποσταρε screenshot
pagianno Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα! Δεν μπορώ να κατεβάσω τίποτε! Συγκεκριμμένα τώρα που βάζω να κατεβάσω το hd sentinel μου βγάζει error: Cannot copy hdsentinel_setup: Insufficient system resources exist to complete the requested service.
mafiozoskotsos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Καλησπέρα. Πρόσφατα σε ενός φίλου τον υπολογιστή υπήρχε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα μαύριζαν τα παράθυρα και γενικά δε μπορούσε να κάνει τίποτα τελικά μετά από πολύ ψάξιμο βρήκα ότι το πρόβλημα βρισκόταν στο Skype έκανα εγκατάσταση μια ποιο παλιά έκδοση του την 6.6 συγκεκριμένα και από τότε όλα καλά
discoboyminimal Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 τρεξε live cd και μετα τρεξε το hdsentinel.η βαλε τον δισκο πανω σε αλλο μηχανιμα. ισως εχεις καναν χοντρο ιο, ισως ειναι ο δισκος, ισως και καμια μητρικη? τσεκαρε μια τα καλωδια του δισκου..ρευμα , sata. κανε και μια τραμπα το sata με του cdrom. αλλα αφου κανεις το install των windows επιτυχως , λιγο δυσκολο για μητρικη, δεν ξερω για δισκο.. τι windows εχεις?και απο που κατεβαζεις drivers
SPANK Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Μπορείς να κάνεις και το αλλο βάλε τον δίσκο σαν 2ο σε καποιο αλλο μηχάνημα και δές την υγεία τους αν και ολα οδηγούν οτι ο δίσκος ειναι στα τελειώματα
pagianno Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Τελικά τώρα που τον άνοιξα τον υπολογιστή λειτουργούν όλα κάπως κανονικά, δεν ξέρω για πόσο, και μπόρεσα να κατεβάσω το sentinel... untitled2.bmp untitled.bmp Δεν βλέπω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Ίσως επειδή τώρα τον άνοιξα και δεν έχει ζεσταθεί ακόμα. Έχω Windows XP Professional SP3 και τους drivers τους κατέβασα από τα site των εταιριών πχ. από την NVIDIA..
pagianno Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Ο σκληρός σου δίσκος τα έφτυσε... Αυτό προκύπτει από αυτά που έστειλα;..γιατί εγώ δεν μπορώ να τα καταλάβω! Πάντως σήμερα δεν μου εμφανίστηκε κανένα πρόβλημα εως τώρα και αναρωτιέμαι αν τελικά έφταιγε το skype που απεγκατέστησα
AETOLOFITIS Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 νομιζω οτι προκυπτει επειδη λεει υγεια 52. πηρε την κατω βολτα ο σκληρος σου. οσο δουλευει κανε backup
mafiozoskotsos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Ο σκληρός δίσκος από της φωτογραφίες που ανέβασες φαίνεται να έχει 52% υγεία, άρα είναι χάλια και για πόσο καιρό θα αντέξει ακόμα δε μπορείς να ξέρεις, θα πρέπει να σώσεις τα αρχεία σου (αν υπάρχουν) σε άλλο σκληρό, τώρα όσο για το skype πολύ πιθανών να έφταιγε και αυτό γιατί όπως σου είπα, είχα το ίδιο πρόβλημα και ο δίσκος είχε 100% υγεία. Aν θέλεις μπορείς να κατεβάσεις μια ποιο παλιά εκδοσή του skype.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα